Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θα τρελαθω!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!YEEEEESSSS!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΠΟΟΛΛΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

• Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 14.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλεξάνδρααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!:) Συγχαρητήριααααααααααααααααα!!!!!!:) Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που είσαι έγκυος!!!Πωπωωωω.....Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!:) Αντε κοντά κοντά θα κρατάμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!!! :) Να είσαι αισιοδοξη, όλα θα πάνε τέλεια!!!!:)

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοριτσακι μου μπραβοοοοοοοοοο :woohoo:

θα γινετε οι γλυκοι γονεις του κοσμου :woohoo:

ολα καλα θα πανε κοπελαρα μου σου αξιζει φιλακιααααααααααααα πολλαααααααα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο κοπελα μου!!

Συγχαρητηριααααα!! Πολυ χαρηκα!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!! :)

Δημοσίευση

Σηγχαρητηριαααααα........!!!

Δεν ξερεις ποσο χαρηκα..! :)

Ευχομαι να παν ολα κατ' ευχην...

Θα γινεις μανουλα σε λιγους μηνες...!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: congratulations_newborn_992_1_.gif

Δημοσίευση

Bravo Alkost!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά-πολλά συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!

:):):):):) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

alkost συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ενα αλλο παραδειγμα η δικη σου περιπτωση για το ποσο κακο κανει το άγχος στην σύλληψη!!

να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΩΧ Ε ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.....CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

ΑΛΚΟΣΤ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Σου ευχομαι μια καλή καλή εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες με ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο κουκλίτσα!!!!! Πάρα πολλά συγχαρητήρια!!!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο αγαπούλα μου!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

Δε φαντάζεσαι πόσο συγκινήθηκα!!!

Είσαι το τέλειο παράδειγμα για όλες μας που καθόμαστε κι αγχωνόμαστε άνευ λόγου!!!!

Ο Θεός σου χάρισε απλόχερα την Ευλογία Του!!!!

Να μου προσέχεις!!!!!

Πολλά-πολλά-πολλά συγχαρητήρια!!!!!

Σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ alkostaki! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! :)

Δημοσίευση

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ! ΦΙΛΙΑ! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακι μου χαρηκα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ....συγχαρητρια....σας αξιζε αυτο το δωρο μετα απο ολα αυτα που περασατε.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι σε εννια μηνες....φιλακια πολλα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ,ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ....ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΙΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ...

ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ???ΜΑΚΑΡΙ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..

Δημοσίευση

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Δημοσίευση

αλκοστ μου!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

μ'εκανες και συγκινηθηκα βρε! ειδες τι κανει το αγχος!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση

Αλκοστακι μου,με εκανες να βαλω τα κλαμματα!!!απο χρα ρε γαμωτι μου!!!σου ευχομαι τα καλυτερα ψυχουλα μου,ο καλος θεουλης ακουσε τον πονο σου και δεν σε ξεχασε!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

θελω μονο να σου πω οτι ειμαι σιγουρη πως αυτη τη φορα θα πανε ολα τελεια,ειναι δωρο θεου και εσυ σιγουρα θα γινεις μια σπουδαια μανα σαν την δικια σου που απο οτι καταλαβα την εχεις συνεχεια στο πλευρο σου!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ,ΘΥΜΑΣΑΙ???ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΑΛΚΟΣΤ ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

Δημοσίευση

Α...ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙς ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙς ΧΑΛΙΑ...θα ερθω εκει και αλιμονο σου!!!χαχαχαχα

αληθεια απο που εισαι?

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!

Δημοσίευση

alkost mou an kai eimai kainouria....eniwsa megali xara gia sena......sou euxomai na sou pane ola kala kai se 9 mines na kratas to aggeloudi sou agkalia.....

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Συγχαρητήρια!!! :) :woohoo:

Πολλή προσοχή τώρα κι όλα θα πάνε καλά!!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!! :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.