Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τί θα κάνατε διαφορετικά?

Recommended Posts

θα ηθελα να μη συνεβαινε ποτε η παλινδρομη που ειχα το καλοκαιρι...

σε ενα μηνα απο τωρα θα εφερνα στον κοσμο το κοριτσακι μου...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..ολα τα υπολοιπα που δεν εκανα στην ωρα τους, πραγματικα ειναι ανουσια και δευτερα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ηθελα να ειχα την ωριμη σκεψη να μην εγκατελειπα το σχολειο στα 16 και ας μην ηταν δικη μου επειλογη , βεβεια στα 29 μου το ξεκινησα και στα 32 ειχα τελειωσει με δυο πτυχια .Ομως αν το εκαν τοτε που επρεπε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα .

Θα ηθελα να μαθαινα και τη ξενη γλωσσα ειναικριμα αν βαζουν οι γονεις φραγμα στη μορφωση των παιδιων τους .Γι αυτο και γω επειδη μεσα μου ειχα το παραπονο ειχα αυτο το κατι που μου ελειπε ειπα εστω και αργα θα κανω πραγματα για μενα και το ονειρο μου ηταν να κατσω ξανα στα θρανια καινα τελειωσω το σχολειο .Μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια ημουν πολυ τυχερη επειδη σε λιγους ανθρωπους δινετε η δευτερη ευκαιρια και σ εμενα ηρθε και δνε ηθελα με τιποτα να την αφησω ανεκμεταλευτη.Ισως στα 16 να μην ειχε την επιλογη , την ωριμη σκεψη αλλα στα 29 μου το ειχα ηταν ενα κρυφο ονειρο ενα μαραζι μια επιθυμια την οποια την ειχα πει στον Ανταρα μου καιε κινος το εκανε πραγματικοτητα σαν δωρο του γαμου μας μεεγραψε στο σολειο.Εγω αναμεσα σε παιδια 16 και 17 αλλα εγω που μπορεσα και τελειωσα με ΑΡΙΣΤΑ και μαλιστα περασα και στα Τ.Ε.Ι διατροφης και διαιτολογιας αλλα δυστυχως ηταν στη Σητεια και λογω αποστασης δνενμπορεσα αν παω .

[b]Θα ηθελα να μην ,με επισκεφτοταν ο Καρκινος θα :( ηθελα αν μη αρωσταινα οχι μονο για την ταλαιπωραια που περασα αλλα γιατι αργησα να γινω μανουλα :blush: επρπεε να περιμενω 3 χρονια βεβεια τα εκμεταλευτηκα με δουλεια και μορφωση . :cheer: Δεν ειμαι αχαριστη με τη ζωη μου εδωσε αρκετα και πιστευω οτι τα αξιοποιησα καλα .

Καθε χαστουκι που ετρωγα εγω το εκανα χαδι και επαιρνα δυναμη .Θα ηθελα να ειχα την επιλογη μα νην μετακομιζα στην αλαλη ακρη αλλα απο την αλλη εδω εχω το σπιτι μου απλα αναγκαστηκα α αφησω τη δουλαια μου επανω στο ζενιθ της αλλα απο την αλλαη καθε εμποδιο γι καλο.

Ναι στα 25περιπου εργαζομουν σα γραμμτεας σ εσχολη οδηγων με παρακαλουσε ο δασκαλος να μου κανει ωρο το διπλωμα αλαλ εγω και οι ηλιθιες φοβιες μου δνε με αφησαν να τοκανω και τωρα λω στερνη μου γνωση αν σε ειχα πρωτα .

Ομως εμενα δνε μου αρεσει αν μοιζεριαζω οχι ο χρονος μου εινι πολυτιμος και εχω σχεδια και θελω να τα βαλω σε εφαρμογη .

Θελω νακανω αιτηση στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ θελω αν ειναι εφικτο να γινω ακομα για αλλη μια φορα μανουλα να παρω αυτο το καταραμενο διπλωμα .

Δεν ξερω αν μπορεσω ν πετυχω τα σχεδια μου .

Πιστευω οτι απαντησα στο αν θα αλλαζα κατ στη ζωη μου ! :(

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ............ΑΛΛΑ

1)ΝΑ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΜΕ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ.

2)ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ

3)ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ,ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΩ.

4)ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ(ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ)ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

Χμμ γενικα ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να μετανιωνουμε για τιποτα... Οι αποφασεις μας, σωστες η λαθος σε καποια χρονικη στιγμη, μας εχουν κανει αυτο που ειμαστε σημερα... Καλως η κακως ο χρονος δε γυρναει πισω και πρεπει να ειμαστε περηφανοι για οτι εχουμε καταφερει μεχρι τωρα.. Οι αποφασεις μας μας εχουν διαμορφωσει ως τους ανθρωπους που ειμαστε σημερα,αν ειχαμε κανει κατι αλλο ισως να ημασταν τελειως διαφορετικοι και η ζωη μας να μην ειχε καμια σχεση με αυτη που ξερουμε σημερα!

Αν αλλαζα κατι θα αλλαζε ολη μου την ζωη...Ερχονται καποιες στιγμες που πραγματικα θα ηθελα να το ειχα χειριστη διαφορετηκα αλλα καποιες αλλες στιγμες που δεν θα αλλαζα και τιποτα!!

Επειδη υπηρχαν αλλου προβληματα δεν χαρηκα εγω το δικο μου αρραβωνα.

Εκανα ενα γαμο οπως τον ηθελαν οι αλλοι και οχι οπως ηθελα εγω(δεν περασα καθολου ασχημα αλλα...)

Πανω μου θελω να αλλαξω καποια πραγματα αλλα ... ειμαι πολυ οξυθυμη και τελικα δυστηχως εμπιστευομαι και συγχωρω παρα πολυ ευκολα :angry:

Για το μονο που πραγματηκα δεν μετανιωνω ποτε ειναι για την κορουλα μου που δεν την αλλαξω με τιποτα αλλα με τιποτα!!!! :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...