Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νέα μαμά σε απόγνωση!

Recommended Posts

μαρω μου καλως ηρθες και να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!

εγω ημουν στην κατασταση σου οπως και πολλες κοπελες αλλωστε.ειναι απλα η αρχη πιστεψε με.

ειναι η φαση που το μωρακι σου προσαρμοζεται στην νεα κατασταση,ειναι η φαση που γνωριζεστε οι δυο σας.(εμενα με το που τον φεραμε στο σπιτι μου εκανε την χαρη και κοιμοταν την πρωτη βδομαδα...μετα εκανε την νυχτα μερα)ατελειωτα ξενυχτια και ατελειωτα κλαμματα!!!

Ειναι ομως πολυ μικρουλι ακομη και με τον καιρο θα στρωσει και θα προσαρμοστει.Ολα τα μωρα ετσι ειναι!!! θηλαζε τον,παιρνε τον αγκαλιτσες και να εισαι ηρεμη γιατι το αγχος σου μεταδιδεται στο μωρο.

Τα κιλα???? θα φυγουν αργοτερα σιγα δεν χαθηκε και ο κοσμος εγω μεχρι που εγινε 7 μηνων ο γιος μου φοραγα ακομη ρουχα εγκυμοσυνης ε και????

τωρα που περπαταει τα εχασα τα κιλα απο το τρεξιμο χιχι.

Οι κολικοι περνανε καλυτερα με τον θηλασμο!!!!!! εμενα που επινε ξενο ειχε φρικτους κολικους και επρεπε να του δινω και χαμομηλι για να ηρεμει και αλλα πολλα.

Οσον αφορα τις τσιριδες αχχχ μεγαλο θεμα κοπελια(οι διπλανοι μας νομιζαν οτι εδερνα το μωρο χαχα αληθεια ετσι νομιζαν)

ντυστον καλα και πηγαινε τον βολτες,δεν βλεπω τον λογο που εισαστε κλεισμενοι μεσα,παρε το καροτσακι και βολτα και να δεις πως θα ηρεμει και θα χαλαρωνει το μαναρακι σου.επεισης προσπαθησε οσο μπορεις τις ωρες που κοιμαται να μην ασχολεισαι με δουλειες αλλα να κοιμασαι και να παιρνεις δυναμεις.

προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι ολα αυτα ειναι προσωρινα,το μωρακι σου θα μεγαλωσει και ολα αυτα καποια στιγμη θα ανηκουν στο παρελθον!!!!

και να σου πω και κατι αλλο? οταν ο δικος μου ηταν βρεφακι και ειχε κολικους και αλλα προβληματα σπαραζε στο κλαμα και επειδη δεν μπορουσα να τον βοηθησω εκλαιγα και εγω...το πιστευεις οτι μολις σταματησα να κλαιω και αρχισα να αντιμετωπιζω το καθε τι το μωρο μου αλλαξε και εγινε πιο ηρεμο??? φαντασου οτι με τον θηλασμο νιωθουν περισσοτερο τον ψυχισμο της μαμα τους.

εμεις ομως ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις,σε οτι απορια εχεις για να νιωσεις καλυτερα

φιλακια σε σενα και στον μπεμπη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε καλως ορισω και εγω με τη σειρα μου!

Ειμαι η Αννα και εχω την Αλεξανδρα 9 μηνων..

Να εισαι σιγουρη οτι θα παρεις πολυ κουραγιο και δυναμη απο τα κοριτσια εδω!

Να σου ζησει το μωρακι σου!

Ολες μας κι εγω προσωπικα εχουμε πολυ αναμεικτα συναισθηματα οταν γινομαστε μαμαδες.

Οι 3 πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι και οι ορμονες μας παιζουν παιχνιδια τρελλα. Μην στεναχωριεσαι. Εγω πιστευα οτι ειμαι κακια μανα γιατι δεν αντεχα τα ξενυχτια και τα κλαμματα αλλα σιγα σιγα συνηθιζεις και το κλαμμα και ολα...Συγχαρητηρια επισης που επελεξες να θηλασεις!!! Κανεις πολυ καλα και να παραμεινεις ηρεμη οσο μπορεις μην ακους κανεναν και αγχωθεις!

Εγω δεν θηλασα και θελω οταν με το καλο κανω 2ο μωρακι να θηλασω οσο μπορω...

Φιλια Μαρω και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε!

Καλημέρα! Να σου ζήσει ο μπεμπάκος!

Είμαι η Μπέλλα, ετών 34 και έχω 2 παιδάκια 6 χρονών

και 5 μηνών.

Οι κολικοί στα βρέφη εμφανίζοται περίπου 20 μέρες

μετά τον τοκετό και διαρκούν 2-3 μήμες περίπου!

Υπομονή! Υπάρχουν σταγονίτσες που μπορείς να του

δίνεις και να ηρεμεί. Λέγονται infacol, αλλά δεν γνωρίζω

αν υπάρχουν στην Ελλάδα. (Είμαι από Ελλάδα αλλά μένω προσωρινά Κύπρο)

Συζήτησέ το και με τον παιδίατρό σας. Φιλιά και καλώς ήρθες στην

παρέα μας! :kiss::kiss:

Καλημέρα κι από μένα και να χαίρεσαι το μωράκι σου! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος αφενός γιατί οι ορμόνες ακόμη "χορεύουν" και αφετέρου γιατί προσπαθείτε όλοι να βρείτε τους ρυθμούς σαν και να προσαρμοστείτε στη νέα κατάσταση. Όσο το μωρό θα μεγαλώνει και θα μπαίνει σε πρόγραμμα, θα φτιάχνουν τα πράγματα. Για τους κολικούς ούτε και ο δικός μας παιδίατρος μου επέτρεπε να τους δίνω χαμομήλι, τήλιο κλπ. Αντιθέτως μου είχε συστήσει κάτι σταγονίτσες, τις infacolic, που τις έδινα στα μωρά πριν από κάθε γεύμα και μπορώ να πω ότι βοηθούσαν αρκετά. Ρώτησε και τον παιδίατρό σου. Πάντως το γεγονός ότι θηλάζεις βοηθάει πολύ ;) Σε γενικές γραμμές προσπάθησε να είσαι ήρεμη γιατί μεταφέρεις το άγχος σου και στο μωρό. Όσον αφορά τον ύπνο του, προσπάθησε να διατηρείς ένα πρόγραμμα ρουτίνας στη περιποίησή του, δηλαδή κάθε βράδυ, πρίν το τελευταίο του γεύμα, να το κάνεις ένα ζεστό μπάνιο και στη συνέχεια ένα απαλό μασαζάκι. Το μωρό έτσι θα χαλαρώνει και θα κοιμάται πιο ήσυχο. Επίσης βάλε στο δωμάτιό του ένα ραδιοφωνάκι με απαλή μουσική (κι αυτό το κόλπο πιάνει και βοηθάει να ηρεμούν τα μωρά)

Ελπίζω να βοήθησα :kiss:

Μη στεναχωριέσαι..όλα θα φτιάξουν :kiss::kiss:

τις infacolic τις εδινα και εγω στον μικρο μου,μου τις ειχαν συστησει απο το παιδων και ηρεμουσε αρκετα(εχουμε στην ελλαδα bell μου )

3 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΙΚΟΥΣ:

ΙΝΦΑΚΟΛΙΚ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Κ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ..

ΜΠΙΟ ΓΚΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΓΚΡΕΙΠ ΓΟΥΟΤΕΡ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ..

ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΩ,Κ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΟΛΟ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΛΙΚΟΙ..ΗΤΑΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ,,ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΟ..

Γλυκειά μου καλώς ήλθες και να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Απ' ότι θα κατάλαβες όλες τα περάσαμε αυτά τον πρώτο καιρό και όλες είχαμε κούραση, έλλειψη ύπνου, άγχος, κλάματα... Είναι πολύ φυσιολογικό και όλα περνάνε περίπου στον 2ο μήνα... Εμένα το νινί μου δεν είχε κολικούς οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μπορώ να σου πω ότι αν βγεις και λίγο έξω θα αλλάξει πολύ η ψυχολογία σου. Εγώ το έχω ξαναπεί ότι τώρα τα σκέφτομαι και λέω ότι δεν έπρεπε να είχα τόσο πολύ άγχος, εκνευρισμό και κλάμα γιατί προφανώς το μετέδιδα και στο μωρο μου :(

Δεν τα ξέρεις όμως από πριν ιδιαίτερα όταν είσαι πρωτομάνα!!! ;) Σιγά σιγά θα στρώσουν όλα και θα είσαι καλύτερα κι εσύ και το νινί σου!!! :cheer: Υπομονή!!!

και εγω δυο μηνες κοντευα να σκασω με την μικρη δεν κοιμομουν, στην αρχη λεγανε κολικοι, μετα αλεργεια στο αγελαδινο η μικρη δεν ησυχαζε, τελικα ειχε παλινδρομηση και ησυχασαμε, ψαξε απο ολες τις μεριες κανε και εναν υπερυχο για παλινδρομηση και αν ολα ειναι οκ σε λιγο καιρο θα ησυχασει απο μονο του το μωρο

LaLa έγραψε:

juliax έγραψε:

ΜΕ το ξένο γαλα δεν θα υποφέρει το νινι ???

Αν τα μωρα χρειαζονταν χαμομήλι τοτε το στηθος μας θα εβγαζε χαμομήλι !

Μάρω καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μωρακι σου .

Για μενα το πρωτο που πρεπει να κανεις αυριο το πρωιειναι να ετοιμαστεις να ετοιμασεις και το μωρακι σου και να βγειτε μια βολτα ! Για ποιο λογο μενεις εσωκληστη ??

Μεα τη γεννα οι ορμονες κανουν παρτυ και ολα ειναι καπως . Μην στεναχωριεσι ο περισσοτερες γυναικες (ειτε το παραδεχονται ειτε οχι ) περασαν απο αυτητη φαση . Θα δεις με τον καιρο θα ηρεμήσεις και ολα θα ειναι πολυ ευκολα .

Για τους κολικους , μειωσε λιγο τα αγελαδινα προιοντα αν τρως και καν μασαζακι στη κοιλιτσα του μωρου ωστε να φευγουν τα αερια . Ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο και για τους κολικους .

Καλη ανατροφή και εδω θα ειμαστε να τα λεμε

:)[/quote:19nai8ko] LALA ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ??? ΓΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΜΙΛΗΣΑ !!! Κ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ , ΑΜΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ 8Α ΒΓΑΖΕΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.... ΓΙΑΤΙ Κ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ !!! :P

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ! ;)

δεν διαβασα τις απαντησεις λογω χρονου

σαν να διαβαζω εμενα

ετσι ακριβως ειμασταν και εμεις

η δικια μας μαλλον ειχε κολοικους δεν εξηγητε διαφορετικα

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εμενα εκλεγε μεχρι και τον 3 μηνα

ολη μερα

ευτυχως τα βραδια δεν εκλαιγε κοιμοταν και ξυπνουσε να φαει κανα 2 φορες

αλλα ολη μερα ημουν με ενα μωρο αγκαλια περαδωθε στο σπιτι και να τσιριζει

αλλα περασαν

θα περασουν και εσας

προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις

εμας οι βολτες τοτε δεν βοηθουσαν καθολου

βγαιναμε και καταληγαμε εγω με το μωρο αγκαλια ο αντρας μου με το καροτσι να τρεχουμε στο αυτοκινητο να το βαλω στο στηθος μπας και ηρεμησει που δεν ηρεμουσε και γυρνουσαμε σπιτι αρων αρων

ασε που δεν ειχα και το κουραγιο να βγω

βεβαια εμας ολα αυτα ξεκινησαν μετα τις 40 μερες μεχρι και που εκλεισε τον 3 μηνα

μεχρι 40 ημερων ηταν σα να μην ειχα μωρο μετα το καταλαβα για τα καλα μεχρι και τωρα που ολη την ωρα θελει παιχνιδια και χορους

καλός όρισες στην παρέα μας και να σου ζήσει ο παίδαρος !!

μην ανησυχείς έτσι ήμασταν όλες στην αρχή άυπνες και μεσ στο κλάμα και τα νεύρα ....περνάει με τον καιρό .ακόμα ειναι και οι ορμόνες σου ανάστατες .

το μωρό σου κάνει ότι κάνει ένα φυσιολογικό μωρό ...κλέη πολύ ,θηλάζει πολύ και κοιμάται λίγο ...όλα έτσι ειναι με ελάχιστες τυχερές εξαιρέσεις :laugh: :laugh:

οι κολικοί και τίποτα να μην κανείς περνάνε αργά οι γρήγορα ...εμείς ευτυχώς δεν είχαμε καθόλου .

δοκίμασε αν τον βάζεις πιο ταχτικά στο στήθος αν σταματάει το ανεξήγητο κλάμα....

δεν ειναι μόνο για μαμ αλλά και παρηγοριά στον οποιοδήποτε πόνο .

αφού θηλάζει ειναι δύσκολο να πάρει μπιμπερό με τσάι ιδικά τόσο μικρό που ξέρει να πιπιλίσει πλαστικό και θηλάζει μόνο στήθος .πάντως καλύτερα μην δίνεις μπιμπερό για να μην πάθει σύγχυση θηλών ....

μην αντικαταστήσεις γεύμα γάλα για να δόσεις κάτι που δεν το χρειάζεται .

η κάθε μαμά θα σου δώσει τις συμβουλές που ξέρει ,εσύ φιλτραρίσετε και δες ποίες σου κάνουν .....

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

τις infacolic τις εδινα και εγω στον μικρο μου,μου τις ειχαν συστησει απο το παιδων και ηρεμουσε αρκετα(εχουμε στην ελλαδα bell μου )

Εδώ λέγονται infacol , η δραστική ουσία είναι simetaticone

και η εταιρία forest laboratories UK Ltd (βρετανική)

Ούφ,όλο το πρωί προσπαθούσα να μπω αλλά μόλις άνοιγα τον υπολογιστή ξυπνούσε ο μπέμπης :silly: Τρείς φορές έγινε :silly:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!Μπανάκι με χλιαρό νεράκι κάνουμε κάθε βράδυ,μασαζάκι με λαδάκι όχι :blush: Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας

Τελικά δοκίμασα και το χαμομήλι.Δεν έδωσα στον μπέμπη αλλά ήπια εγώ.Με χαλάρωσε αρκετά,και νομίζω και το μωρό.Το απόγευμα,όπως σας είπα,θα κάνουμε την πρώτη μας κοινωνική εμφάνιση :silly: Είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω να μας κάνει καλό η αλλαγή περιβάλλοντος ;)

Κυριακή ανέφερες κάπου το ραδιοφωνάκι με την απαλή μουσική.Έχω παρατηρήσει οτι του αρέσει πολύ να του μιλάω.Σήμερα μας συνέβη το εξής απίστευτο!Ο μπέμπης έκλαιγε (δυναταααααα)και εγώ άρχισα να του τραγουδάω το ''Μωρό μου sorry'' της Ε.Κοκκίνου .Κορίτσια,σταμάτησε να κλαίει και με κοίταζε με ένα απερίγραπτο βλέμμα :silly: Έλιωσα,τρελλάθηκα!!!

Πολυλογάς μας βγήκε,σαν την μαμά :silly:

Και σκέφτηκα εγώ...Μήπως το μωρό κλαίει για να προσελκύσει την προσοχή μας;Μήπως θέλει να του μιλάμε;Νιώθει μοναξιά;; Συγνώμη αν λέω βλακείες :blush:

Επίσης συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα την παρέα σας και θέλω να τα μοιραστώ όλα μαζί σας!!!

Μάρω. έγραψε:

Και σκέφτηκα εγώ...Μήπως το μωρό κλαίει για να προσελκύσει την προσοχή μας;Μήπως θέλει να του μιλάμε;Νιώθει μοναξιά;; Συγνώμη αν λέω βλακείες :blush:

Δε λες βλακειες...ετσι ειναι...Εγω της σιγομουρμουριζα τραγουδακια...μεχρι και Κιαμο ακουγαμε και χαλαρωνε...Θελουνε παρηγορια και παρεα...Μικρουλια ειναι και θελουν ασφαλεια...Ειναι απολυτα λογικο να θελει να ακουει την φωνη σου...και τραγουδια κι ας ειναι και μπουζουκοκατασταση!!! :laugh:

Μάρω. έγραψε:

Έχω 17 ημέρες να κοιμηθώ...Το μωράκι μου γκρινιάζει συνέχεια γιατί θα πεινάει,θα έχει κολικούς(όπως μας είπε και η παιδίατρος)ή απλά θα θέλει να μην αφησει την μαμά του να κοιμηθεί :silly:

Κορίτσια το μωρό συνέχεια κλαίει!!!Δεν κοιμάται πάνω απο 2 ώρες και αν αργήσω έστω και ένα λεπτό να του δώσω το στήθος όταν πεινάει,ξυπνάει όλη την γειτονιά απο τις τσιρίδες του.

Επιπλέον,είμαι κλεισμένη στο σπίτι.Βλέπω μόνο τον άντρα μου και την μαμά μου!Έχω πάρει αρκετά κιλά και μου φαίνεται και το σώμα μου χάλια :( Η ψυχολογία μου είναι στο μηδέν :( Όλα τα μωράκια όταν είναι με την μαμά τους ηρεμούν.Μόνο το δικό μου κλαίει;!

Μήπως θα έπρεπε να επισκεφτώ ψυχολογό;Είχα διαβάσει πριν γεννήσω για την επιλόχειο κατάθλιψη.Θα ήθελα τις συμβουλές σας.Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα στην κατάσταση μου;

Μάρω καλωσόρισες!

Οι περιγραφές σου είναι ακριβώς όπως εμείς πριν κανά μήνα! ;)

Τα είχα δει όλα στην κυριολεξία, ειδικά τις 2 π΄ρωτες εβδομάδες ήμουν τόσο άυπνη και εξουθενωμένη και εντελώς ΧΑΛΙΑ ψυχολογικά που έλεγα πως έιχαφτάσει στα όριά μου. Αφόυ τώρα θυμάμαι τις ημέρες εκείνες ως μια, δεν υπήρχε διαχωρισμός μέρας νύχτας. Με έιχε στείλει και ο αποκλειστικός θηλασμός, ΠΟΛΥΣ πόνος από τραυματισμένες θηλές, το μωρό κάθε μια ώρα να ζητά στήθος και εγώ σε απόγνωση. Μεγάλο σοκ σου λέω!!!

ΟΜΩΣ όσο και αν σου φαινονται όλα αυτά ανυπέρβλητα τώρα στο λέω αλήθεια πως τα π΄ραγματα φτιάχνουν από μόνα τους σιγά σιγά :):) . Εμείς σαραντίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη βλέπω διαφορά. Θες ο οργανισμός συνηθίζει, θες το μωρό μπαίνει σε πρόγραμμα και συνηθίζετε ο ένας τον άλλο, μέρα με τη μέρα όλα φτιάχνουν. Δεν λέω πως είναι εύκολα, αλλά αυτός ο χαμός της αρχής φέυγει. Πίστεψέ με, το έχω πολύ πρόσφατο B)

Μην ανησυχείς, δεν σου συμβαίνει κάτι φοβερό. Το κλάμα το είχα και γω σε ημερήσια διάταξη καθώς και κρίσεις πανικού. Αν θεωρείς ότι ο ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει, κάνε το δεν είναι ντροπή. Αν κάτι έμαθα καλά αυτήν την περίοδο είναι να πάιρνω όποια βοήθεια (ουσιαστική) μου προσφερεται ;)

Να μου είσαι καλά, και ό,τι θες εδώ είμαστε (μωρού επιτρέποντος ) :silly:

Αννιώ έγραψε:

Μάρω. έγραψε:

[/quote:3nf5b7g5]

Το σκέφτηκα γιατί εγώ είμαι πολύ...της μουσικής!Το ραδιόφωνο δεν κλείνει ποτέ ;) Δεν ακούω βαριά τραγούδια αλλά το έχω συντροφία σε ό,τι και αν παίζει.Λες να συνήθισε όσο ήταν μέσα στην κοιλιά μου;Τώρα ,ομολογώ,πως δεν το ανοίγω γιατί δεν θέλω να τον ξυπνήσω... :blush: Λογικά,θα του λείπει :huh:

Φροσάκι με καθησυχάζεις κάπως.Κοίτα,η διάθεση μου δεν μπορώ να πω πως είναι στον πάτο.Αλλά έχω ''κρίσεις''.Δηλαδή μπορεί να κλαίω και να γελάω μαζί.Ξέρω,οι ορμόνες... :huh:

Ευελπιστώ πως θα περάσει αυτή η περίοδος ''γνωριμίας και προσαρμογής''γιατί ,πραγματικά,θέλω να κάνω πολλά με το μωράκι μου :) Έχω βέβαια αρκετό χρόνο μπροστά μου γιατί αργώ να γυρίσω στην δουλειά

Ευτυχώς δεν έχω να ασχοληθώ με δουλειές του σπιτιού.Ο αντρούλης μου με βοηθάει(βάσικα όχι ακριβώς με βοηθάει .Κάνει τα πάντα μόνος του ... :P:P )και όσο εκείνος είναι στην δουλειά έχω την μαμά μου ;)

γιατι δεν ανοιγεις το ραδιο? το μωρο χρειαζετα ηχους που ακουγε και οταν μεσα στην κοιλια σου!

γι΄αυτο να γνωριζει την φωνη σου, νοιωθει την μυρωδια σου!

μεχρι πριν 20 μερες ηασασταν ενα, δεν γινεται να ειστε χωρια!

το μωρο προσαρμοζεται στανεα δεδομενα , μπορει να αργει γιατι ειναιολα πρωτογνωρα για εκεινο αλλα προσαρμοζεται.

η μερα ειναι μερα και η νυχτα νυχτα, την ημερα εχουμε ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες αρα φως και το βραδυ εχουμε σκοταδι και κανουμε ησυχια!

την ημερα επικρατουν κανονικα οι ηχοι!

καντε βολτα αποφευγοντας τους κλειστους χωρους!

ασε το μωρο να θηλασει οσο εκεινο θελει!

εκεινο κανονιζει το προγραμμα του.

ο θηλασμος δεν εχει ωραριο !

μαρω μου καλοσορισες στην παρεουλα μας!!!!!μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!!!!εγω ειμαι 24 χρ κ γεννησα στα 19 μου την κορουλα μου!!!!!ολα μου φανηκαν πολυ ωραια κ μενα μεχρι την στιγμη που γυρισα σπιτι!!!!!κλαμα αυπνια κ πολυ στεναχωρια ηταν τα κυρια χαρακτηριστικα μου!!!!αλλα μου περασε γιατα πιστεψα στον εαυτο μου οτι θα τα καταφερω κ θα το κανω να παει με τα νερα μου κ οχι οπως ηθελε η μικρουλα!!!!κ ετσι εγινε μετα τις 40 μερες ξαναβρηκα τον εαυτο μου!!!!!οσο για το κλαμα θα ηρεμησει ολα τα μωρακια εχουν κολικους απλα θελει ηρεμια κ να μην σε νιωθει ανχωμενη!!!!!του τα μεταδιδεις ολα κ ας ειναι μωρο!!!!!κ το σημαντικοτερο μην αφησεις τον εαυτο σου να περασεις την επιλοχειο καταθλιψη.....πολεμισετο..εμενα μου ειχε κοπει το γαλα κ δεν ειχα την χαρα να τπο θηλασω....δυστυχως!!!!

ανοιξε το ραδιο

μη φοβασαι πως θα το ξυπνησεις ισως αυτο θελει

θα τους βρεις τους ρυθμους σου θα δεις ολες ετσι ειμασταν και ακομα ειμαστε

θελουν πολυ προσοχη τα μπεμπακια μας

ειναι κοινωνικα και μαθαινουν τωρα καινουργια πραγματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...