Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

χρονια πολλα στην dimitroula29 και οχι μονο!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρουλες και τους Δημητριδες που γιορταζουν στο σαιτ, αλλα και ενα ειδικο χρονια πολλα στην ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 29 το φιλαρακι μου που γνωρισα μεσα εδω και δεν την αλλαζω με τιποτα,

Δημητρουλα μου να εισαι παντα ευτιχισμενη, χαμογελαστη, η ψυχη της παρεας, το φιλαρακι μου, να σε βλεπω παντα να γελας γιατι εχεις μια καρδια πολυ γλυκια, να χαιρεσαι και τον δημητρακη σου σε αγαπω πολυ φιλεναδα!!

post-4972-13873934737525_thumb.jpg

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!

ΔΗΜΗΤΡΕΣ -ΔΗΜΗΤΡΙΔΕΣ-ΜΙΤΣΙ

ΠΑΙΔΙΑ -ΣΥΖΥΓΟΙ-ΣΚΥΛΙΑ-ΓΑΤΙΑ!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Δημητρούλα29!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα γιατί είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος!! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι και τον μικρό σου Δημητράκη.. Να 'ναι πάντα γερός και δυνατός!! Πολλά πολλά φιλάκια...

Και επίσης ... Χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες... που γιορτάζουν, να χαιρόμαστε κι αυτούς που αγαπάμε και γιορτάζουν οι υπόλοιπες!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα στη δημητρουλα29 και σε ολους οσους γιορταζουν.ο.τι επιθυμουν.Την μεγαλυτερη αγαπη μου ομως θα μου επιτρεψετε να τη στειλω στον αντρα μου,τον δημητρακη, μου που τον αγαπω παρα πολυ και του ευχομαι του χρονου και μπαμπας...φιλια σε ολους σας

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες. Να έχετε υγεία και μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!!

Dimitroula29 δεν σε ξεχνώ. :woohoo: Να έχεις ότι επιθυμείς στην ζωούλα σου και να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου!!!!! :woohoo: :kiss:

Lovie να χαίρεσαι και συ τον αντρούλη σου ! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι !!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

τα χροναι μου πολλα κ απο μενα...

παντα γερη κ ευτιχισμενη :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλα και καλα να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και να χαιρεσαι και το αγορακι σου!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρουλες και τους Δημητριδες που γιορταζουν στο σαιτ, αλλα και ενα ειδικο χρονια πολλα στην ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 29 το φιλαρακι μου που γνωρισα μεσα εδω και δεν την αλλαζω με τιποτα,

Δημητρουλα μου να εισαι παντα ευτιχισμενη, χαμογελαστη, η ψυχη της παρεας, το φιλαρακι μου, να σε βλεπω παντα να γελας γιατι εχεις μια καρδια πολυ γλυκια, να χαιρεσαι και τον δημητρακη σου σε αγαπω πολυ φιλεναδα!! DSC03999.jpg

Με συγκίνησες ρε ακαθαρμα!Ειναι τα πιο όμορφα λογια που εχω ακουσει στη ζωη μου! Πραγματικά με εχεις κομπλάρει τελείως. Θελω τοσα πολλα να γράψω! Το μονο που θα ηθελα αυτη τι στιγμη ειναι να σε ειχα διπλα μου να σε παρω μια αγκαλια και να κλαιω απο χαρα στο ώμο σου!Σε ευχαριστώ πολυ για ολα. Να εισαι παντα καλα και εσυ και η οικογένειά σου! :kiss:

dallia μου τα αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου! :P :laugh: Σε ευχαριστω παρα πολυ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες μεσα απ την καρδια μου! Να ειστε παντα καλα!

Lena μου σε ευχαριστω! Εγινες η αιτία να γνωρίσω μεσα απο αυτο το site αξιόλογα ατομα σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου! Οτι επιθυμείς σου εύχομαι!

Επισης ευχομαι και εγω χρονια πολλα σε ολες της συνονόματες μου, χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν τα παιδακια τους, χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν οι αντρες τους και πάει λέγοντας.

tirogaridaki να χαιρεσαι τον γιόκα σου! Με το καλο το νινάκι! :kiss:

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

δημητρουλα χρονια πολλα!ο,τι επιθυμεις,να εισαι παντα η ψυχη της παρεας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε αλλες 2 κοπελες απο εδω τη mitsi2 και το mitsakii!φιλια σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

:P :silly: :blink: :laugh: :)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΙΤΛΕΡ(ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ

ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φανη μου σε ευχαριστώ κοπέλα μου! καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι! :kiss:

PURPLE τρελοκομείο! :P :laugh: Να εισαι καλα κοπελα μου! Με το καλο το μωρακι σου! Σου εύχομαι την πιο εύκολη γέννα! :kiss:

Δημοσίευση

δημητρούλα29 δε σε ξέρω αλλά σου εύχομαι χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία!όλα να σου πάνε κατ'ευχήν...

να μου ζήσει και ο αντρούλης μου ε? :P

Δημοσίευση

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

δημητρούλα29 δε σε ξέρω αλλά σου εύχομαι χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία!όλα να σου πάνε κατ'ευχήν...

να μου ζήσει και ο αντρούλης μου ε? :P

Σε ευχαριστω κοπελα μου!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Και του χρόνου με υγεία!

Δημοσίευση

χρονιασ πολλα με υγεια και ευτυχια κοπελα μου :kiss:

χρονια πολλα και στην MITSI φιλεναδα να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου :kiss:

χρονια πολλα και σε οσες και οσουσ γιορταζουν να ειστε παντα χαμογελαστοι :kiss:

Δημοσίευση

δημητρουλα χρονια σου πολλα να χαιρεσαι την γιορτη σου,χρονια πολλα και στον δημητρακη σου που ειναι ενας γλυκας

και να μην ξεχασω την λατρεμενη μου συμπεθερα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ MITSI !!!!!

να σε χαιρομαστε φιλακια πολλα

Δημοσίευση

χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σας ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις ευχες σας...

οι μισες να πιασουν θα περασω τζαμι το υπολοιπο της ζωης μου χιχι :P;);) :laugh: :silly: :kiss:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά στις Δημητρούλες μας!

Κορίτσια να είστε πάντα γερές,ευτυχισμένες και να σας χαίρονται όσοι σας αγαπούν!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα δημητρα!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Παντα γερη, με υγεια και ευτηχια! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.