Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 αποβολες?αιτια?

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια,γραφω αυτο το θεμα εκ μερους μιας φιλης η οποια αν κ μονο 26 ετων ειχε 2 αποβολες ,τη μια μετα την αλλη σε διαστημα 2 μηνων,την 1η φορα της ειπε ο γιατρος να προσπαθησει μετα απο 2 μηνες οπως και εκανε κ εμεινε αμεσως εγγυος με το ιδιο δυστυχως αποτελεσμα,τωρα τρεχει σε ενα σωρο γιατρους γ να δει τι φταιει ,μεχρι στιγμης δεν εχουν βρει κατι,τωρα η ενδοκρινολογος της ειπε να παει σε ανοσολογο,τι αλλο να κοιταξει?τωρα εντωμεταξυ αγχωθηκε και δεν μενει κ εγγυος...

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ????

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σημερα θα παει σε αιματολογο ,δεν ξερω τι ειναι αυτο,παλευεται Βούλα?κανεις ενεσες κ τετοια?

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΧΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....

Δημοσίευση

Γιώτα μου, να της πεις να κάνει τις εξετάσεις για καθ' έξιν αποβολές.

Είναι ένα πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θέματα ανοσοποιητικού, θρομβοφιλία κ.ά. Στο ΙΑΣΩ εγώ είχα πληρώσει γι'αυτό περίπου 500 ευρώ το καλοκαίρι του 2008. Κι από αυτές εντοπίσανε το σύνδρομο που έχω (δες αυτό http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 5&id=49400 )

Συνήθως όλα αυτά αντιμετωπίζονται με ενέσεις χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Επίσης, καλό θα'ταν να κάνει κι ένα έλεγχο καρυότυπου, κι εκείνη κι ο σύζυγος. Επίσης το καλοκαίρι του 2008 εμάς μας κόστισε 500 ευρώ στον Πάγκαλο (ένας από τους καλύτερους γενετιστές στην Ελλάδα). Το λόγο για τον οποίο προτείνω κάτι τέτοιο θα τον δεις σ'αυτό: http://www.mammyland.com/index.php?opti ... d=5#124922

Πες της να προσπαθήσει να δει τα πράγματα με ψυχραιμία και πως όλα τα προβλήματα πλέον αντιμετωπίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και να μην προσπαθήσει να μείνει έγκυος αμέσως, να δώσει λίγο χρόνο στο σώμα της να συνέλθει καταρχήν και κατά δεύτερον, να κάνει τις εξετάσεις για να βρει τι φταίει και να το αντιμετωπίσει - μη ρισκάρει 3η αποβολή, είναι κρίμα!

Ό,τι χρειαστείτε, μη διστάσετε, στείλτε μου μήνυμα κι όπου μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως!! Φιλάκια! :)

Δημοσίευση

κορίτσια και εγώ αύριο θα πάω για τις εξετάσεις μετά την αποβολή μου. αχ είμαι πολύ αγχωμένη μακάρι να πάνε όλα καλά. δεν ξέρω και εγώ ακόμα τι έχω να αντιμετωπίσω.

savropinguine εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου!!!

:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σου ευχομαι να πανε ολα καλα,να ηταν εναν κακο τυχαιο γεγονος κ συντομα να εχεις μια πετυχημεη εγκυμοσυνη κ ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σου!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

γεια σου,ειχα και εγω 2 αποβολες στα 24,εγω τελικα εμαθα οτι εχω πολυκιστικες ωοθηκες χωρις να το γνωριζω,ολα θα πανε καλα....

Δημοσίευση

Η κολλητή μου, μέσα σε διάστημα 4 μηνών, είχε 2 αποβολές!

Μόνον αιματολογικές χρειάστηκε να κάνει! Δεν της σύστησε άλλες εξετάσεις ο (τότε) Γυναικολόγος της κι απλώς από τις εξετάσεις αυτές της είπε πως είχε έλλειψη φυλλικού οξέως!!!!!

Βέβαια...... τον άλλαξε..... γιατί την αποκαρδίωσε εντελώς (μα χωρίς...... να το ψάξουνε καθόλου..... γυρνάει και της λέει στη ψύχρα...... "ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ"???????????)

Μα είναι δυνατόν??????....... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!!!

Τώρα...... έχει μία μπουμπού..... 9 μηνών.....

Εννοείται πως άλλαξε γιατρό..... (ο οποίος έχει και....... ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!) αφού αυτός δεν της έδινε καμία απολύτως σημασία......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.