Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.......

Featured Replies

Δημοσίευση

Η κουμπαρα μου γεννησε σημερα το πρωι ενα κοριτσακι 7 μηνων και 1200 κιλα στο ιασο. θελω ολες μας να στειλουμε ενα μυνημα αισιοδοξιας και στις δυο τους για να μπορεσουν να τα καταφερουν και να νιωση γρηγορα η μπεμπα τα τρυφερα χαδακια της μανουλας της.

• Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 4.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θα τα καταφερουν και εγω εφταμινητικο γεννηθηκα και πιο λιγα κιλα και πριν 30 χρονια και μια χαρα τα καταφερα, ολα να πανε καλα!!!

Δημοσίευση

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ΄΄ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΥΛΑ΄΄Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ....[ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΑ] ΔΩΣΤΗΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ''''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση

Ασφαλώς και θα τα καταφέρουν! Και ο ανηψιός μου πριν 25 χρόνια 7 μηνών γεννήθηκε και μια χαρά παληκάρι έγινε! Και τότε η επιστήμη ήταν πολύυυυ πίσω σε σχέση με τα σημερινά μέσα! :)

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ Τ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ 7 ΜΗΝΤΙΚΟ 1500 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ 3ΔΥΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 30ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΙΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Δημοσίευση

Kαι βέβαια θα τα καταφέρουν!!!!!!

Το μωράκι θα πάρει σιγά σιγά τα πάνω του , θα δυναμώσει και η κουμπαρούλα σου με δύναμη , τρυφερότητα και υπομονή θα το κρατήσει στην αγκαλιά της....

Υπομονή , να σκέφτεται πως αυτή η δύσκολη αναμονή έχει έναν και μόνο σκοπό : το μικρό της αγγελούδι να πάει σπίτι του υγιές και δυνατό...

Θα περάσουν όλα και όλα για καλό γίνονται....

Πολλές ευχές και πολλα Θανουλαφιλάκια , από το γιό μου - στο μωράκι της!

Δημοσίευση

Kαι βέβαια θα τα καταφέρουν!!!!!!

Το μωράκι θα πάρει σιγά σιγά τα πάνω του , θα δυναμώσει και η κουμπαρούλα σου με δύναμη , τρυφερότητα και υπομονή θα το κρατήσει στην αγκαλιά της....

Υπομονή , να σκέφτεται πως αυτή η δύσκολη αναμονή έχει έναν και μόνο σκοπό : το μικρό της αγγελούδι να πάει σπίτι του υγιές και δυνατό...

Θα περάσουν όλα και όλα για καλό γίνονται....

Πολλές ευχές και πολλα Θανουλαφιλάκια , από το γιό μου - στο μωράκι της!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ....

ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ....

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

εύχομαι να τα καταφέρουν,η παναγίτσα να είναι κοντά τους και το κοριτσάκι να βρεθεί σύντομα πολύ γρήγορα στην αγκαλιά της μαμάς του που το έχει τόσο ανάγκη!

Δημοσίευση

Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι τα καλυτερα....ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....

Δημοσίευση

Τις ευχες και τα τρυφερα φιλακια απο ολες εμας!!! Κουραγιο στη μαμα και στο νινι. Ολα καλα θα πανε!!!

Δημοσίευση

εύχομαι και γω με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά και για τη μανούλα και για το νινί της και γρήγορα να πάνε σπίτι τους και να περάσουν όλοι σαν οικογένεια τα πιο όμορφα χριστούγεννα της ζωής τους :)

Δημοσίευση

ολα καλα να πανε ευχομαι και σε μανουλα και σε κορουλα!

Ο Θεος μαζι τους!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

Δημοσίευση

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Γρήγορα να πάρει το μωράκι της αγκαλίτσα.

Μακαάρι να περάσουν τις γιορτές στο σπίτι τους.

Δημοσίευση

εύχομαι όλα να πάνε καλά στο mpempaki και να περάσει γρήγορα αυτή τι δοκιμασία! κουράγιο στη μανούλα και σύντομα θα έχει αγκαλίτσα το μωράκι της, στο σπίτι της!

Δημοσίευση

Ευχομαι πραγματικα να πανε ολα καλα και συντομα η μανουλα να εχει αγκαλιτσα την κορουλα της !!!!

Δημοσίευση

Σίγουρα θα τα καταφέρουν...και θα γίνει ένας κορίτσαρος...!

Σήμερα είναι και η γιορτή του Αγ.Στυλιανού που λένε οτι ειναι "προστάτης" των μωρων (το πρωί το άκουσα...ελπίζω μην κάνω λάθος)

Οπότε με τέτοια ημερα γενεθλίων κάτι θα κάνει και ο Θεούλης...!

Τις ευχές όλων μας....και ξέρεις οτι το mammy είναι γουρλίδικο!

Δημοσίευση

Έυχομαι ολόψυχα να γυρίσουν στο σπιτάκι τους οσο πιο

σύντομα γίνεται υγιείς και δυνατές και οι δυο και να

περάσουν τα πιο όμορφα χριστούγεννα........ :):)

Δημοσίευση

Θα πάνε όλα καλά, θετικές σκέψεις και αισιοδοξία στέλνουμε όλες... :cheer::):):cheer:

Δημοσίευση

Σωστα το ειπες alexdim,σημερα γιορταζει ο προστατης των παιδιων!!!oλα θα πανε τελεια!!! :) Η βαφτιστηρα του αδερφου μου γεννηθηκεν πριν 16 χρονια,6 μηνων κ μονο 900γρ!!!Αυτα τα αγγελουδια κ αυτες οι μανουλες εχουν απιστευτη δυναμη!!!!!!!! :) :)

Δημοσίευση

αντε καλε

εννοειται οτι ολα καλα θα πανε

την σημερον ημερα παθαινουν τιποτα τα παιδακια αυτα;

οπως και να χει εγω την προσευχουλα μου θα την κανω και θα της στειλω την θετικη μου ενεργεια

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ 890 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΕΧΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 740 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 38 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ.

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ ΕΜΕΙΝΕ 75 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΝΥΚΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΣΑΜΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ!!!

Δημοσίευση

Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και η μανούλα να πάρει σύντομα τη μπεμπούλα στην αγκαλίτσα της!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.