Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιάννα 36

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    1763
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    9

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Γιάννα 36

  1. Δυστυχώς πολλές φορές ο ένας είναι κακή επιτροπή για τον άλλο, ειδικά σε ότι αφορά φαγητο τσιγάρο κτλ. Με πείσμα κι υπομονή θα τα καταφέρεις, σκέψου μόνο τόν στόχο!
  2. Καλημέρα. Καλά κάνεις και προσέχεις τον εαυτό σου γιατί αυτός θα κυοφορήσει αύριο το παιδάκι σας. Στα δύο χρόνια που μου πήρε το θέμα της εξωσωματικης πήρα σύνολο δέκα κιλά. Αν βάλεις και της εγκυμοσύνης μετά.. άστα βραστα. Δεν είμαι και πρώτο μπόι οπότε έγινα λουκουμάς. Από τη στιγμή που έχεις χρόνο μπροστά σου για την επόμενη εμβρυομεταφορα, και καθώς ανοίξει ο καιρός, μας είναι πιο εύκολο να τρώμε φρούτα λαχανικά, να πίνουμε νερό, πιστεύω θα χάσεις αυτό το φούσκωμα και τα κιλά για να νιώθεις κι εσύ καλύτερα και σαν ψυχολογία. Φιλικά, ως ομοιοπαθουσα.
  3. Είναι σίγουρα έμπειρος, τον είχα δει στο Παπαγεωργ. Εμένα δεν μου ταίριαξε σαν αύρα. Από τον έλεγχο που κάνατε έχετε άλλα έμβρυα? Είστε νεότατοι, υπάρχει κι η περίπτωση φυσικά να πετύχετε φυσιολογικά αλλά θα έχετε αγωνία μέχρι την αυχενική.
  4. Σε ποιον είσαι στο fivi?
  5. Καλησπέρα, για την καθεμία πρέπει να υπάρξει ένα κλικ εμπιστοσύνης σε γιατρούς εμβρυολογικο πρωτόκολλα κτλ. Κάνε καλύτερα ένα ραντεβού για να έχεις σύγκριση. Προσωπική γνώμη έχω μόνο από embryol όπου έμεινα από όλα ευχαριστημένη με γιατρό επιβλέποντα τον Χριστοφ. (κι η Δημητρ μου ταίριαξε που την είδα). Άν πήγαινα fiv.. θα επελεγα Παπ..η Μακεδ. Εύχομαι η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!!!
  6. Γλυκιά μου, να σας ζήσουν οι μικρές! Με υγεία και ευτυχία να είναι οι ζωές τους! Είσαι μαμά🥰 Κι εγώ καινούργιο είχα πάρει.
  7. Καλά, το σωστό αυτό είναι, άντε πες το στην ελληνική κοινωνία. Που βγήκαμε για έναν ρημαδο καφέ και είχε ο άντρας μου αγκαλιά τον μικρό (δεν δούλευα ακόμα εγώ), και μ έφαγαν οι διπλανές πόσο σε βοηθάει ο άντρας σου και μπίρι μπίρι. Ότι ξέρουν δηλαδή τι κάνει ο καθένας μας κάθε μέρα σπίτι κι έξω εγώ κάθομαι κι αυτός"βοηθάει". (Που όντως κρατάμε το μωρό από μισή μέρα ο καθένας). Άσε μας..
  8. Είσαι τυχερή κορίτσι μου, σπανίζουν! και κάνει και δύο δουλειές από όσο έχω διαβάσει. Μπράβο, οικογενειάρχης και πατέρας!
  9. Αυτό που γνωρίζω, είναι την ημέρα να ξυπνάμε το μωράκι στις 2,5-3 ώρες αν κοιμάται για να φάει και πως το βράδυ το αφήνουμε να κοιμηθεί όσο θέλει. Εξάλλου βρέχει πάνες, παίρνει βάρος, όλα καλά😀ο ύπνος θρέφει τα μωρά δεν λένε??να σου ζήσει!
  10. Το ιδανικό είναι ο λόγος FSH/lh να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στη μονάδα (1)
  11. Έχεις δίκιο, ο αυξημένος λόγος lh/FSH δείχνει πολυκυστικες.
  12. H lh σου δείχνει πως ήσουν σε φάση ωορρηξίας.. 🤔 κι η ε2 τσιμπημενη. Τις είδε γιατρός?
  13. Καλημέρα, νομίζω με κυστεογραφια φαίνεται αν υπάρχει ανατομικό αίτιο. @anna_30 να πας σε έναν καλό ουρολόγο.
  14. Πλάκα κάνεις.. πρώτη φορά σκαλωσα κι εγώ, μου φάνηκε ξεκάθαρα θετικό. Ένα μεγάλο Χ στα τεστ αυτά.
  15. Γιάννα 36

    Χαμηλη ΑΜΗ

    Η αμη της κοπέλας είναι χαμηλή για την ηλικία της καθώς είναι 0,66 ng. Δεν είναι η συνήθης για 38 ετών. Ίσως μπερδεύτηκες με τη μονάδα μέτρησης. @Ngsofia θα σε βάλει σε σειρά η γιατρός σου κι όλα θα πάνε καλά, μία εικόνα για τα αποθέματα είναι η αμη, τίποτα περισσότερο.
  16. Καλησπέρα καλή επιτυχία! Από ό, τι θυμάμαι κάπου 20 μέρες και πήγα από εκεί.
  17. Απίστευτο... Βρε κορίτσια μετά τίς εξωσωματικες τι συμβαίνει???😅😅😅 Φυσικά κι είναι δώρο θεού❤️🙏🏻 συγχαρητήρια!
  18. έχεις δίκιο, πρέπει να έχεις το ποσό του επιδόματος λοχείας για να κάνεις αίτηση για το συμπληρωματικό. Το εννιαμηνο γιατί να το χάσεις? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα επιδόματα. Μετά τη λήξη της λοχείας πήρα την άδεια του έτους από τη δουλειά και μετά μπήκα στο εννιαμηνο. Εσύ αν πάρεις και την άδεια καλό Μάιο θα μπεις στο εννιαμηνο.
  19. Πολύ αργά ρε συ.. εγώ πιστεύω νωρίτερα θα τα βάλουν. Αν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ. Κοντό χαλινο γλώσσας είχε κι ο μπέμπης μου αλλά δεν επηρέαζε στο θηλασμό. Τον κόψαμε με laser αργότερα. Γενικά όμως είναι καλύτερα να διορθώνεται όσο είναι μικρό το νινι. Μπορεί να επηρεάσει και δόντια ομιλία κτλ.
  20. Για επίδομα λοχείας κάνεις την αίτηση online όταν γεννήσεις (εγώ την έκανα στο μαιευτήριο σκέψου), και μπήκαν πολύ γρήγορα τα χρήματα, τύπου σε 20 μέρες. Κάτι άλλο θα κατάλαβαν δεν γίνεται...
  21. Υποσυνείδητα πιστεύω η καλή ψυχολογία βοηθά τη λειτουργία του οργανισμού πολύ😄 όλες έχουμε άγχος αλλά μετά το πρώτο παιδί πόσες και πόσες έμειναν έγκυες κατευθείαν χωρίς εξωσωματική?? Σαν να χαλαρώσει ο οργανισμός😄 με το καλό το ανοιξιάτικο νινι❤️
×
×
  • Προσθήκη...