Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

χρονια μου πολλα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Δημοσίευση

Χρονια πολλα μπεμπουληηηη!!!!!

Μια φουρνια ειμαστε!μην ξαναπεις "μεγαλωσα"!!!α παπαπαπααααα!!!

Δημοσίευση

χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις σου εύχομαι υγεια ευτυχια κ αγαπη να εχετε παντα εσυ κ η οικογενοια σου

Δημοσίευση

Χρονια καλά και ευτυχισμένα με τον Σπυράκο σου και τους ανθρώπους που θέλεις και αγαπάς!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Xρονια σου πολλαααααααα κοριτσακι μου!!!να τα εκατοστησεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Νατασα μου πολυχρονη και πολυχρωμη!!!

να εισαι παντα δυνατη γερη και ευτυχισμενη!!!

να σε χαιρετε η ομοεφη οικογενεια σου και ο θεος ο γιος σου!!! :kiss::kiss::kiss:

(περιτο να σου πω βεβαια οτι μου εχεις σπασει τα νευρα :silly: γιατι το σκεφτομουνα απο χθες που ειδα τα γενεθλια σου στο fb και λεω θα το ανοιξω ανημερα των γενεθλιων το θεμα, 6 το πρωι μπαινω στο mammy :blink: ποιος θα προλαβει? :blink: και μου την εκανες εσυ την ζημια αντε αντε αντε εχεις και τα γενεθλια σου δεν θα παρεκτραπω :woohoo: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δημητρα μου σε προλαβα ε???? ειπα να το κανω εγω γιατι συνηθως με ξεχνανε!!

βασουλα-elpro σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας

Δημοσίευση

Χρονια πολλα Αναστασια μου!

Να χαιρεσαι την υπεροχη οικογενεια που εκανες!

Δημοσίευση

χρονια πολλα φιλεναδα με υγεια και ευτυχια παντα!

να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

καλο αυτο με την δημητραααα χαχαχαχα...

ειδες δημητρα;;; :silly:

χρονια σου πολλαααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπεμπουλης, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις!!!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τι να κανω βρε μπουμπου μου...καθε χρονο με ξεχνανε ολοι! εεεε ειπα και εγω φετος θα ευχηθω εγω πρωτη στα γεννεθλια μου χιχιχιχιχι(σορυ συμπεθερα μου!!!)

Δημοσίευση

Πολύχρονη κούκλα μου!!!!! Να σε χαιρόμαστε!!!!!!! Να σε χαίρεται ο αντρούλης σου κι ο Σπυράκος σας φυσικά….. που έχει μία μανούλα….. σωστό παληκάρι!!!!! Τα φιλιά μου!!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά Αναστάσια!

Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Δημοσίευση

Αναστασία να είσαι πολύχρονη!!! Να χαίρεσαι το Σπύρο σου και τον αντρούλη σου! Πάντα ευτυχισμένη εύχομαι!!

Δημοσίευση

αναστασακι μου χρονια σου πολλα..

να σε χαιρετε η οικογενεια σου,,,

παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη να εισαι...

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

σας ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!!!

αντε τωρα bebadomama να πω μικρυναμε καλυτερα??? ε????

τωρα μιλας ομορφα! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Χρονια Πολλά!!!!! Με υγεια και χαρα!!! Να χαιρετε ο Σπυρακος την ομορφη μανουλα του!!!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!! :):):) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ !!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Αναστασια μου να τα εκατοστησεις!Να σε χαιρόμαστε!Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμένη πλάι στα αγαπημένα σου πρόσωπα! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Ωραια που τα λες Αναστασια!!

Χρονια σου πολλα λοιπον!! Υγεια και ΜΟΝΟ χαρα στην οικογενεια σου!! :kiss::kiss::kiss:

Φιλησε μου τον Σπυρο!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.