Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΘΕΤΗ ΣΚΟΥΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.....

Featured Replies

Δημοσίευση

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕΤΗ ΣΚΟΥΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ? 'Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΧΝΟ ΤΗΣ?

Δημοσίευση

Δεσποινάκι εμενα ενφανίστηκε γυρω στον 7ο μηνα να θυμάμαι καλά!!Πάντως μετα την γέννα ηταν ακομα πιο εμφανές!!Μπορω να σου πώ οτι ακομα δεν εχει εξαφανιστεί τελείως!!

Δημοσίευση

Εμενα εμφανιστηκε γυρω στον 6 μηνα.

Γεννησα πριν 2 μηνες και ακομα ειναι εκει οπως ηταν και πριν γεννησω. Φανταζομαι σε καποια στιγμη θα φυγει!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΟΝ 7ο? Α, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΑΥΤΟ..

Δημοσίευση

Δεσποινακι τι να σου πω;;;απ οτι ξερω εμφανιζεται πολυ αργοτερα οταν φουσκωνει πολυ η κοιλια και τεντωνει το δερμα.Στις μελαχροινες δε ειναι ακομα πιο εμφανης...μημπως ειναι κατι άλλο;;;

Δημοσίευση

Δέσποινα, δεν νομίζω να βγαίνει τόσο νωρίς!

Εγώ μόλις πριν δέκα μέρες παρατήρησα μια πολύύύύύ αχνή, λεπτή γραμμή από τον ομφαλό και κάτω! Δεν ξέρω αν θα επεκταθεί ή θα σκουρύνει!

Έχω διαβάσει ότι εξαρτάται από την κάθε γυναίκα!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΑΝΗΚΕ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ!

Δημοσίευση

kalispera kai apo mena!!i grammi ayti legetai melanos grami..kapos etsi..kai mu emfanistike tora..pou eimai 27 evdomadon..venaia polu axni gia ti eimai asproula genika.alla vgainei polu argotera..!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕΛΑΙΝΑ ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΝΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΚΑΠΩΣ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ!!!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ!ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ....

Δημοσίευση

Ειναι η μελανα γραμμη και την εχουμε ολοι μας. Αυξανεται νομιζω η μελανινη λογω εγκυμοσυνης $καθως μεγαλωνει η κοιλια η γραμμη αυτη σκουραινει και γενικα σκουραινουν ολες οι περιοχες που εχουν αδενες (μαστοι, γεννητικα οργανα, μασχαλες) γι'αυτο αν κατσεις στον ηλιο μαυριζεις και ευκολοτερα αν εισαι εγκυουλα (απαγορευεται ομως :woohoo: ). Δεν νομιζω να βγαινει τοσο νωρις. Καπου στον 6-7 μηνα. Ακομα την εχω αλλα παρα πολυ αχνα.

Δημοσίευση

Eμενα δε μου βγηκε ποτε αυτη η γραμμη... :blink:

Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανησυχεις για τιποτα.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο :blink:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΗΤΑΝ......... :S

ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ :woohoo:

ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..........

Δημοσίευση

Εμένα μου εμφανίστηκε στον 7ο όταν σκούρινε και ο αφαλός μου!τώρα όσο πάει σκουραίνει και πιο πολυ.. :side::S

Δημοσίευση

μελανα γραμμη δεν λεγεται? στον γιο μου την θυμαμαι περιπου στον 7ο,τωρα ακομα δεν εχει εμφανιστει.Οι θηλες μου αντιθετως εχουν σκουρηνει πολυ νωρις αυτη την φορα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.