Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γυρίσαμε κι εμείς!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου διακοπές τέλος για μας!

Χαίρομαι τόσο που ξαναμπαίνω στη παρέα μας:) :)

Τώρα έχουμε τις ετοιμασίες για τη βάφτιση που είναι 7 Σεπτεμβρίου και ανυπομονώ για τη μέρα αυτή.

Το καλό είναι ότι είμαι ξεκούραστη, ανανεωμένη, ήταν το πρώτο καλοκαίρι με τη μικρή μας και νομίζω ήταν το καλύτερο.

Εύχομαι όλες σας να περάσατε ένα υπέροχο καλοκαίρι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο και να έχουμε ένα καλό χειμώνα.:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ Τόμα μου , εύχομαι κι εσύ να πέρασες καλά.:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!! Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ,ΤΣΑΧΠΙΝΙΤΣΑ!!!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ;

672437jzk9uiy01u.gif

Δημοσίευση

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!! Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ,ΤΣΑΧΠΙΝΙΤΣΑ!!!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ;

672437jzk9uiy01u.gif

Δημοσίευση

672437jzk9uiy01u.gif

Δημοσίευση

μπραβο ευφροσυνη που ξεκουραστηκες και ηρθες ανανεωμενη!

με το καλο η βαφτιση της κορουλας σου που ειναι μια κουκλα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα , θα δημοσιεύσω σίγουρα φωτο από τη βάπτιση και Χιονάτη μου η μικρούλα μου μοιάζει σίγουρα το μπαμπά της!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα , θα δημοσιεύσω σίγουρα φωτο από τη βάπτιση και Χιονάτη μου η μικρούλα μου μοιάζει σίγουρα το μπαμπά της!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Efrosyni καλησπερα και καλως σε βρηκαμα στην παρεα μας ξανα!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια με την βαφτιση που ετοιμαζετε για την κορουλα σας!!!Να σας ζησει και να την χαιρεστε!!!Ημικρη σου ειναι αξιαγαπητη!!!Και ναι, σιγουρα μοιαζει περισσοτερο τον μπαμπα της αν κρινω απο κατι φωτο που ειχα δει στο site παλαιοτερα.Εχει ομως και πολλα στοιχια δικα σου...Δεν πειραζει ομως απο εσενα θα παρει αλλες χαρες...;)

Αντε και καλο χειμωνα!!!:laugh:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια με την βαφτιση που ετοιμαζετε για την κορουλα σας!!!Να σας ζησει και να την χαιρεστε!!!Ημικρη σου ειναι αξιαγαπητη!!!Και ναι, σιγουρα μοιαζει περισσοτερο τον μπαμπα της αν κρινω απο κατι φωτο που ειχα δει στο site παλαιοτερα.Εχει ομως και πολλα στοιχια δικα σου...Δεν πειραζει ομως απο εσενα θα παρει αλλες χαρες...;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ευφροσυνη καλως μας ηρθες παλη,ανανεωμενη, και καλο χειμωνα τωρα ποια!!Πως τα περασες;Ατε και με το καλο η βαφτιση της κορουλας σου!!!:woohoo: :woohoo: Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Ευφροσυνη καλως μας ηρθες παλη,ανανεωμενη, και καλο χειμωνα τωρα ποια!!Πως τα περασες;Ατε και με το καλο η βαφτιση της κορουλας σου!!!:woohoo: :woohoo: Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.