Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!MOY EXETE ΛΕΙΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΗΣΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΞΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.ΜΠΡΑΒΟ!!ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

Να ζησετε ευτυχισμενοι και ο Θεος να σας δινει παντα υγεια και δυναμη!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σας ευχομαι με όλη μου την καρδιά να ζήσετε ευτυχισμένα!!!!

Και με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου !!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες !!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ευχομαι να ζησετε και παντα να

ειστε ευτυχισμενοι:cheer:

και με το καλο το μωρακι σας:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μπράβο Loussila!!! Χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά. Να ζήσετε ευτυχισμένοι λοιπόν. Περιμένουμε φώτο με μεγάλη αγωνία!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Μπράβο Loussila!!! Χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά. Να ζήσετε ευτυχισμένοι λοιπόν. Περιμένουμε φώτο με μεγάλη αγωνία!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Λουσίλα, εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο την ημέρα του γάμου σου, και ο ερχομός του παιδιού σας να σας φέρει ό,τι ακόμα επιθυμείτε!!! Με το καλό και πάντα έτσι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

happily-married-champagne-mc.gif

Δημοσίευση

Λουσίλα, εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο την ημέρα του γάμου σου, και ο ερχομός του παιδιού σας να σας φέρει ό,τι ακόμα επιθυμείτε!!! Με το καλό και πάντα έτσι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.