Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝΟ..

Featured Replies

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ?ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 10 ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΡΨΟΥΜΕ ΣΥΡΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ...:( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΑΥΤΑ...ΜΟΘ ΛΕΙΠΕΤΕ ΜΩΡΕ..ΦΙΛΙΑ ΣΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ:cheer:

Δημοσίευση

γεια σου αννακι.καλες διακοπες.να πας οπωσδηποτε στην ανω συρο και στην ταβερνα του αη

Δημοσίευση

γεια σου αννακι.καλες διακοπες.να πας οπωσδηποτε στην ανω συρο και στην ταβερνα του αη

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

annaki μου να περασεις πολυ πολυ ομορφα....περιμενουμε να μας πεις πως ηταν....φιλια...και καλη συνεχεια των διακοπών σας.....

Δημοσίευση

annaki μου να περασεις πολυ πολυ ομορφα....περιμενουμε να μας πεις πως ηταν....φιλια...και καλη συνεχεια των διακοπών σας.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

Δημοσίευση

ΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσακια σας προτεινω να πατε στην Τηνο ειναι πολυ ομορφα! εγω εχω ταμα και παω καθε χρονο! φετος θα παρω και την μικρη μου μαζι! παντα πηγαινα αυθημερων περυσι πηγα 2ημερο καταφερα και την γυρισα ολη παρ΄όλο που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Δημοσίευση

κοριτσακια σας προτεινω να πατε στην Τηνο ειναι πολυ ομορφα! εγω εχω ταμα και παω καθε χρονο! φετος θα παρω και την μικρη μου μαζι! παντα πηγαινα αυθημερων περυσι πηγα 2ημερο καταφερα και την γυρισα ολη παρ΄όλο που ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης μου!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Annaki mou,

Mas exeis leipsei poly!!!

Ante na gyriseis na ta poume!

Polla filia!

Δημοσίευση

Annaki mou,

Polla filia!

Δημοσίευση

Annaki mou,

Polla filia!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsakia mou epistrepsame kai perasame teleia...pou leipsate more mexri na arxiso tin kainourgia douleia tha ta leme.filia:cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsakia mou epistrepsame kai perasame teleia...pou leipsate more mexri na arxiso tin kainourgia douleia tha ta leme.filia:cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Annaki καλως ηρθες πισω στην παρεα μας!!! Τελειωσανε οι διακοπες σου εως εδω?Τωρα τα κεφαλια μεσα???

Δημοσίευση

Annaki καλως ηρθες πισω στην παρεα μας!!! Τελειωσανε οι διακοπες σου εως εδω?Τωρα τα κεφαλια μεσα???

Δημοσίευση

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.