Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

apegnwsmenes apories mallon...

Featured Replies

Δημοσίευση

na rwthsw vre koritsia.. sxedon panta meta thn woriksia exw poli oreksi alla para poli oreksi gia sex..fantazomai kai eseis tha niwthete to idio! otan meinate eggyes, prin to mathete fysika, synexiazate meta thn woriksia na exete oreksi h' sas kopike?

thelw na kataliksw sto eksis: mhpws kai ayto einai ena deigma oti exei ginei h syllipsi (diakopi oreksis gia epafh) akoma kai prin thn kathysterhsh???

• Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ελα βρε Αγγελίνα μου τώρα..εσυ διυλίζεις τον κώνωπα..νομίζω οτι συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση δεν υπάρχουν γιατί απλούστατα και αν υπάρχουν είναι τα ίδια με της περιόδου..απο την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μετά με ένα τεστάτι θα σου λυθούν όλες οι απορίες..για την ιστορια παντως και εγώ είχα όρεξη μετά την ωορρηξία και ιδιαίτερα 2-3 μέρες πριν την περίοδο. απ οτι θυμάμαι είχα και αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος αλλά με τα μπάνια και τη θάλασσα με πονούσε η κοιλιά μου ( έλεγα οτι ήταν το προεόρτια περίοδου) και το αποφύγαμε...μάλλον για καλό ηταν !

φιλιαααα

Δημοσίευση

ελα βρε Αγγελίνα μου τώρα..εσυ διυλίζεις τον κώνωπα..νομίζω οτι συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση δεν υπάρχουν γιατί απλούστατα και αν υπάρχουν είναι τα ίδια με της περιόδου..απο την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μετά με ένα τεστάτι θα σου λυθούν όλες οι απορίες..για την ιστορια παντως και εγώ είχα όρεξη μετά την ωορρηξία και ιδιαίτερα 2-3 μέρες πριν την περίοδο. απ οτι θυμάμαι είχα και αυτό το μήνα που έμεινα έγκυος αλλά με τα μπάνια και τη θάλασσα με πονούσε η κοιλιά μου ( έλεγα οτι ήταν το προεόρτια περίοδου) και το αποφύγαμε...μάλλον για καλό ηταν !

φιλιαααα

Δημοσίευση

φιλιαααα

Δημοσίευση

Kamia sxesh h oreksh h mh gia sex Aggelina78,

Opws eipe kai h Marga, ta mona simptwmata pou isws exeis einai idia me ths periodou. Egw eixa kai anagoules kai evgala kai ena shmadi sto proswpo (xloasma) prin kanw to test kai sigoureutw oti eimai.

Sou euxomai na exeis kala nea....

Δημοσίευση

Opws eipe kai h Marga, ta mona simptwmata pou isws exeis einai idia me ths periodou. Egw eixa kai anagoules kai evgala kai ena shmadi sto proswpo (xloasma) prin kanw to test kai sigoureutw oti eimai.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αγγελίνα νομίζω οτι εχεις αγχωθει πολύ κι αν συνεχίσεις ετσι το μωράκι θα αργησει κι αλλο.Χαλάρωσε καλή μου,δεν χρειαζεται να ψάχνεις για συμπτώματα συνεχως.Τα συμπτώματα εγκυμοσυνης μπορει να αρχισουν πριν τη καθηστέρηση μπορει και να μην εχεις και κανενα απολύτως συμπτωμα για πολλες εβδομάδες.Μοιάζουν επισης πολύ με αυτα της περιόδου.Το σώμα επίσης τρελλένεται οταν εχουμε τοσο πολλή επιθυμια για κάτι, που μπορει να εχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλα να μην εισαι(εγω προσωπικά το ειχα πάθει κι αυτό)

Ηρέμησε λοιπον και απλως κάνε ενα τεστ οταν θα εχεις καθυστέρηση.Ξέχνα τα ολα τ'άλλα.Σου μιλάω εκ πειρας!!!

Δημοσίευση

Αγγελίνα νομίζω οτι εχεις αγχωθει πολύ κι αν συνεχίσεις ετσι το μωράκι θα αργησει κι αλλο.Χαλάρωσε καλή μου,δεν χρειαζεται να ψάχνεις για συμπτώματα συνεχως.Τα συμπτώματα εγκυμοσυνης μπορει να αρχισουν πριν τη καθηστέρηση μπορει και να μην εχεις και κανενα απολύτως συμπτωμα για πολλες εβδομάδες.Μοιάζουν επισης πολύ με αυτα της περιόδου.Το σώμα επίσης τρελλένεται οταν εχουμε τοσο πολλή επιθυμια για κάτι, που μπορει να εχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλα να μην εισαι(εγω προσωπικά το ειχα πάθει κι αυτό)

Ηρέμησε λοιπον και απλως κάνε ενα τεστ οταν θα εχεις καθυστέρηση.Ξέχνα τα ολα τ'άλλα.Σου μιλάω εκ πειρας!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sas eyxaristw oles gia tis apantyhseis sas.. mallon ontws exw agxwthei ypervolika kai psaxnw to paramikro... na eiste kala kai ksana euxaristw!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sas eyxaristw oles gia tis apantyhseis sas.. mallon ontws exw agxwthei ypervolika kai psaxnw to paramikro... na eiste kala kai ksana euxaristw!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

koritsia na sas rwtisw kati...otan ginetai i emfitefsi tou emvriou sti mitra exoume kanena simptoma?niw8oume tipota?:dry:

Δημοσίευση

koritsia na sas rwtisw kati...otan ginetai i emfitefsi tou emvriou sti mitra exoume kanena simptoma?niw8oume tipota?:dry:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

piki θεωρητικα τουλαχιστον στην περιπτωση που λες δεν νιωθεις κατι. Ειναι ομως πολυ πιθανο να εχεις εκεινες τις μερες λιγο αιματακι (εγω προσωπικα ειχα) και ειναι η περιπτωση που καποιες κοπελες μπερδευουν με την περιοδο τους και δεν αντιλαμβανονται εγκαιρα οτι ειναι εγκυες!

Δημοσίευση

piki θεωρητικα τουλαχιστον στην περιπτωση που λες δεν νιωθεις κατι. Ειναι ομως πολυ πιθανο να εχεις εκεινες τις μερες λιγο αιματακι (εγω προσωπικα ειχα) και ειναι η περιπτωση που καποιες κοπελες μπερδευουν με την περιοδο τους και δεν αντιλαμβανονται εγκαιρα οτι ειναι εγκυες!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

efxaristw poli natural mou na eisai kala!ara na ipo8esw etsi pws mou ta les oti i emfitefsi ginete tis meres pou einai na sou er8ei periodos?:dry: i oxi?

Δημοσίευση

efxaristw poli natural mou na eisai kala!ara na ipo8esw etsi pws mou ta les oti i emfitefsi ginete tis meres pou einai na sou er8ei periodos?:dry: i oxi?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ναι, συνηθως πεφτει κοντα στις μερες που θα περιμενες την περιοδο σου γιαυτο και δημιουργειται η συγχιση. Βεβαια ολα εξαρτωνται απο τη μερα γονιμοποιησης:)

Δημοσίευση

Ναι, συνηθως πεφτει κοντα στις μερες που θα περιμενες την περιοδο σου γιαυτο και δημιουργειται η συγχιση. Βεβαια ολα εξαρτωνται απο τη μερα γονιμοποιησης:)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.