Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ "ΓΑΙΑ" ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΕ 7 ΚΟΠΕΛΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.Α!!ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ.

Δημοσίευση

η αλήθεια είναι ότι είσαι απο τις μόνες που άκουσα καλά λόγια..

ακόμη και οι γυναικολόγοι, ιδίως όσοι συνεργάζονται με το ΜΗΤΕΡΑ (μιας και ο δικός μου είναι εκεί) αναφέρουν για το πόσο ανοργάνωτο είναι..καθώς επίσης όσοι συνεργάζονται με το ΓΑΙΑ, δεν πάνε εκεί περιστατικά που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα ή φοβούνται για επιπλοκές στο χειρουργείο μιας και δε ξέρουν πώς να τα χειριστούν εκεί..δεν υπάρχει λένε η αντίστοιχη υποδομή..

εγώ πάντως που πήγα απο εκεί..η αλήθεια είναι ότι ειναι πεντακάθαρα αλλά δε ξέρω αν αυτο φταίει στο οτι δεν έχει αρκετα περιστατικά..

πάντως εγω μέχρι να βρώ αυτό που ήθελα χάθηκα..άσε για το ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο μόνιμο προσωπικό να σε εξυπηρετήσει..

• 1 month later...
Δημοσίευση

Γειά σας,

Είδα ότι οι περισσότερες από εδώ είσαστε expert. Εγώ είμαι στην πολύ αρχή και δεν έχω καν γυναικολόγο. Και επειδή θα ήθελα να είναι στο Γαία όποια από εσας έχει γυναικολόγο στο Γαία μπορεί να μου στήλει τα στοιχεία του?

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

Γειά σας,

Είδα ότι οι περισσότερες από εδώ είσαστε expert. Εγώ είμαι στην πολύ αρχή και δεν έχω καν γυναικολόγο. Και επειδή θα ήθελα να είναι στο Γαία όποια από εσας έχει γυναικολόγο στο Γαία μπορεί να μου στήλει τα στοιχεία του?

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

gkonstan έγραψε:

Γειά σας,

Σας ευχαριστώ πολύ

Σου εστειλα και εγω πμ!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!

Εργάζομαι στο μαιευτήριο "Γαια", Βρήκα τυχαία το forum και τη συγκεκριμένη δημοσίευση και θα ήθελα να απαντήσω σε μερικές απο τις πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει οι οποίες δεν είναι σωστές.

1)Οι τιμές έχουν αλλάξει και είναι πιο χαμηλές.

2)Δεν έχουν όλα τα 4κλινα δωμάτια 2 τουαλέτες αλλά εφόσον επιθυμείτε να υπάρχουν 2 τουαλέτες στο 4κλινο δωμάτιο σας, μπορείτε να το ζητήσετε όταν με το καλό έρθετε για να γεννήσετε.

3)Υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση. Εαν έρθετε να μας επισκεφθείτε και μπείτε απο την κεντρική είσοδο του Ντυνάν, υπάρχει χώρος υποδοχής με τη σήμανση "γαια" (εξυπηρέτηση 07:00 - 23:00). Η κεντρική είσοδος του μαιευτηρίου είναι απο την πλαϊνή είσοδο στην οδό Σλήμαν (εξυπηρέτηση 24/24).

Παρακαλώ πολύ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο 24/24 2106991000

Ελπίζω να σας κάλυψα! Τις θερμότερες ευχές μου για τις μανούλες του forum! :)

Δημοσίευση

stars καλημερα!!!!

μιας και δουλευεις στο γαια ηθελα να σε ρωτησω αν ισχυει οτι φερνουν το μωρο για θηλασμο οποτε κλαιει ή το φερνουν συγκεκριμενες ωρες????κι αν το φερνουν συγκεκριμενες ωρες τι γινεται σε περιπτωση που κλαιει???υπαρχει περιπτωση να μεινει το μωρο στο δωματιο μαζι με τη μαμα????

ευχαριστω!!!!

Δημοσίευση

stars Καλημέρα και ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις.

Μπορείς επίσης να μας πείς πότε αλλάξαν οι τιμές?Εγώ ,ας πούμε είχα έρθει για β΄επιπέδου, πριν κανέναν μήνα και εημερώθηκα για τις τιμές ,πρέπει να ρωτήσω ξανά??Πότε έγινε αλλάγη?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας. Καλώς σας βρήκα. Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος :):):) και δεν έχω γυναικολόγο. Έμαθα για το γαία και θα ήθελα να βρω κάποιον από εκεί. Θα μπρούσατε να μου στείλετε με πμ κάποιες πληροφορίες από τους γιατρούς σας? Είμαι και πάνω από 40 και είναι και η πρώτη μου κύηση και έχω αγχωθεί. Σας ευχαριστώ πολύ

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Εύχομαι σε όσες έχουν γεννήσει να τους ζήσουν τα μωράκια τους και σε όσες είναι έγκυες καλή εγκυμοσύνη και με ένα γερό μπεμπε :) Γέννησα πριν σχεδόν 5 μήνες στο Ιασώ, και παρά τα όσα λένε, δεν έμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένη σε πολλά επίπέδα. Θα ήθελα λοιπόν στο επόμενο παιδάκι μου να γεννήσω σε άλλο μαιευτήριο και με ενδιαφέρον παρακολουθώ την κουβέντα για το Γαια. Θα μου πείτε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά μου αρέσει να προνοώ. Όποια έχει γεννήσει εκεί μπορεί να μας πει την εμπειρία της; Γέννησα με καισαρική, οπότε θα με ενδιέφερε κάποια που είχε τέτοια γέννα. Την πρώτη φορά πήγαν όλα τέλεια, αλλά δεν παύω να φοβάμαι για την επόμενη. Πόσο μάλλον που θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επισκληριδιο και με τίποτα ολική. Και κάτι ακόμα. Λέτε για κάποιον γιατρό καλό, μπορεί όποια τον έχει να μου στειλει pm με τα στοιχεία του; Ο γιατρός μου είναι μετοχος του ΙΑΣΩ οπότε με τίποτα δε θα έφευγε από εκεί. Είναι και από τους γιατρούς που παίρνουν "όσα και το δωμάτιο" οπότε είναι και ένας λόγος που δε θέλω να ξαναπάω σε αυτόν. Πήγα σε 3κλινο και το πακέτο μου έφτασε 7.000 €. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δημοσίευση

athinouli, μην νομιζεις όλοι οι γιατροί απο τα ιδιωτικά παίρνουν το "κάτι τις" τους από τους τοκετούς που φαίρνουν (αυτό που λέμε εμείς "μέτοχοι").Και ο δικός μου ήταν στο ΜΗΤΕΡΑ και τους τελαυταίους μήνες έχει πάει και στο ΓΑΙΑ.Οταν τον ρωτάω που να πάω μου λέει μέν "οπου θέλω" ,αλλά παράλληλα μου δείχνει την προτίμηση του για το ΓΑΙΑ.Δεν νομίζω οτι είναι...αθώο!Μάλλον από εκεί κερδίζει περισσότερα.

Στο ΓΑΙΑ ξέρω οτι έχουν προσελκύσει πολλούς γιατρούς από ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ καθώς και προσωπικό.

Προσωπικά δεν με πολύνοιάζει, έχω τόση εμπιστοσύνη στον γιατρό μου που η επιλογή μαιευτηρίου έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Μιας και έχω επιλογή όμως θα πάω στο ΓΑΙΑ γιατί ως τώρα έχω ακούσει καλά λόγια,πήγα και το είδα από κοντά και μου φάνηκε πιο μαζεμένο και...ήσυχο,οι τιμές είναι ελαφρώς καλύτερες από το ΜΗΤΕΡΑ(παρεπιπτώντος το ΙΑΣΩ ανακοίνωσε μεγάλες μειώσεις στις τιμές,κοίταξε το!)

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

Εγώ γέννησα στο Γαία πριν από 2 εβδομάδες με καισαρική τομή και επισκληρίδιο. Το κόστος για το τετράκλινο μας πήγε 2150€ (κανονικά θα πληρώναμε 1850€ αλλά μας χρέωσαν 300€ τη μεταφορά του μικρού από το Γαια στο Κρατικό Νίκαιας λόγω οτι δεν είχαν θερμοκυττίδα). Σε αυτή την τιμή δε συμπεριλαμβάνεται η μαία και ο γιατρός. Το βράδυ δεν ξέρω αν αφήνουν να διανυκτερεύσει κάποιος μιας και στο δικό μας δωμάτιο δεν το ζήτησε καμία... Είναι αρκετά αυστηροί με το επισκεπτήριο και δεν αφήνουν να υπάρχει κόσμος στο δωμάτιο όταν φέρνουν τα μωρά (αφήναν μόνο τις μαμάδες μας να μείνουν μέσα).

Σε γενικές γραμμές μου άφησε πολύ καλή εντύπωση ως μαιευτήριο αλλά με προβλημάτισε το γεγονός με τη θερμοκυττίδα. Ο γιατρός μου μου είπε οτι όλα τα μαιευτήρια οφείλουν να έχουν το 30% των κλινών σε θερμοκυττίδες και αυτό έχει κάνει και το Γαία. Το πρόβλημα είναι οτι γεννιούνται αρκετά μωρά πλέον πρόωρα και ιδαίτερα σε δύδιμες ή τρίδυμες κυήσεις και έτσι γεμίζουν πολύ γρήγορα οι θεμοκυττίδες. Δε θέλω να σας επιρεάσω απλά σας αναφέρω κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ και που αντιμετώπισα....το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε μαιευτήριο.

Σχετικά με τα δωμάτια το τετράκλινο με τα δυο μπάνια (πρέπει να ζητήσετε να πάτε σε τετράκλινο με δυο μπάνια στην εισαγωγή) είναι super! Πάρα πολύ άνετο ενώ τα τρίκλινα και τα δίκλινα είναι πολύ πιο στριμωχτά!

Ελπίζω να σας κάλυψα! Με το καλό να κρατήσετε όλες τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Δημοσίευση

πολυ χρησιμα ολα αυτα!ευχαριστουμε πολυ!εγω γενναω τον αυγουστο και ο γιατρος μου μου ειπε πως συνεργαζεται με το γαια και αν θελω να παω εκει.μαλλον ετσι θα κανω αφου για το ιασω εχω την χειροτερη γνωμη!εκανα εκει το β επιπεδου!η αντιμετωπιση ηταν πολυ ψυχρη απο το προσωπικο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...