Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΖΟΥΤΖΟΥ μου πραγματικα εχει τρελαθει ο κοσμος

νομιζουν οτι επειδη σε πληρωνουν θα κανεις οτι θελουν

ρε δε μπα

κι εγω στην αρχη να σου πω

αγγωθηκα με την δουλεια και ολο ελεγα στον αντρα μου και τι θα κανω τωρα και τι θα κανω τωρα

αλλα ουτε που να το συζητησει δεν ηθελε

να πανε ολοι . . . μου ελεγε πανω απο ολα η οικογενεια και η υγεια μας αν θελουν ας σε διωξουν

ξερεις ποσο αγχος το ειχα;

τωρα που βλεπω τα μωρα μου

θα σκοτωνα αν μου ελεγε κανεις τους τιποτα

να χε.. ολοι τους

γιατι αυτοι θα θελανε οι γυναικες τους να περναγαν τα ιδια;

και απο γυναικα βρε ΤΖουτζου

δεν το περιμενα

κανε οτι θελεις κοπελαρα μου

οι δουλεια ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν θα μεινει πισω

ενα παιδακι ομως ειναι πραγματικα χαρα και αυτο που κανει εναν ανθρωπο να λεει οτι κατι αφηνει πισω του

δεν πιστευω να τους ακουσες;

με το καλο κουκλα μου να κανεις οχι ενα

οσο παιδια θελεις.

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εννοείται πως δεν τους άκουσα και συνέχισα τις προσπάθειες αλλά τί κατάλαβα? Αυτοί βγήκαν κερδισμενοι! Λές και οι επιθυμίες τους ήταν η δική μου γκαντεμιά. Να το πώ γρουσουζιά εεεε ναι θα το πώ. Γιατί ρε κορίτσια αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε γλωσσοτρώνε όλα μα όλα πάνε στραβά. Είναι η κακή ενέργεια. Και δόξα το θεό από αυτή δέχομαι αρκετή.

Και ξέρεις τί με πείραξε πιο πολύ? Που δε σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας που είχα με το χειρουργείο. Όλα αυτά με είχαν καταβάλλει όσο δεν έπαιρνε, γιατί δε δείχνεις λίγο ανθρωπιά? Δεν ξέρεις ο άλλος τί έχει περάσει. Μην τον διαλύεις ακόμη πιο πολύ.

Έλεος!!!!!!!

• 7 months later...
Δημοσίευση

Α... που να δεις τι εζησα εγω... Στη πρωτη παλλίνδρομη, μπήκα για καθαρισμό. Εκεί ήταν μια γυναικα 38 ετών η οποία ήταν δικηγόρος και έκανε έκτρωση, επειδή ειχε ηδη ενα παιδι και την κουραζε πολυ.... Και το απιστευτο; Ειχε κανει αλλες 2 εκτρωσεις και μου ελεγε οτι καποια στιγμη στο μελλον ισως να σκεφτοταν για δευτερο παιδι....

Τι να πεις....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...