Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νέα λειτουργία στο Mammyland!

Featured Replies

• Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ :blush:

ΕΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.....ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό σημαίνει οτι ο άλλος συνομιλητής σου πατάει πολλές φορές το εικονίδιο για να μιλήσει μαζί σου με αποτέλεσμα να ανοίγει πολλά παράθυρα συνομιλίας. Εγώ μίλησα με την Bell και ήταν μια χαρά.

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Αυτό σημαίνει οτι ο άλλος συνομιλητής σου πατάει πολλές φορές το εικονίδιο για να μιλήσει μαζί σου με αποτέλεσμα να ανοίγει πολλά παράθυρα συνομιλίας. Εγώ μίλησα με την Bell και ήταν μια χαρά.

Ναι καλε! μια χαρουλα! Απλα να μιλατε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

Δημοσίευση

lena έγραψε:

lovie έγραψε:

Νατάσα να το πώ και γώ επίσημα. ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!! :silly: :lol:

Για πες μου όμως δεν το βλέπεις το εικονίδιο κάτω δεξιά; Είναι άχρωμο και γράφει "online frieds" :dry:

Όποια θέλει άς με προσθέσει στις επαφές τις για να δούμε αυτή την στιγμή κιόλας αν δουλεύει σωστά..[/quote:7jkg6s5c]

Δεν βλεπω κανενα εικονιδιο...

Πουθενα...

:(:(:(

Δημοσίευση

Παιδιά, εμένα δε μου το εμφανίζει πουθενά!

Αλλά πριν λίγο, είδα μήνυμα κάτω δεξιά ότι με καλούσε η Dimitra23, πάτησα ναι, μου άνοιξε ένα παραθυράκι και μετά κόλλησε όλος ο browser!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ, ΔΕΝ ΄΄ΧΤΥΠΑΕΙ΄΄ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΗΧΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ MSN?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχει ήχο αλλά μόνο στην έναρξη της συνομιλίας.

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΩΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;

Δημοσίευση

Λενα εξακολουθω να μην βλεπω αυτη τη λειτουργια!!

Την εργαλιοθηκη στα δεξια μου την βλεπω ομως :P !

Δημοσίευση

Σε μένα βρήκα τι φταίει!

Όταν ανοίγω το mammy από τον internet explorer των windows, δουλεύει κανονικά! Φαίνεται κάτω δεξιά, όπως και στο facebook. Πολύ καλό!

Όταν όμως ανοίγω το mammy από άλλο browser (το Maxthon χρησιμοποιώ) δε μου το εμφανίζει.

Πάντως την εργαλειοθήκη μου την εμφανίζει κανονικά, απ΄όπου και να το ανοίξω. :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

crazy έγραψε:

Σε μένα βρήκα τι φταίει!

Όταν ανοίγω το mammy από τον internet explorer των windows, δουλεύει κανονικά! Φαίνεται κάτω δεξιά, όπως και στο facebook. Πολύ καλό!

Όταν όμως ανοίγω το mammy από άλλο browser (το Maxthon χρησιμοποιώ) δε μου το εμφανίζει.

Πάντως την εργαλειοθήκη μου την εμφανίζει κανονικά, απ΄όπου και να το ανοίξω. :)

Μπράβο Ρούλα!!! Αυτό θα έλεγα και γώ και με πρόλαβες.

Κορίτσια όσες δεν βλέπετε την μπάρα κάτω κάτω που γράφει Online friends δοκιμάστε να ανοίξετε τον υπολογιστή σας απο άλλον browser. ;)

Δημοσίευση

Ερώτηση: :dry: Ποιά η διαφορά του να στέλνουμε πμ απο το να γράφουμε στο chat? Ή μήπως δεν υπάρχει? :dry: Είμαι λίγο άσχετη βοηθήστε μεεεεε :blush::blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.