Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φρεζυ λακ βιολογικο γαλα?

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,λιγο νωριτερα σε ενα φαρμακειο ειδα ενα γαλα βιολογικο της φρεζυντερμ ,φρεζυλακ λεγοταν ,το ξερει καμμια?

Δημοσίευση

Δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά το έχω ακουστά απο την κουμπάρα μου. :) Απ'ό,τι μου έχει πει,είναι καλό και την έχει αφήσει ικανοποιημένη.

Δημοσίευση

Εγώ το αγόρασα αυτή τη βδομάδα. Είναι βιολογικό και νομίζω πως, αν και λίγο "τσουχτερό" αξίζει ο κόπος για τα μωράκια μας. Άσε που δεν περιέχει και ταυρίνη ενώ το προηγούμενο που χρησιμοποιούσα είχε και νόμιζα πως δίνω στη μικρή μου red b....!!!!

Δημοσίευση

πανω στην ωρα το γραψες!και εψαχνα σημερα,αλλα δυστυχως βρισκω με γλυκοζη μεσα,και τελικα δεν πηρα.Θα το κοιταξω,ευχαριστουμε για την πληροφορια! :)

Δημοσίευση

|Koritsia o bouboukos moy to pinei apo 2 minon kai einai 4,5 tora. mporo na po oti eimai efxaristimeni...oute kolikous moy kanei alla kai sta kaka tou e;inai taktikos......ante ligo akomi mexri na arxisoume ta frouta.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Basoula apo ti eida einai 600 gr,den proseksa fantazomai pos einai skoni,ekane 16 euro ,poso kairo tis paei to kouti?einai ontos tsouktero alla simasia exei na einai kalo

Δημοσίευση

Θα σου κρατάει όσο και τα υπόλοιπα που διατίθονται στην αγορά. 30ml/1 κοφτή γάλα.

Δημοσίευση

Α ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ...ΕΜΕΙΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΑΛΑ...ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ....ΤΙ ΑΣΥΝΕΙΔΕΙΤΟΙ ΕΤΣΙ????ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΔΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ????

Δημοσίευση

Εμεις πηραμε το frezylac της (frezyderm) μολις σταματησα να την θηλαζω

και της εκανε τα κακακια πλαστελινη... :(:(

παρολο που η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο, της δικιας μου

δεν της ταιριαξε. Ειναι 600 γραμ. και κοστιζει 17 ευρω.

Με το novalac παντως ολα κυλουν ομαλα.. :)

Δημοσίευση

ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΜΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ

Η παρτίδα 17381 του βρεφικού γάλακτος BABY-BIO που βρέθηκε την Παρασκευή επιμολυσμένη από τις αρχές στην Ν.Κορέα με το κολοβακτηρίδιο Enterobacter sakazakii ερευνάται εάν έχει φτάσει στην Ελλάδα. Τα βρεφικά, βιολογικά γάλατα babynat έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και κυκλοφορούν κυρίως μέσω των αλυσίδων βιολογικών προϊόντων. Το προιόν παρασκευάζεται στην Γαλλία από την εταιρία Vitagermine.

ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΒΑΒΥ-ΒΙΟ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Fani 26 korufaio gala to Novalac,apo tis kaluteres etairiew pou exoun galata,me afto tin ekana 6 minon k meta pirame nan2 episis polu kalo gala

Δημοσίευση

εμεις αυτο το γαλα το πινουμε απο 5 ημερων ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ κακακια κανουμε καθε μερα κ κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα, εχει 19 ευρω το κουτι κ μου παει 4 μερες κ κατι αναλογως την ορεξη του μικρου ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.