Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιάννα 36

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    1806
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    9

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Γιάννα 36

  1. Για αυτό το σχόλιο εννοούσα κορίτσι μου, πως η κοπέλα αναφερόταν στον παρτσινεβελο όχι στον παντο.. δεν ανέφερα κάτι για υπερήχους ούτε ξέρω
  2. Αμήν!!!!! Μην σκέφτεσαι το ραντεβού τώρα, έχουμε άλλα😁
  3. Κάνε κι αύριο! Ροζ δεν είναι η γραμμή??
  4. Στον παρτσινεβελο αναφερόταν όχι στον παντο.. @pennaki έχουν πολλές αυτό το γιατρό κι είναι όλες ευχαριστημένες!
  5. Είναι τόσο εύκολο και πιο βολικό να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων.. γιατί το να ασχολείσαι με τη δική σου προϋποθέτει κόπο... Αχ αυτά τα χωρία κι οι αναχρονιστικές θείες και θείοι..
  6. Να μην κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουμε όλες, δηλαδή να κυνηγάμε το χρόνο. Έχει καμία διαφορά για σένα αν αποκτήσεις παιδάκι πχ το επόμενο καλοκαίρι ή τον επόμενο χειμώνα? Σκέψου πως θα αποκτήσεις σίγουρα οπότε απόλαυσε το καλοκαίρι σου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, είστε νεότατοι!
  7. Κορίτσι μου αντιπηκτικες ή σαλοσπιρ παίρνεις?
  8. Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!! Εμένα μου τη μέτρησαν στην πρώτη χοριακη κι είχε πέσει πολύ, είχα κάτω από 20! Δεν έδωσαν όμως σημασία γιατί έπαιρνα την πιο επαρκή δόση!
  9. Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές! @Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι..
  10. Μήπως εννοείς ovitrelle? Οι αντιπηκτικες δεν επηρεάζουν τη χοριακη.
  11. Κορίτσι μου προσπαθεί από πέρυσι, είχε και μια παλινδρομη.. μήπως εννοούσες τεστ εσύ ή έκανες λάθος παράθεση?
  12. 🥹🥹😍😍 να το χαίρεσαι το λουλουδάκι σου! Να χαίρεστε τις στιγμές σας!!!
  13. Πρέπει να πάρετε το χρόνο σας, είστε σε ένταση και ό,τι κι αν δείτε τώρα είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Επίσης προσπαθούσατε πολύ λίγο καιρό για να φορτωθεις τόσο άγχος κι αγωνία. Είχα χάσει κι εγώ τον εαυτό μου κάποια στιγμή μέσα στην προσπάθεια αλλά ο σύζυγος άντεξε το άγχος και τα νεύρα μου. Δεν αντέχουν δυστυχώς όλοι. Το τεστ μου φαίνεται για εξάτμισης, γκρί η γραμμή, δεν είμαι σίγουρη.
  14. Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει να δίνουν από το μεσημεριανό και αργότερα για βραδινό αλλά σπάνια το κάνω.. ο δικός μου απόγευμα συνήθως θα φάει ψωμί με κάποιο αλειμμα, κέικ γιαούρτι ή φρούτο. Εμείς είμαστε 16 μηνών βέβαια αλλά το βραδινό μας εξακολουθεί να είναι γάλα.
  15. Πετάγομαι κι εγώ να πω πως έτσι ξεκινήσαμε και πήγε εξαιρετικά! Κομμάτια τον ξεκίνησα μετά τον έβδομο όγδοο. Στα λαχανικά στην αρχή έβαζα λίγο ζεστό νεράκι και λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Πριν τα μπαχαρικά μπορείτε άφοβα να βάζετε μυρωδικά στα φαγητά. Και φυσικά όχι βαριά λαχανικά τύπου μελιτζάνα για αρχή ή επίφοβα φρούτα όπως φράουλες.
  16. Δεν φταις εσύ γλυκιά μου οι οδηγίες φταίνε που σου έδωσαν. Το κακό είναι πως εσύ βίωσες αυτήν την άσχημη εμπειρία. Ps εγώ δεν ρώτησα γιατρό ούτε ίντερνετ, μόνο το ένστικτο μου. Αλλά έκανα μεικτη διατροφή οπότε ούτως ή άλλως δεν είχα μεγάλη παραγωγή. Επίσης το θηλαστρο το σταμάτησα στο δίμηνο. Εύχομαι σε επόμενο παιδάκι να έχεις καλύτερη εμπειρία, ποτέ μην λες ποτέ, ίσως θελήσεις να δοκιμάσεις ξανά.
  17. Καλημέρα, έχεις δίκιο. Μέχρι κι εγώ που έκανα μεικτη διατροφή και όχι για πολλούς μήνες σταδιακά έκανα δύο θηλασμους μετά έναν και τέλος. Ούτε χάπι ούτε πόνος, μια μικρή δυσφορία δύο μέρες και ηρέμησαν. Ίσως επειδή έχουν μεγαλύτερη παραγωγή τα κορίτσια να νιώθουν πιο έντονο πόνο?
  18. Πολλές πολλές κοιλίτσες να φουσκώσουν το 2025 και πολλά τροφαντα μωράκια να γεννηθούν το 26😍 το αγαπημένο μου θέμα είναι πάντα της εξωσωματικής! Κορίτσια μόνο υπομονή, τα υπόλοιπα ως θαύμα έρχονται!🙏🏻👶
  19. Ακριβώς τα ίδια κι εμείς 15 μηνών.. τον πρωινό ύπνο περίπου 3-3,5 ώρες μετά το ξύπνημα δεν τον κόβει με τίποτα.. οπότε δεν κοιμάται μεσημέρι ή σπάνια, και πάει σερί μέχρι 8-9 που κοιμάται. Δεν ξέρω πώς θα τον προσαρμόσω για τον παιδικό σταθμό μετά..
  20. Το επιβεβαιώνω, αφού έσκασα που έμειναν όλες γύρω μου έγκυες,με παρέσυρε η τελευταία κι ακολούθησα😍
  21. Καλημέρα! Εφόσον προσπαθείτε τόσο καιρό καλό είναι να σκεφτείτε και άλλους τρόπους,ναι.. σπερμοδιαγρματα έχετε κάνει? Σε ότι αφορά το κόστος,τα βασικά φάρμακα κοστίζουν γύρω στα 900 καί μπορείς να περάσεις επιτροπή για να στα χορηγήσουν δωρεάν. Τα υπόλοιπα κοστίζουν γύρω στα 100. Οι πληρωμές συνήθως ποικίλουν ανάλογα την πόλη και την κλινική. Θεσσαλονίκη πχ που ήμουν εγώ έδωσα 350 προκαταβολή συν όλες τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν. Στην ωοληψια 1500. Εμβρυομεταφορα δεν έκανα κατευθείαν οπότε τα υπόλοιπα 1100 πήγαν για αργότερα. Σε εμάς ήταν τρεις πληρωμές. Δεν υπήρχε ξεχωριστά του γιατρού.
  22. Παρα πολλά!!!! Να ζητάτε έκπτωση κορίτσια! Εμένα στο embryolab μου είχαν κάνει! Άκου εκεί ο γιατρός στο χέρι! Απόδειξη και δόσεις κανονικά γίνεται. Μπράβο για τα ωάρια, πρώτα ο Θεός δεν θα χρειαστείς άλλη ωοληψια.
×
×
  • Προσθήκη...