Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ Hope_89!!!

Recommended Posts

Xρόνια πολλά!!!

Να'ναι γερή και τυχερή και να την καμαρώνετε πάντα!!! :)

Και χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες!!

Μια από αυτές είναι και η μαμά μου! Χρόνια πολλά μαμά, σ'αγαπώ πολύ!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΤΗΣ'''''''''ΝΕΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ!!!!!!!!!!!

Νέλλυ και Βούλα χρόνια πολλά να χαίρεστε τις κορούλες σας!!

Ρουλάκι να χαίρεσαι την μανούλα σου!!

Κουμπάρα... Να χαιρόμαστε την γλυκοπαραμυθένια σου!!! Κατά το ήμισυ .. θα γιορτάζει!! :P

Κουμπαρούλα χρόνια πολλά και στον Σωκρατάκο!!! Να τα χιλιάσει ο γλυκούλης μου!!! Τέτοιο γλυκό πλάσμα θέλω να μου γίνει και το λουλούνι!! Και να είναι και τρυφερός!! Έχεις κάνει πραγματικά ένα αξιολάτρευτο αγοράκι.. και να δού,ε και την αντάρτο την μικρή!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ....ΝΕΛΛΑΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ....ΓΕΡΗ ΣΑ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

Χρόνια πολλά στη γλυκιά Αννουλα!!:) Να τη χαίρεστε και πάντα ευτυχισμένη!!:) Νάχει πάντα υγεία και χαρές στη ζωή της!!:)

Οι ευχές μου πάνε στη Νέλλη και στη Βούλα που ξέρω πως έχουν Αννουλα αλλά και σε όλες τις Αννούλες αυτου του φόρουμ:) Και είναι ένα πολύ γλυκό όνομα...μου αρέσει πολύ...και μάλιστα επειδή τη μαμά της μαμάς μου τη λένε Αννα έχω σκεφτεί κι αυτό το όνομα σε περίπτωση που περιμένω κοριτσάκι...:)Να τις χαίρεστε, πολύχρονες!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...