Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

σε αυτο εχεις δικιο...ολα δικα μας ειναι...αλλα η πλαστικη πολυ παρεμβαση στη φυση μου μοιαζει..και φοβαμαι μην εκδικηθει...οχι τπτ αλλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι σκέφτεσαι να κάνεις? εγώ το έψαξα το θέμα ήθελα να φτιάξω λίγο τα πόδια μου τις γάμπες συγκεκριμένα άλλα ήρθε η εγκυμοσύνη και έτσι θα περιμένει άλλα 2-3 χρόνια!

ολα.γινεται?πλακα κανω...δεν εχω κατι συγκεκριμενο..ισως γιατι δεν το εχω σκεφτει σοβαρα ποτε...το εχω απορριψει στο μαυλο μου

εγω πιστευω πως δεν θα εκανα...φοβαμαι κιολας δηλαδη...θα μου πεις οτι ενταξει μετα οταν θα δω το αποτελεσμα θα μου περασει,αλλα οπως ειπε κ η liberty δεν θελω να παρεμβω στη φυση μου....αφου ετσι γεννηθηκα...παλια οι ανθρωποι δεν αλλαζαν τιποτα....δεν υπηρχαν αυτα...κ το ''ψευτικο'' εχει διαφορα απ'το αληθινο...δεν εχει αξια....ποσες φορες εχουμε πει...""α κοιτα τι ωραιο στηθος...ψευτικο ειναι ομως..."αρα ειναι ανουσιο...το μονο καλο ειναι οτι θ'αλλαξει η διαθεση μας κ θα νιωθουμε πιο ομορφα με τον εαυτο μας..κ γενικα δηλαδη δεν μ'αρεσει η ιδεα ενος τετοιου χειρουργειου.. :blink:

εγω θα εβαζα σιλικονη στο στηθοσ εχω σχετικα μικρο στηθοσ.μονο αυτο θα αλλαζα επανω μου.οταν το ειπα στον αντρα μου λεει χαζη εισαι θα βαλεισ ξενο σωμα επανω σου?και του λεω γιατι η θηκη που εβαλεσ στα δοντια δεν ειναι ξενο σωμα?και μετα δεν μιλησε!! :P

Εγώ εχω τον πλαστικό στο σπίτι... Σε λίγα χρόνια θα δείχνω 20!!!!

Πέρα από την πλάκα θα ήθελα να διώξω την κοιλιά μου... Ξουτ! Μακρια!!!!!

Κάποτε είχα σκεφτεί να κάνω….

Αχ….. πώς την λένε αυτήν την επέμβαση?????

Θυμήθηκα…… λιποαναρρόφηση…..

Μετά λέω…….

Για ψύλλου πηδ……

Θα μπαίνω χειρουργείο?????

Στα καλά καθούμενα????

Έτσι είμαι…..

Και σε όποιον αρέσουμε…..

Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε….

Η γνώμη του αντρούλη μου μ’ ενδιαφέρει μόνον……

φυσικα και θα εκανα το συζητατε βρε κοριτσια

οχι τιποτα τρομερο

κατι για να νιωσουμε καλυτερα

εγω μετα την γεννα βλεπω την κοιλια και παθαινω αμοκ

θα περιμενω κανα 2 χρονια

να δουμε αν θα κανουμε αλλο νινι και μετα

τα μαζεψω λεφτα και φυσικα θα παω

εχω ξαναγραψει οτι για τις ραγαδες - φυσικα δεν κανουν θαυματα - δινουν και οι δερματολογοι μια θεραπεια

οταν βρω χρονο - γιατι τωρα και για πιπι μου να παω θελω ανθρωπο να κοιταει τα παιδια - θα σας πω

liberty εγώ θα έκανα πλαστική μόνο επειδή έχω ένα σημάδι απο εγχείρηση που είχα κάνει μικρή,όχι για άλλο λόγο(πχ αυξητική στήθους κτλ)επειδή γενικά φοβάμαι τις πλαστικές και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.Ακόμα και η πλαστικός που επισκέφτηκα πριν χρόνια γι'αυτό το σημάδι μου είπε να μην κάνω γιατί είναι σε τέτοιο σημείο που το σημάδι που θα έχω αρχικά απο την πλαστική υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χειροτερέψει και επειδή είχε δει και η ίδια πολλές τέτοιες περιπτώσεις που πήγαν για καλό αλλά έγιναν χειρότερα δεν με αναλάμβανε και μου είπε να πάω αλλού!όπως καταλαβαίνεις το μόνο που έκανα είναι να αποδεχτώ τον εαυτό μου έτσι όπως είναι και να ξεπεράσω τα κόμπλεξ μου και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα!η ψυχολογία είναι το πάν!

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Έτσι είμαι…..

Και σε όποιον αρέσουμε…..

Για τους άλλους δε θα μπορέσουμε….

Η γνώμη του αντρούλη μου μ’ ενδιαφέρει μόνον……

α γεια σου κοπελα μου!!απ'το στομα μου το πηρες!!!οι γνωμες των αλλων απλα περιττευουν...αμα αρεσουμε στον αντρα μας ειμαστε ενταξει!!! :)

κ στο κατω κατω χαλαλι εχουμε φερει παιδακια στον κοσμο κ αυτο οσο να ναι μας γαληνευει!!!!! :silly:

Κοιτάω το θέμα και λέω "ποια να το δημοσίευσε άραγε;". Μα ποια άλλη από την Ελευθερία; Απορώ κιόλας που αναρωτήθηκα!!!

Λοιπόν, εγώ πλαστική θα έκανα μόνο σε περίπτωση που θα είχα κάποια παραμόρφωση, από κάποιο ατύχημα. Αλλιώς δε θα έκανα. Δε θέλω να αλλάξω τίποτε πάνω μου, οκ έχω κυτταρίτιδα, αλλά μπορώ να ζήσω και με αυτήν!!!

Άλλωστε, δεν έχω καμία διάθεση να μοιάζω με τα διάφορα κατευθυνόμενα πρότυπα ομορφιάς (δε θα ήθελα δηλαδή, γιατί σαν εξώφυλλο περιοδικού μόδας είμαι, τι να κάνω, δεν το προκαλώ, έτσι γεννήθηκα... :P :P :P :P), ούτε και πιστεύω ότι αν είχα μεγαλύτερο στήθος (έχω πάρα πολύ μικρό) θα μου ανέβαζε την ψυχολογία μου!!!

ΧΑΧΑΧΑ ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ'' ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩ

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΡΜΑΛ...

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ????

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!

ΚΑΝΑ ΒΥΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ'' ΠΟΥ ΛΕΝΕ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!! :laugh: :laugh:

ΧΑΧΑΧΑ ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ'' ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩ

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΡΜΑΛ...

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ????

ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!

ΚΑΝΑ ΒΥΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ'' ΠΟΥ ΛΕΝΕ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!! :laugh: :laugh:

Αννα Μαρία είναι καλό το οτι αναρωτήθηκες ποια το ανέβασε?με καλο τρόπο το σκέφτηκες?κ :lol::P κατα δευτερον...γιόρταζες σήμερα?τρίτον επί του θέματος το έθεσες πολύ σωστά

Σοβαρά???εμ που μυαλό..είχα αρκετή δουλειά σήμερα στην εταιρεία και είμαι γιου χου...πάω να το βρω το ποστ να σου ευχηθώ εκει

Kanonika omos!! Meta to deutero tekno mou, kobo buzi kai lipoanarofo koilia sto xalaro!!

Ta lefta na do pou tha bro alla auto einai allo thema!

Kserei kamia kosti plastikon?? Kai kana kalo giatro re kopeles!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...