Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θελω να γινω μαμα

Featured Replies

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια η δικη μου ιστορια ειναι οτο ο γιατρος μου μου βρηκε οτι εχω ενδωμητριωση συμφισεις και οι σαλπιγγες ειναι τελειως κλειστες εκανα και σαλπιγγογραφια και ηταν σιγουρος οτι δεν μπορω φυσιολογικα κανω παιδι. Μου ειπε με εξωσωματικη και θα δουμε. Ειχα μια παλινδρομη κυηση και το ειχα παρει αποφαση.Περασαν 2.5 χρονια και πριν σχεδον 3 μηνες γεννησα και εχω στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο κοριτσακι και ενα υγιεστατο γιο .Κοριτσια μην χανεται το κουραγιο σας. :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

τι πιο παρήγορο από αυτό που μόλις είπες κοπέλα μου!!!κορίτσια μη το βάζετε κάτω!!!έχει δίκιο η μαδιά!!!!!

Δημοσίευση

Μάδια να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! :kiss:

Το ότι απέκτησες παιδάκι με όλα αυτά τα ψιλοπροβληματάκια δείχνει ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Μακάρι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν να είναι τόσο τυχερούλες.

Δημοσίευση

να σου ζησουν τα παιδακια σου!ευχαριστουμε για το κουραγιο...απλα οταν θελεις κατι πολυ .... η αληθεια ειναι οτι εαν αργει...στεναχωριεσαι.....

Δημοσίευση

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΑΓΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΜΑΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

έχεις δίκιο κοριτσάκι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!!!

εγώ πάντως δεν θα σταματήσω να προσπαθώ μέχρι να έχω στα χέρια μου ένα μωράκι...θα κάνω τα πάντα για να γίνει αυτό πραγματικότητα... :)

να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! :)

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι τα μικρά σου θαυματάκι! Πωπω.. Διδυμάκια αγόρι-κορίτσι! Ότι ήθελα πάντα!

Μήνυμα αισιοδοξίας το μήνυμά σου! Να είσαι καλά! :cheer:

Δημοσίευση

kalimera se ola ta koritsia!eimaikainourgia sthn pare sas molis prin ligo graftika!eimai kai ego mia apo esas pou theloume ena paidaki alla den erxete! :(

Δημοσίευση

uparxei kapoia edo na me boithisi ligaki giati eimai asxeti?blepei kapoia ta mineimata mou?

Δημοσίευση

Και βέβαια mairi.g! Μια χαρά φαίνονται τα μηνύματά σου!

Καλωσόρισες στην παρέα μας κι ελπίζω ο πελαργός να μην αργήσει να σε επισκεφθεί! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kαλως ηρθες και εγω ειδα το μηνυμα σου και εγω καινουργια ειμαι μετραω 5-6 μερες και σου ευχομαι οι γιορτινες μερες που ερχονται να σου φερουν αυτο το ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ δωρο που δικαιος επιθυμεις!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.