Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΤ????????? ΕΛΕΟΣ....

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλά βρε Ρούμπι τώρα το κατάλαβες οτι λείπει το κουτάκι απο την αρχική;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: Το βγάλαμε εδώ και πόσο καιρό γιατί καθυστερεί την βάση. Όλο το tsat θα αναβαθμιστεί και θα το ξαναβάλουμε μην ανυσηχείς ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

lena έγραψε:

Καλά βρε Ρούμπι τώρα το κατάλαβες οτι λείπει το κουτάκι απο την αρχική;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: Το βγάλαμε εδώ και πόσο καιρό γιατί καθυστερεί την βάση. Όλο το tsat θα αναβαθμιστεί και θα το ξαναβάλουμε μην ανυσηχείς ;)

ΟΚ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ..... :dry::dry::dry::huh::huh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΕΝΑ ΜΟΥ??? ΤΑ Π.Μ??? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ? ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! :huh::unsure:

Δημοσίευση

εμένα μου έρχονται καθημερινά πολλά pm..και στέλνω κανονικότατα τις απαντήσεις. :dry: Ποιές άλλες κοπέλες έχουν πρόβλημα με το pm;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ Π.Μ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ FORBIDEN ACCESS...

TO IDIO MOY EIΠΕ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.... :huh::huh::blink:

Δημοσίευση

Προσπάθησε να μπείς λίγο απο άλλον Browser δηλαδή mozzila firefox, explorer ktl

Δημοσίευση

Τωρα που λες για την Μπεμπούλης, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Όλη την συνέντευξη μέσω pm την κάναμε :silly: :blink: Έχω πάνω απο 10 δικά της μυνήματα :woohoo:

Δημοσίευση

λενα μου με τον μπεμπουλη δεν ειχα προβλημα πριν να στειλω πμ αλλα τισ τελευταιες 4 μερες μολισ παω να στειλω πμ με πεταει εξω το ιδιο σημερα και στην ζουζουνιτσα

Δημοσίευση

bre lena....asxeto alla eixa kai egw tin aporia esi thessaloniki ta perissotera koritsia athina pws ginete i sinenteuksi!!!!

xaxaxaxaxaxa

mou elises tin aporia mou

:)

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Τωρα που λες για την Μπεμπούλης, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Όλη την συνέντευξη μέσω pm την κάναμε :silly: :blink: Έχω πάνω απο 10 δικά της μυνήματα :woohoo:

Ααααααα Λενα τοτε θελω και εγω συνεντευξη που ειμαι εκτος Ελλαδος... :cheer:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΛΕΝΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΡΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ????

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΜ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.