Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θρομβοφιλια

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα σας!ποια γνωριζει να μου πει το κοστος αυτης της εξετασης?να τα υπολογισουμε λιγο γιατι θα κανουμε και καρυοτυπο!ευχαριστω κοριτσια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ξεχασα...Θεσσαλονικη ειμαι ξερετε κανενα κεντρο για να τα κανουμε ολα?

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

Καλημερα σας!ποια γνωριζει να μου πει το κοστος αυτης της εξετασης?να τα υπολογισουμε λιγο γιατι θα κανουμε και καρυοτυπο!ευχαριστω κοριτσια!

γεια σου,ειμαι απο Αθηνα,οποτε δε ξερω να σου πω για εξεταστικα κεντρα στην πολη σου..

πριν ομως 10 ημερες εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια στο ΙΑΣΩ(εκει ειναι ο γιατρος μου) κι ενα συγκεκριμενο πακετο 10 εξετασεων στοιχισε 590,00..

ειναι πολλα τα χρηματα δυστυχως!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ'ευχαριστω marinax23,και δω τοσο θα στοιχιζουν,ολα καλα να μας πανε λοιπον!!

Δημοσίευση

δυστυχως σημερα εμαθα απο μηνυμα του γιατρου μου οτι εχω ενα θεμα με την θρομβοφιλια,οποτε την Δευτερα που θα τον δω θα μαθω περισσοτερα...ελπιζω εσυ να εχεις καλυτερα νεα....φιλια πολλα!

Δημοσίευση

ΜαριναΧ κι εγώ κάπου 600 είχα πληρώσει (στην Αθήνα) και δυστηχώς δεν καλύπτεται από ασφάλεια!

Κι εγώ έχω θρομβοφιλία αλλα μην ανησυχείς! Το πρόβλημα είναι αν δεν το ξέρεις...!

Λογικά ο γυναικολόγος σου θα σε στείλει σε αιματολόγο μετά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ....

ΜΑΡΙΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...Κ ΕΓΩ ΕΧΩ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΘΡΟΜΒ. Κ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ....

Δημοσίευση

την ενεση την κανεις απο την στιγμη που μαθαινεις οτι εισαι εγκυος;καθημερινα πρεπει;την εκανες μονη σου;και μετα εχει επιπτωσεις σε εμβρυο;

ευχαριστω για την ανταποκριση...

Δημοσίευση

marinax23 έγραψε:

την ενεση την κανεις απο την στιγμη που μαθαινεις οτι εισαι εγκυος;καθημερινα πρεπει;την εκανες μονη σου;και μετα εχει επιπτωσεις σε εμβρυο;

Εγώ την ξεκίνησα 5η εβδομάδα, μόλις το ανακάλυψα δηλαδη!

Κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα που σε βολεύει, έχει 24ωρη δράση.

Την κάνω μόνη μου,καμιά φορά και ο άντρας μου...έτσι για αλλαγή... τώρα αν δυσκολεύεσαι μπορεί να πηγαίνεις στο φαρμακείο ή κάποιος άλλος να σε βοηθάει, πάντως δεν είναι δύσκολο!

Στο έμβρυο δεν έχει καμία επίπτωση γιατί απ'ότι έχω καταλάβει είναι φυσιολογική ορμόνη που απλά μπλοκάρει κατα την εγκυμοσύνη!

Επιπτώσεις έχει το να μην την κάνεις!!!

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

marinax23 έγραψε:

Εγώ την ξεκίνησα 5η εβδομάδα, μόλις το ανακάλυψα δηλαδη!

Κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα που σε βολεύει, έχει 24ωρη δράση.

Την κάνω μόνη μου,καμιά φορά και ο άντρας μου...έτσι για αλλαγή... τώρα αν δυσκολεύεσαι μπορεί να πηγαίνεις στο φαρμακείο ή κάποιος άλλος να σε βοηθάει, πάντως δεν είναι δύσκολο!

Στο έμβρυο δεν έχει καμία επίπτωση γιατί απ'ότι έχω καταλάβει είναι φυσιολογική ορμόνη που απλά μπλοκάρει κατα την εγκυμοσύνη!

Επιπτώσεις έχει το να μην την κάνεις!!![/quote:26e70i9w]

σε ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

marinax23 έγραψε:

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΣ.ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

marinax23 έγραψε:

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΣ.ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...[/quote:3ocv49bg]

να εισαι καλα!! σε ευχαριστω VOULA!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.