Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΙΑΝΥΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ..!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ):1ον,ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?2ον,ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ή ΟΧΙ?ΠΕΙΤΕ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ,ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχας σηγχαρητηρια και με το καλο!!!!

αν θελησεις να παρεις αναρρωτικη θα πας σε γυναικολογο σε ικα και εκει θα σου γραψει αδεια η οποια ειναι συνολικα 15 μερες μεσα στον χρονο(απο εκει και περα αν θελεις αλλη περνας απο επιτροπη)

οι αναρρωτικες πληρωνωνται και απο το ικα και απο τον εργοδοτη εκτος απο τις πρωτες 3 μερες βεβαια να εχεις υποψιν σου οτι τα χρηματα ειναι πολυ λιγοτερα απο το μισθολογιο μας μιας και το ικα εχει αλλο ημερομισθιο

mk23 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΔΙΑΝΥΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ..!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ):1ον,ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?2ον,ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ή ΟΧΙ?ΠΕΙΤΕ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ,ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ti asfaleia exeis;

mk23 έγραψε:

ti asfaleia exeis;

ναι το ιδιο ειναι γιατι και εγω επαιρνα αδειες λογω προβληματων που ειχα στην εγκυμοσυνη.

δυστυχως αντιμετωπιζουν την εγκυμοσυνη σαν ασθενια

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΣΟΥΝ?ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

Eγώ είμαι στην 28η εβδομάδα,και λόγω του ότι η δουλειά μου είναι καθαρά μέσα στην ορθοστασία κι έχω υπόταση και πέφτω κάθε τρεις και λίγο,παίρνω άδειες από τον τρίτο μήνα,ως εξής:

Πηγαίνω στον γυναικολόγο μου στο Αλεξάνδρα και μου την γράφει,κλείνω ραντεβού στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας και παιδιού,κι εκεί μου την γράφει κι ο γιατρός στο ΙΚΑ.Αν είναι η πρώτη σου άδεια μέσα στον χρόνο,δεν περνάς από επιτροπή(εφόσον είναι δεκαπενθήμερη,διαφορετικά περνάς από επιτροπή).Έπειτα,κλείνω ραντεβού κατευθείαν με την επιτροπή,πηγαίνω την ημέρα του ραντεβού,περνάω,μου την σφραγίζουν στο βιβλιάριο(Αν όντως έχεις πρόβλημα υγείας,μπορείς να στείλεις κι άλλον να περάσει για σένα,εγώ στέλνω τον άντρα μου).

Τέλος,πηγαίνεις στις παροχές του ΙΚΑ μία μέρα αφού έχεις περάσει από την επιτροπή,και πληρώνεσαι.Εγώ χάνω ελάχιστα χρήματα κάθε φορά,ενώ συνεχώς άκουγα ότι δεν θα πληρωνόμουν.Αν πάει κάποιος άλλος για σένα να πληρωθεί από τις παροχές,χρειάζεται εξουσιοδότηση από τα ΚΕΠ.Αυτά..!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο,να είσαι καλά.

καλημερα!!!!!

πληρωνομουνα κανονικα τις αδειες μου μονο που επαιρνα λιγο λιγοτερα απο οτι θα επαιρνα αν εργαζομουν κανονικα(δυστυχως)

εγω ξεκινησα αδειες απο τον 3ο μεχρι τον 7ο που γεννησα.

μολις συμπληρωσα το πρωτο δεκαπενθημερο περναγα απο επιτροπη λογω επικυνδυνης κυησης

mk23 έγραψε:

Καλημερα,κοριτσια!!!!μπεμπουλινα,σε ευχαριστω!!!

Kαλημέρα και σε σένα...!

Να είσαι καλά,και καλά ξεμπερδέματα κοριτσάκι μου!

ΜΚ23 όπως τα λένε τα κορίτσια είναι τα πράγματα και να σου πω και κάτι

δεν αξιζει για 100 με 150 ευρώ διαφορά,ανάλογα με την συλλογική συμβαση που εχουν υπογράψει εργοδότης και ικα , να τραβας τέτοια κούραση και ταλαιπωρία στην δουλειά σου ,δεν λέω οτι μας περισσεύουν τα χρήματα

αλλά πιστεψέ με καλύτερα να ξέρεις οτι πληρώνεσαι απο την ασφάλεια σου

παρά να πηγαίνεις για δουλειά και να μην αισθάνεσαι καλά να φεύγεις στο ενδιάμεσο και να μην πληρώνεσαι και καλά απο τον εργοδότη σου ,και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη με το ικα γιατί δεν θα έχεις τις αντοχές .

Για μένα σπίτι και πάλι σπίτι και με την γρίπη ,ξανά σπίτι και σπίτι .

Καλη δύναμη και στην επιτροπή στείλε το συζυγο όπως λέει και η mpempoulina.

Εγω επειδή ειμαι ασφαλισμένη είμαι σε άδεια απο τον 3ο μήνα. Μου δίνει ο γιατρός μου χαρτί για 'Απειλούμενη αποβολή' και κλεινω ραντεβου στο γιατρο του ικα οπου παει η πεθερα μου με το χαρτι του γιατρου μου και της δίνει αυτός το παραπεμπτικό για το ικα. Στο ικα κλεινει ραντεβου για να περασει απο επιτροπη και μετα με εξουσιοδότηση παίρνει τα λεφτα απο το ταμείο των παροχων.

Το ποσό που θα πάρεις έχει ως εξης :

Υπολογίζεις το τεκμαρτο σου ημερομήσθιο :

Μικτές αποδοχες / 25 και βρισκεις σε πια κλαση ανήκεις (http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=6923) και αντιστοιχα το ημερομήσθιο της κλασης σου. π.χ. μικτες αποδοχεσ 1000€

1000/25 = 40 αρα κλαση 12η οποτε τεκμαρτο :40,45€

οι πρωτες 3 μερες δεν πληρωνεσαι απο το ικα.

τις επομενες 15 θα πληρωθεις 40,45/4=10,1125*15=151,69 και

τις υπολοιπες 12 40,45/2=20,225*12=242,70€

Συνολο : 394,39€ απο το ικα και καποιο ποσο απο τον εργοδότη σου.

Για τους επομενους μήνες θα υπολογίζεις 30 η 31 μέρες ,αναλογα το μηνα : π.χ. 40,45/2=20,225 * 30 = 606,75€

Ελπίζω να βοηθησα ,οπου μπερδευτεις απλα ρωτα. Ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΧΑΛΑΡΑ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ 99,9% ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ!!

ΣΤΑΣΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΑΣΗ ΕΙΜΑΙ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...