Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ελληνικο Βιβλιο Μαγειρικης

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια τι γινεται?

ψαχνω ενα ελληνικο βιβλιο μαγειρικης αλλα να ειναι παραδοσιακου στυλ με ελαιολαδο, βοτανα κτλ...

γνωριζει καμια???

Δημοσίευση

Αν και μαγειρευω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γκουχου!γκούχου! :P δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν κα΄νεις μία β'όλτα σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο θα βρεις πολλά και καλά βιβλία μαγειρικής και σίγουρα κάποιο θα σε καλύψει!Καλά μαγειρέματα!

Δημοσίευση

Η Ρένα της Φτελιάς έχει πολλές παραδοσιακές συνταγές. Επίσης, είχα αγοράσει ένα βιβλίο της Σοφίας Σκούρα, με συνταγές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Δημοσίευση

Εγώ όταν έχω καμιά ιδέα μπαίνω στο ιντερνετ και ψάχνω συνταγές με τα υλικά που διαθέτω. Γενικά και η Βέφα έχει βιβλίο με κλασσικές συνταγές, αλλά αν βρεις τον παλιό καλό Τσελεμεντέ, νομίζω ότι είναι διαχρονική αξία. Τον έχει η μητέρα μου και έχει Τα πάντα! Ακόμα και συμβουλές πώς στρώνεις το τραπέζι. Και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει βιβλία και μου αρέσει η μαγειρική της. Είναι και εύκολη και γρήγορη!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! αν και ξερω πααααρα πολλα φαγητα να μαγειρευω αλλα και γλυκα, εντουτοις χρειαζεται να υπαρχει ενα βιβλιο μαγειρικης στο σπιτι

τρελαινομαι για παραδοσιακα ελληνικα πιατα με βαση το ελαιολαδο και τα βοτανα!

θα ψαξω για αυτα που μου ειπατε!

Δημοσίευση

Περιμενε να γραψω εγω ενα :laugh: :laugh: :laugh:

Για μενα η καλυτερη επιλογη οπως λεει η Pepita ειναι ο κλασσικος τσελεμεντες.

Δημοσίευση

ένα πολυ ωραιο ειναι "αρωματικη κουζινα" του βαγγελη δρισκα

βεβαια κ οτι αλλο θες ο αντρας μου ειναι σεφ οποτε μπορω να σε βοηθησω σε οτι συνταγη θες

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bikxar έγραψε:

ένα πολυ ωραιο ειναι "αρωματικη κουζινα" του βαγγελη δρισκα

βεβαια κ οτι αλλο θες ο αντρας μου ειναι σεφ οποτε μπορω να σε βοηθησω σε οτι συνταγη θες

σ'ευχαριστω πολυ!

δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο...γενικα απο "αρωματικη κουζινα"!!! :P

Δημοσίευση

Haroullini έγραψε:

ετσι ονομαζεται τσελεμεντες???

τι εκδοσεις?

ο αγαπητος κυριος Νικος Τσελεμεντες απο τη Σιφνο ειναι μια καλη ελληνικη προταση,

κ η Σκούρα εχει ενα βιβλιο "Ελληνικη μαγειρικη" (εκδ.Φυτρακη ,δεν ειμαι σιγουρη) ειναι πολυ καλο κ γνωστο.

καλα μαγειρεματα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια ευχαριστω ολες σας με τις συμβουλες σας! θα τις λαβω ολες υποψη!!!

καλο βραδακι!

Δημοσίευση

mia xara haroullini mou,ante grapste kamia sintagoula na fame ki emeis oi ligoures

Δημοσίευση

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις αλλά εγώ έχω διάφορα βιβλία της Μυρσίνης Λαμπράκη που βασίζονται στη κρητική διατροφή με ελαιόλαδο.Επίσης υπάρχουν και βιβλία με μοναστηριακή διατροφή και είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένα, λιτά και απλοποιημένα.

Δημοσίευση

Ψηφιζω κι εγω Σοφια Σκουρα, την δωρισε η γιαγια μου στην μαμα μου οταν παντρευτηκε κι εκεινη με την σειρα της σε εμενα (νεα εκδοση) οταν παντρευτηκα.

Κλασικη, διαχρονικη, παραδοσιακη ελληνικη κουζινα, μαγειρικη-ζαχαροπλαστικη, μια χαρα!

Πολυ καλος ο προλογος σε καθαρευουσα για τα must have & do-dont's της σωστης νοικοκυρας (που ειναι δουλα και κυρα!)

Καλα μαγειρεματα ο,τι κι αν διαλεξεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.