Μετάβαση σε περιεχόμενο

πειτε και σε μας που περιμενουμε


Recommended Posts

Είμαστε τοσες πολλες σε αυτη την παρεα που πιανομαστε απο συμτωματα,που περιμενουμε,περιμενουμε...Ας μας πουν λοιπον ολες οι εγκυουλες τι διαφορετικο ειδαν εκεινο τον μηνα που τελικα ειχε γινει το θαυμα στην κοιλιτσα τους και μετα απο ποσες μερες καθυστερηση εκαναν το τεστ ή και ποσες μερες νωριτερα...

Περιμένουμε............και επιμενουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου, εγώ έβλεπα διαφορές στο σώμα μου.

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, η κοιλίτσα ήταν λίγο φουσκωτή... όχι όμως σαν τις κοιλίτσες που είναι φουσκωτές λόγω πάχους...

Κουραζόμουν πάρα πολύ εύκολα.

Θυμάμαι είχα βάλει πλυντήριο και είχα λαχανιάσει!!!

Το σημαντικότερο, ένιωθα σίγουρη οτι είμαι έγκυος!

Το τεστ το έκανα την ημέρα που περίμενα.

Εύχομαι σε όλες με γεμάτες κοιλίτσες πολύ σύντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Νανα μου!Εγω τη μερα του γαμου μου ημουν 2 εβδομαδων κ δεν ειχα παρει χαμπαρι!!!

Περασε η ημερομηνια της αναμενομενης περιοδου κ οχι μονο....περασαν ακομα 20 ολοκληρες μερες :laugh: :laugh: μεχρι να κανω το τεστ καθως ειχα τα συμπτωματα περιοδου οπως ΚΑΘΕ μηνα(πρηξιμο στο στηθος,πονο στη μεση κ λιγο κατω χαμηλα)κ αναρωτιομουν γιατι δεν αδιαθετω ακομα :silly: :silly: ,κ ελεγα οτι ηταν απο το αγχος κ την πιεση λογω του γαμου κ της μετακομισης!!

Οταν πια πηγα στο γιατρο ημουν σχεδον 6 εβδομαδων κ σιγα σιγα αρχισαν κ οι ζαλαδες,η υπνηλια κ κουραζομουν με το παραμικρο!Ολα ηταν μια χαρα παντως!!

Σου ευχομαι συντομα με το καλο να γεμισει κ σενα η κοιλιτσα σου με το δικο σου θαυματακι κ σε ολες οσες περιμενουν κ ανυπομονουν για το ιδιο!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟΥΡΕΣ!! ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΕΦΑΓΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ Μ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Μ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. :dry: :laugh: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΝΑΓΑ... ΠΟΝΑΓΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΠΛΙΤ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ. (30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) ΕΦΥΓΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ. ΠΕΡΝΑΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ... "ΒΡΕ ΛΕΣ?" ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΕΣΤΑΚΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΛΟΨHΜΕΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ. ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΠΑΜΕ!" ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα μου εγώ μια βδομαδα πρίν την ημέρα που περίμενα να αδιαθετήσω άρχισα να εχω σουβλιές στο στήθος. 2 μέρες μετά άρχησαν και οι σουβλιές στον οφαλό. Αλλά εκτός απο αυτό ήμουν απλά σίγουρη οτι η κοιλίτσα μου ήταν γεμάτη. Το τεστ το έκανα την τρίτη μέρα το βράδυ και την επόμενη το πρωί πήγα στη μικροβιολόγο!!!! Αχ τα θυμήθηκα και συγκινήθηκα η μέλλουσα μαμάκα!!!!

Σας εύχομαι ο Αγιος Βασίλης να φέρει σε όλες σας γεμιστές κοιλίτσες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάλι έχω άστατο κύκλο γενικά οπότε το μόνο σύμπτωμα εκτός της καθυστέρησης ήταν το πρησμένο στήθος που ενώ 2-3 μέρες πριν αδιαθετήσω μου ξεπρήζεται, εκείνη τη φορά πρηζόταν περισσότερο! Ο κύκλος μου κυμαίνεται μεταξύ 22-30 ημερών και την 32η μέρα έκανα χωριακή. Δεν έκανα καν τεστ! Και δεν ξέρω τελικά πόσες μέρες καθυστέρηση είχα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάποιες μικροενδείξεις που τις είχα αποδώσει στη ζέστη και στην αναμενόμενη περίοδο, ήταν αίσθημα κόπωσης, έντονη θερμότητα, υπνηλία και εκνευρισμός. Μετά ένα αίσθημα πρηξίματος και φυσικά η καθυστέρηση. Με κύκλο 29 ημερών έκανα τεστ φαρμακείου την 32η μέρα και ήταν αρνητικό. Όταν πια η καθυστέρηση έφτασε στις 8 ημέρες πήγα για χοριακή (σημειωτέον ότι είχα πονάκια περιόδου κανονικά και πήγαινα κάθε λίγο και λιγάκι στην τουαλέτα να δω αν αδιαθέτησα) και μέχρι να βγουν τ' αποτελέσματα πήρα το διπλό clear blue και το + αυτή τη φορά έβγαζε μάτι και στα 2 τεστς. Την επομένη πήρα μια μεγάλη χοριακή....κι επιβεβαίωσα το αποτέλεσμα!

Θα έλεγα γενικά ότι τ' αποτελέσματα ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα. Η πιο σίγουρη ένδειξη είναι η καθυστέρηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω το συκγεκριμένο μήνα δεν ένιωθα καθόλου εγκυος σε αντίθεση με αλλους μλήνες που είχα όλα τα συμπτωματα αλλα δεν ήμουν. Το μόνο που ένιωσα ήταν 4 μέρες πριν την περίοδο ημουν σε μια βάφτιση και απο την ορθοστασία στην εκκλησία ένιωσα μια αδιαθεσία , έξαψη και ζαλάδα αλλα υπέθεσα ήταν απο την ζέστη στην εκκλησία. Το τέστ το έκανα 2 μέρες μετα απο την αναμενόμενη περιοδο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλήν της καθυστέρησης δεν είχα κανένα μα κανένα απολύτως σύμπτωμα!

Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να βρει τις κοιλίτσες σας γεμάτες!

Να είστε θετικές και γεμάτες αισιοδοξίας και όλα θα έρθουν!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ 16 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκα και 19 φύγαμε ταξίδι του μέλιτος. Σύμφωνα με τον γιατρό 20 με 21 έμεινα έγκυος !Το πρώτο που έπαθα ήταν στις 25 που φεύγαμε από το ταξίδι και πηγαίναμε να πάρουμε το αεροπλάνο κάθε 5 λεπτά χωρίς υπερβολή όμως κορίτσια :( σταματούσε ο άνδρας μου το αμάξι και έτρεχα στα χωράφια ή όπου έβρισκα για να κάνω πιπί μου !τρελό πράγμα για 3-4ης φορές αυτό, και μιλάμε για πιπί όχι αστεία αφού τον είχα νευριάσει και απορούσα και εγώ η ίδια πως θα άντεχα την διαδρομή μέσα στο αεροπλάνο! Το στήθος μου δεν με πονούσε καθόλου και πριν την περίοδο ήμουνα μία χαρά όπως είμαι όταν μου τελειώνει ούτε πόνοι ούτε τσιμπήματα τίποτα. Σύμφωνα με την μαμά μου τις φαινόμουνα κουρασμένη και ξάπλωνα πολύ αλλά νόμιζε ότι μου βγήκε η κούραση του γάμου! Και κάτι τελευταίο που το παθαίνουν αρκετές λίγες μέρες πριν την καταλυτική ημερομηνία της περιόδου είχα μία σταγόνα αίμα αλλά είχα μόλις σηκώσει μία λεκάνη με ρούχα και θεώρησα ότι μπορεί να μου ερχόταν περίοδος λίγο πιο νωρίς σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τόσο σύντομη εγκυμοσύνη (δόξα τον θεό!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω το μονο που ενοιωθα κ ηταν αυτο που με εκανε να παρω τεστ ηταν κατι δυνατες κραμπες στην κοιλια μου,οταν σηκωνομουν απο την καρεκλα :blink::blink: και δεν αντεχα να φοραω τα τζιν μου,ηθελα πιο ανετα ρουχα.Καθυστερηση δεν ειχα καταλαβει οτι εχω γιατι ο κυκλος μου τοτε ηταν αστατος κ μεγαλος(30-35)μερες.Η εγκυμοσυνη τοτε προεκυψε τυχαια,δεν το προγραμματιζα,ουτε καν το σκεφτομουν.Εντωμεταξυ τοτε ειχε πεσει κ πολυ πιεση στη δουλεια κ ειχα ξεχασει τελειως την περιοδο.

Οταν πηρα να κανω το τεστ θα πρεπει να ημουν 5-6 εβδομαδων.Αφου το εκανα κ βγηκε καραμπινατο θετικο,πηγα το ιδιο απογευμα στο γιατρο κ το επιβεβαιωσα.

Τα υπολοιπα συμπτωματα αρχισαν απο'κει κ μετα(ζαλαδες,λιγουρες,ανακατεμα στο στομαχι).Το στηθος μου αρχισε να ποναει περιπου στον 3ο μηνα κ πονουσε στο πλαι οχι στις θηλες.Συχνοουρια ειχα σχεδον απο την αρχη,αλλα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι εγω εχω καθε φορα που περιμενω περιοδο.

Αυτα απο εμενα,ας ευχηθουμε να τα ξαναζησουμε ολα αυτα...συντομα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...