Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας. Αύριο το βράδυ πάμε οικογενειακώς για 3 βδομάδες στα πεθερικά μου και δεν θα έχω internet οπότε γιοκ και το ΜΑΜΜΥ. Η αλήθεια είναι πως θα μου λείψει αρκετά όλη αυτή η παρεούλα που για τόσους μήνες μου κρατούσε συντροφιά σε όμορφες αλλά και σε δύσκολες μέρες.

Θα ήθελα μέσα απο τη καρδιά μου να ευχηθώ σε όλες μας πολύ πολύ γλυκά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να φέρει ακόμα περισσότερη ευτυχία στα σπιτικά σας.

Όλες οι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους και όσες έχουν σποράκι να έχουν μια καλή εγκυμοσύνη. Όσες δεν έχουν μακάρι το 2010 να τους δώσει ΑΥΤΟ που τόσο επιθυμούν. Ιδιαίτερα αυτό το στέλνω σε Ραφαέλ και Wendy, που τόσο τις έχω νιώσει αλλά και σε ΟΛΕΣ τις κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες.

Όσο για μένα ευχηθείτε μου να έχω ηρεμία και να μην σκοτώσω τη πεθερά μου σε καμιά στιγμή αδυναμίας (χι,χι) που ξέρεις 21 μέρες είναι αυτές!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

21 μέρες?????????????

Είσαι σίγουρη καλέ???????????

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε…….. και του χρόνου με 2ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν το θέλετε, εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσετε……… εξάλλου…….

Τα 1α Χριστούγεννα του παιδιού σας είναι!!!!!!!

Να γλεντήσετε…… να διασκεδάσετε……. να χορέψετε…… να φάτε……. να πιείτε……… να…….. (ξέρετε τι!!!!!!!!!)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Αααααα…….

Κι ευχαριστούμε για τις ευχούλες σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ηταν πολυ ομορφη η σκεψη σου να μας χαιρετισεις και να μας ευχηθεις για τις γιορτουλες και τον καινουριο χρονο.

Σου ευχομαι να περασεις καλα και ηρεμα κι οσο ειναι δυνατο να ξεκουραστεις.Το 2010 να φερει σε σενα και στην οικογενεια σου καθε ευτυχια,αγαπη και πανω απ ολα υγεια.

Σε περιμενουμε σε 21 μερες.Μην αργησεις αλλο ε?

Φιλακια πολλά

Δημοσίευση

αν δείτε στις ειδήσεις για μια 33χρονη που "στραγγάλισε" 60χρονη εγώ θα είμαι :angry: :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια πράγματι είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τη μικρή και τα περιμένουμε με πολύ χαρά. Ολα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα και αυτά σβήστηκαν μαγικά με το πρώτο χαμόγελο της μικρής. Βλέπω το δεντράκι μας στολισμένο και κλαίω απο χαρά...είχα πολλά χρόνια να νιώσω τέτοια γαλήνη στη ψυχή μου και νομίζω πως μου αξίζει....ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...