Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια...

εχτές πήρα τα αποτελέσματα από την 2 σε σειρά χοριακή και είχα σε 48 ώρες πολύ μεγάλη αυξηση... το Σποράκι μου είναι καλά και μεγαλώνει!!!!! την Δευτέρα θα πάμε να κάνουμε υπέρηχο και να δούμε ότι όλα είναι καλά!!!!Δακρυα έρχονται στα μάτια μου....μακαρι να ακούσουμε μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά!!!!!

μακάρι να έρθει ένα υγιές νινάκι σε 9 μήνες...

ειμαι τόσο χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα!! :)

τα νεα σου ειναι υπεροχα! συγχαρητηρια σου ευχομαι σε 9 μηνεσ να κρατασ το μωρακι σου αγκαλια!!! Προσπαθησε να ευχαριστηθεισ καθε λεπτο αυτης της εμπειριας γιατι ειναι μοναδικη!! κ αυτα τα συναισθηματα που νιωθεις ειναι ολα φυσιολογικα!!!

Περιμενουμε νεα σου!!! :)

υγ: ειμαι καινουριο μελλος αλλα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε εσας που οσο ημουν εγκυοσ με κρατησατε ψυχραιμη με διασκεδασατε και με συγκινησατε κιολας με τισ ιστοριεσ σας!! τωρα το μωρακι μου ειναι 2 μηνων κ 1 εβδομαδας και όλα ειναι υπεροχα!!(αι τωρα ανατρεχω σε συζητησεις σας!!)

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!! Ευχομαι ολα να πανε κατι παραπανω απο τελεια!!!!!Αντε κ στα δικα μας τωρα ;)

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! :cheer::cheer: ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ1!!!

Δημοσίευση

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Σου εύχομαι να απολαύσεις την κάθε στιγμή και με το καλό να αγκαλιάσεις το μωρό σου

Δημοσίευση

μπράβοοοοο!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγειέστατο μωράκι σε 9 μήνες!!!!!!

Δημοσίευση

Μπραβοοοοο Ρενακι μου,εχω διαβασει ολη σου την αγωνια!!!!!Ολα θα ναι μια χαρα!!!Σου ευχομαι μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!|Περιμενουμε νεα σου!!!

Δημοσίευση

μπράβο Ρένα μου!!!τέλεια νέα!!!όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι!!!εύχομαι τη Δευτέρα να είναι όλα καλά και να ακούσετε καρδούλα!!!φιλάκια!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ κορίτσια....

Σία μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Κατερινάκι μου χίλια ευχαριστώ...

κορίτσια μακάρι να πάνε όλα καλα και την δευτέρα στον υπέρηχο να δούμε ένα ζωντανο και υγιές νινι!!!!

ξέρετε όλο αυτό, είναι η αρχή ενός νέου κεφαλείου στην ζωή κάθε ζευγαριού, και είναι όλα διαφορετικά, περιέργα και όμορφα....

ένα τόσο δα πλασματάκι ζεί και τρέφεται μέσα στην κοιλίτσα και μια μικρή καρδούλα θα χτυπήσει....τι θαυμα είναι αυτο???

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Τα νέα σου είναι υπέροχα!!!!

Συγχαρητήρια!!

Εύχομαι σε 9 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

ρενακι μου γλυκο συγχαρητηρια κουκλιτσα μου ευχομαι

να απολαυσεισ την καθε υπεροχη στιγμη τησ εγκυμοσυνησ σου

κ σε 9 μηνες να κρατας ενα υγιες κ πανεμορφο πλασματακι

μεσα απο τα βαθοι τησ καρδιας μου σου ευχομαι οοοοολα

να πανε καλα!!!!

Δημοσίευση

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!?ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!!ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.