Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτεύτηκα.....

Recommended Posts

μια τσάντα...τη σκεφτομαι συνέχεια..αναρωτιέμαι τι να κάνει,αν μου την εχουν παρει..ζηλεύω.μου κάνει τη δυσκολη όμως...θέλει 300 ευρώ...σε τετοιους δυσκολους καιρους δε μπορώ να σε εχω χρυσή μου.....ειμαι ερωτετμένη?τί λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την δαγκωσες την λαμαρινα :P

ετσι και εγω ειχα ερωτευτει τα παπουτσια του γαμου μου 350 ευρω και τελικα υπεκυψα στον ερωτα :silly:

τη δαγκωσα τη λαμαρινα οντως ρε γμτ......ενα τσαντάκι νυχτερινο..οχι πολυ φανταχτερό..αλλά πολυ πολυ όμορφο,σκουρο πρασινο και τετράγωνο σε σχήμα...μπα δεν θα μου κατσει το αμορε...πολλα "λεφτα"αισθήματα ζητάει και δεν θα προχωρήσει το θέμα.τι τιμες ειναι αυτες??και δεν ειναι και μαρκας

πως να πεισεις τον αντρα να στην κανει δωρο :P

μιλας μονο για αυτη τι ωραια που ειναι,τι απαλη κ.α.

χριστουγεννα ερχονται θα σου την παρει σιγουρα :silly:

ετσι παιρνω και εγω κατι τετοια ακριβα δωρα και μετα

πεταω και το κορυφαιο βρε αγαπη ειμασταν τωρα για

τετοια εξοδα;; :woohoo: :silly:

χαχαχαχ

Πολλα τα λεφτα πατριωτη!!!

Περιμενε τις εκπτωσεις.Εγω εχω κολλημα με τις μεγαλες καθημερινες τσαντες..

Που την ειδες?

ναι ναι και οι μεγάλες ειναι...πολυ ωραιες...μητροπολεως την ειδα...σαλονικα...θα με κράξει ο αντρας μου...δουλευεις θα μου πει,παρτην μονη σου....μεσα στο ρομαντισμο βλεπεις...γι αυτο ερωτευτηκα και εγω αλλη :P

Να σου πω κατι, εφοσον δουλευεις και δεν εχεις καποια σοβαρη εκρεμμοτητα να την παρεις.Αξιζεις ενα δωρο για τον εαυτο σου.

liberty81 έγραψε:

ναι ναι και οι μεγάλες ειναι...πολυ ωραιες...μητροπολεως την ειδα...σαλονικα...θα με κράξει ο αντρας μου...δουλευεις θα μου πει,παρτην μονη σου....μεσα στο ρομαντισμο βλεπεις...γι αυτο ερωτευτηκα και εγω αλλη :P

Εμενα ο αντρας μου δεν καταλαβαινει γιατι εχω τοσες τσαντες.Γιατι εχω καφε, γιατι εχω μαυρη, γιατι εχω ωμου, γιατι χεριου , γιατι καλοκαιρινη, γιατι χειμωνιατικη κλπ

καλε γυναικες ειμαστε

εσυ θα αναφερεις ποσο σου αρεσει

δεν θα του πεις παρτη μου

και αυτος για να σου κανει

εκπληξη θα τη παρει μονος του :woohoo:

σε μενα πιανει συνηθως :silly:

καλα εγω και μια να είχα τσαντα..σημασια δεν δινει....εδω εκοψα το μαλλι απο τη μεση που ηταν ως το αυτι ..και εψαχνε να βρει τι αλλαξε!ελεος

Σας έχω το site με τις καλύτερες απομιμήσεις!!!

www.phoenix-luxury.com

Δεν έχω παραγγείλει ακόμη, αλλά δε θα αργήσει η μέρα που θα το κάνω!

Αυτό το site μου το έδωσε 1 γνωστή που έχει άπειρες γνήσιες!!!

Παρήγγειλε 1 μια την αδερφή της.

Αυτή είχε την ίδια σε άλλο χρώμα και απ' οτι μου είπε δεν μπορούσε να βρει τη διαφορά.

Εγώ είδα 1 που θέλω...

Τη σύγκρινα με τη γνήσια και πραγματικά, δε βρίσκω διαφορά!!!

αχ κι εμενα με πιανουν κατι ερωτες ωρες ωρες

εχω μπανισει ενα λαπτοπ σκετη τρέλλα

το θελω - το θελω - το θελω - τρελλά

ο αντρας μου λεει να το παρω

αλλα εχε χαρη που εχουμε τον απριλη την βαπτιση αλλιως θα σου λεγα

τι να σου πω

πολλα τα πρασινα

αλλα αν δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις

μια φορα την περνεις

εγω προσωπικα δεν θα την επερνα - αλλα δεν μου αρεσουν οι τσαντες - οποτε δεν μπορω να ειναι αντικειμενικη

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΕΠΑ8Α ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕ , ΜΕΧΡΙ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ...

8Α ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΑΣΗ 8ΥΣΙΑ , 1 ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ !

Λοιπόν το ίδιο έπαθα κι εγώ αλλά λόγω του ότι είχα και γιορτή μου την πήρε :silly: :cheer: :silly: Αν την θέλεις πολύ να την πάρεις... Είμαι αυτής της άποψης. Εσύ ξέρεις όμως καλύτερα :kiss:

ΑΧΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΝΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ STADAR ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ? ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ SUPER ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΣΑΚΑΚΙ HERMES ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ SITE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 200-400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ? ΔΕΝ 8Α ΑΙΣ8ΑΝ8Ω ΩΡΑΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΕΧΩ ΤΑ ΣΚΑΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ 1 ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ , ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ Κ ΤΗΝ GUCCI ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ Κ ΚΑΛΩΝ Κ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ Η ΝΟ ΝΑΜΕ ΡΟΥΧΑ...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!JULIAX ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

ΜΗΝ ΑΙΣ8ΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩ8ΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ 8ΕΣ ! :kiss:

juliax έγραψε:

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 200-400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ? ΔΕΝ 8Α ΑΙΣ8ΑΝ8Ω ΩΡΑΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΕΧΩ ΤΑ ΣΚΑΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ 1 ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ , ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ Κ ΤΗΝ GUCCI ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ Κ ΚΑΛΩΝ Κ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ Η ΝΟ ΝΑΜΕ ΡΟΥΧΑ...

Θα συμφωνήσω... Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ ;)

JULIAX ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ;) !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...