Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κορίτσια, τη θετική σας ενέργεια pleaseeeeeeeee!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Kορίτσια, βοήθεια!!!!!

Μου συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά.

Με κύκλο 26-28 ημερών, σπάνια 30 ημερών (2 φορές τα τελευταία 2 1/2 χρόνια).... είμαι στη 32η μέρα κ ακόμη δν μου ήρθε....

Έχω κάτι εκκρίσεις κολπικές, πρίξιμο στο στήθος κ κάτι ψηλοτσιμπήματα στη μήτρα.

Σας λέει κάτι αυτό?

Αύριο λέω να κάνω τέστ.......

Πείτε μουυυυυυυυυυυυυ

• Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mary!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να είσαι εγκυουλα και ολα αυτα που μου περιγραφεις αυτο δηλώνουν!!!!!!!!!!!!!!παρε εν ατεσετ(αυτο που γινεται μετα απο 5 μερες επαφης(απο τη τελευταια επαφη να εχουν περασει 8ημερεσ)να σου λυθεί η απορια και να μας στείλεις νεα σου!!!!καντο σημερα εχω αγωνια..........

Δημοσίευση

αχ τι υπέροχη αγωνία αυτή!!!!Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλα και όλα να σου πάνε καλά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λες βρε Χαρά μου???

Λέω να περιμένω μέχρι αύριο, νομίζω οτι απλά έτσι καθυστερεί, γιατί είναι ηλίθια κ θέλει να μου σπάσει τα νεύρα :unsure:

Δημοσίευση

K μενα εγκυμοσυνη μου μυριζεται... ;););) !!!Στο ευχομαι ολοψυχα κοριτσακι!!!Κανε το τεστ, πηγαινε κ για μια χοριακη κ περιμενουμε νεα!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΕΚΥΜΟΣΙΝΗΣ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ

Δημοσίευση

να πας να κάνεις τεστακι γιατι η ατιμη περιοδος μπορει να μην είναι απλα βλαμμένη μπορεί απλά να πηγε κανένα ταξιδάκι...νομίζω οτι αυτο εγινε ...θα αργησει κανενα 9μηνο όμως.....ξερω δε θα σου λείψει!!!μακάρι να πηρε παρέα της και τη δική μου -τσιμπούρι μου εχει γίνει!!!!

Δημοσίευση

γλυκιά μου νομίζω πως μάλλον ο "πελαργουλις" το άφησε το ντοράκι του σε σένα :) αν κανεις το clear blue η μια χορειακή πιστεύω ότι το μονο που 8 άδεις είναι ++++++++++++++

σου το εύχομαι ολόψυχα να έχουμε δίκιο k ναι να είναι το σποράκι σου

άντε k στα δικά μας οι υπόλοιπες κορίτσια :) amin παναγίτσα μου amin!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ, Χαρά, να πάει όπου θέλει, απλά να μας αφήσει ήσυχες, όλες εμάς που περιμένουμε το φασολάκι μας..!!!!!

Μαρία, μόνο που σκέφτομαι κάτι παθαίνω, μάλλον θα πάω σήμερα...

little angel απ το στόμα σου κ στου θεού το αφτί!!!! :laugh: :laugh:

τέση, υπέροχη αγωνία αχχχχχχχχ

Δημοσίευση

Και εγώ αυτό θα σου έλεγα να πάς απο σήμερα.....

Άντε περιμένουμε και εμέις τα νέα σου με αγωνία,

μην αργείς.....

Καλη επιτυχιαααα!!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

Κοριτσακι καλημερα.

Ακομα εδω εισαι....

Αντε καλε στο φαρμακειο και εχουμε αγωνια!

Περιμενουμε.....

Δημοσίευση

καλε τι γίνεται σήμερα???

πολλά ευχαριστα θα ακουσουμε....

μηπως πήφενα ΄κάνει το τεστ???

πεςςς μαςςςς θα σκάσουμεεεεε.....

Δημοσίευση

πω πω σήμερα τι έχει γίνει????????καλε πηγαίντε να κάνετε τα test σήμερα k ελάτε να μας πείτε μην μας κρατάτε σε αγωνια!!!!!!!!!!!!!τι ψυχραιμία έχετε?????έχω πολύ καλο προαίσθημα "σηγμερα"!!!!!!!eyxomai olopsyxa polla +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

mary ακόμα κάθεσαι???τρέχα κοπέλα μου να μας πεις τα ευχάριστα για να χαρούμε !!!!!και το predictor είναι πολύ καλο!εγώ με αυτό έμαθα τα ευχάριστα πριν μια εβδομάδα!!!!καλά αποτλέσματα εύχομαι!να υπάρχει το σποράκι σου στην κοιλίτσα σου!!!!περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!!!!!!

Δημοσίευση

mary 1974ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...........

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ...

Δημοσίευση

καλη μου γρηγορα για τεστακι κ σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο που κατα πασα πιθανοτητα με αυτα που μας περιγραφεις θετικο θα ειναι

περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου

Δημοσίευση
:whistle: :silly: :silly: :silly: :silly: :blink::cheer:B):P:P :woohoo: καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που εισαι να μασ πεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

egyooooooooooooooooooooooooossssssssssssssssssssss

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααααααααα!!!!!!!!!!!!!Ειδεςςς :cheer::cheer::cheer: ?????!!!!Μραβο κοριτσακι, καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ με το καλο να παρεις το νινακι σου αγκαλιτσα!!! :):) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστώ little angel! δη μπορώ να το πιστέψω........ "σεφχαριστω" πολύ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κούκλα μου!!!!!

Να προσέχεις!!!!!! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!!!

Αχ..... τί καλά που μπήκε ο Δεκέμβρης.....

Με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης.....

Άντε...... και στα δικά μας!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.