Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την καλημέρα μου!

Καταρχήν μήν πανικοβάλεσαι! Γέννησα και γω με καισαρική

και ο γιατρός μου είπε αν θέλω να κάνω 3ο,(λέμε τώρα) μπορώ να προσπάθήσω αφού περάσουν 3 μήνες. Μου είπε ότι όπως με έχει ράψει δεν

θα υπάρχει πρόβλημα.

Έχω και μία φίλη που έμεινε έγκυος στο 2ο 5 μήνες μετά τον 1ο

τοκετό και όόόλα πήγαν μια χαρά!

Φιλιά !

Έκανες χοριακή ή απλά έχεις καθυστέρηση?

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελένη! Μπορεί η καθυστέρηση που έχεις, να οφείλεται σε κάποια ορμονική διαταραχή. Ωστόσο πάρε να κάνεις ένα τεστάκι για να σου λυθεί τουλάχιστον η απορία. Εύχομαι να σου συμβαίνει αυτό που πραγματικά επιθυμείς :):kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κούκλα μου!!!!!!

Καταρχήν……. μην πανικοβάλλεσαι!!!!!!

Για την καισαρική ξέρω πως σου δίνει ο γιατρός ένα 6μηνο…… όπου μπορείς ν’ αρχίσεις πάλι τις προσπάθειες….. για 2 χρόνια…… 1η φορά το ακούω!!!!!

Τώρα…… έχεις υποψίες???? Συμπτώματα???? Κάποιο ένστικτο ίσως?????

Έκανες κάποιο τεστάκι???? Ή χοριακή???? Μήπως έχεις απλά καθυστέρηση από το άγχος σου?????

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσα!!!γιατι πανικοβαλλεσαι χωρις λογο;;καλα σου λενε τα κοριτσια...κανε πρωτα ενα τεστ..κ μετα πανικοβαλλομαστε ολες μαζι...

οτι κ να εχει γινει θα το αντιμετωπισεις.αν ο γιατρος σουσου εχει βαλει αυτο το οριο καποιος λογος θα υπαρχει.Και εγω με καισαρικη γεννησα κ ο γιατρος μου μου δηλωσε πως πρεπει να περασει ενα 6μηνο κ μετα ξανα μπορω να μεινω εγκυος,γι το λογο αυτο πηρα αντισυλλιπτικα τοτε για να ειμαι ησυχη...τελος παντων κανε ενα τεστακι κ εδω ειμαστε να τα πουμε....αντε..κουραγιο...φιλακια.

Δημοσίευση

Ελενακι μην αγχωνεσαι εκ των προτερων.Εμενα μου ειχε πει να περασουν 6 μηνες και μετα ....κανε ενα τεστακι και βλεπεις....ξερω κοπ[ελες που εμειναν στο εξαμηνο....τα 2 χρονια μου ειχε πει εμενα ειναι καλα να περασουν αν θελω να γεννησω φυσιολογικα...πριν τα 2 χρονια μονο με καισαρικη....μηπως εννοουσε και σενα αυτο ο γιατρος;

Δημοσίευση

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ.Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

Δημοσίευση

Den ksero mporei na enoouse kai auto....Basika na ksekathariso thn thesh mou den fobamai na eimai egios fobamai mhpos eimai kai logo ths kaisarhkhs den ginete na proxorish katalabenete ti enoo tha niotho tipshs gia olh thn ipolhph zoh mou.....Fisika den htan kan sta sxedia mas ena deutero moro ...Alla an egine etsi einai h zoh den mas rota pote tha erthei!!! Basika molis ftaso ellada tha kano amesos test toulaxiston ekei tha mporo na episkefto amesos ena giatro prin lipothimiso ....gia na mou ekshghsh ti akribos ginetai se periptosh pou eimai!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου...όλα όσα περιγράφεις είναι όλα όσα νιώθει το 80% (για να μη πω και παραπάνω) των γυναικών που έγιναν μανουλες...αλλάζουν όλα και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις σαν χαμένη!!!Οι ορμόνες σου δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα και εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς σε εντελώς νέα δεδομένα!!!να μην νιώθεις άσχημα,σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα νιώσεις και όλα αυτά τα θετικά τα οποία θεωρώ ότι και τώρα τα νιώθεις απλά η δύσκολη καθημερινότητα δε σε αφήνει να τα αναγνωρίσεις...Είμαι και εγώ μαμά ενός αγοριού 15 μηνών και πίστεψέ με τους τελευταίους 2 μήνες ξεκίνησα να ξανά βρίσκω τον εαυτό μου 🩷  Μεγάλη αγκαλιά και να θυμάσαι,να δίνεις χρόνο στα συναισθήματα σου!!!Ελπίζω και ο σύζυγός σου να είναι όσο γίνεται πιο βοηθητικός!!!
    • Πφφφ να ξημερώσει πρώτα ο Θεός και να μάθουμε, σ'ευχαριστω πολυ κορίτσι μου 😍😍
    • Μην κοιτάς συμπτώματα. Μπορει να μην εχεις κανενα συμπτωμα! Εγω δεν ειχα τίποτα! Μονο πονο στη μεση αλλα δεν το λάμβανα υπόψη λόγω των φαρμάκων. Είσαι στα κάγκελα, το καταλαβαίνω απόλυτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας!! Ήθελα να μπω να ευχηθώ στην @_piripiri_ μας.. κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του!!! 🥰🥰🥰🥰 Αν και με χρονοκαθηστερηση...🫣 Το πρώτο μωράκι της ομάδας μας που χρονισε!!! 😍😍😍 Αχ δεν το πιστεύω.. ακόμα δεν το πιστεύω... Εμείς κορίτσια μου υποφέρουμε.. δοντακια + άλμα (υποθέτω;!) πάντως πολύ γκρίνια.. παααάρα πολύ γκρίνια!!! Αισίως 8 δόντια και συνεχίζουμε.. ξεκίνησε από την αλλαγή της ώρας με το που μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει.. ξανααλλαξε και το πρόγραμμα του ύπνου της.. όταν κοιμάται anyway.. τεσπα!!  Κατά τα άλλα, 10 μηνών κλεισμένα πλέον, φτάσαμε τα 8 κιλά επιτέλους!! 8.100 για να είμαι ακριβής.. και 74 νομίζω ύψος;! Κάτι τέτοιο..  Αυτά τα δικά μας.. @Maya_ μου πως είστε με τις ιώσεις; Το παιδί;  @_piripiri_ μου πως πάτε εσείς με τον ύπνο; Βρήκατε κάποια λύση κάτι να δουλέψει με το παιδί; Δεν έχω χρόνο καθόλου να σχολιάσω αυτά που είπατε..  Σας φιλώ!!! 
    • Χαιρετώ ολα τα μελη και ολες τις μανούλες της ομαδας!! Επανέρχομαι μ ενα ακομα ποστ 9 μήνες μετα την γέννηση της κορούλας μου. Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Στο κεφαλι μου είναι ολα πολυ μπερδεμένα αλλα θα προσπαθήσω να τα γραψω οσο καλύτερα μπορώ. Το τελευταίο διάστημα εχω αρχίσει να εχω καποια περίεργα συμπτωματα τα οποία καθε μερα γίνονται εντονότερα ειδικα μολις αρχιζει να βραδιάζει. Αυτα περιλαμβάνουν μια αρκετα εντονη μελαγχολια, ενα αίσθημα οτι η ζωη μου εχει τελειώσει, ατελείωτο άγχος και γενικώς ακομα και τις απλες δουλειές πλέον τις κανω με το ζόρι..νιώθω μονίμως εξουθενωμενη και εχω μονο ενα μωρο, δεν εργάζομαι και αναρωτιέμαι γιατι νιώθω τοσο χάλια και γιατι αλλες γυναίκες με παραπανω παιδια και υποχρεωσεις τα βγαζουν περα και βρισκουν αυτες τις μαμαδοδυναμεις. Εχω αρχισει να πιστεύω εντονα οτι περνάω επιλοχειο κατάθλιψη αν και δε ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο τοσο καιρο μετα τον τοκετό. Βεβαια δεν μπορώ να πω οτι ειχα μια εύκολη λοχεια καθως κοντεψα να χωρισω με τον σύζυγό μου απ τη στιγμή που γέννησα και προσπαθούσα να σταθω στα ποδια μου για το μωρο μου και να ειναι αυτο καλα. Ενω φαινομενικά ειμαι μια πολυ καλη μαμα και εν μερει λειτουργική (μεχρι προτινος) και το μωρο μου το λατρεύω και ειναι ενα χαρούμενο μωρο εγω νιώθω μεσα μου σαν ρομπότ. Συνεχώς αγχωμένη να αμφισβητω αν τα κανω καλα, αν το μωρο μου με αγαπαει και αναγνωρίζει οτι ειμαι η μαμα του, αν τελικά κανω για μαμά και λυπάμαι πολυ που δεν ειμαι ανεμελη και δε μπορώ να χαρω το παιδί μου. Ολη αυτη την απέραντη ευτυχία που ακουω απο αλλες μαμαδες δεν την νιώθω. Μόνο πιεση άγχος και μια ελπιδα για καλύτερες μερες. Ειναι ολα αυτα φυσιολογικά; μηπως ετσι ειναι η μητρότητα; ή μηπως χρειάζομαι βοήθεια..    
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...