Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια από που να αρχίσω?? Πριν λίγο γύρισα στο σπίτι με το τεστ εγκυμοσύνης, δεν έχω καθυστέρηση..Περίμενα περίοδο σήμερα ή το Σάββατο, γιατί κάποιες φορές μου έρχεται στις 28 μέρες κι άλλες στις 30.Πίστευα ότι δεν είμαι έγκυος παρά τα συμπτώματα, που βασικά είναι ίδια με της εγκυμοσύνης. Το έκανα κ έδειξε κατευθείαν +, θετικό!!!

Εδώ και μισή ώρα το βλέπω κ το ξαναβλέπω κ δεν το πιστεύω. Από τη μία τρελλάθηκα από τη χαρά μου κι από την άλλη φοβάμαι λόγω ιστορικού αποβολής..Δεν το πιστεύω κορίτσια..Είμαι ΕΓΚΥΟΣ!! Λέτε να κάνει λάθος???

Δημοσίευση

:cheer::cheer::cheer:

Τα θερμα μου συγχαρητηρια Μαρακι!!!

Αφου εδειξε εισαι..καλη συνεχεια!!!

Δημοσίευση

ΜΑράκι συγχαρητήριααααααααααααααααα!!!!:) Μπράβο κορίτσι!!!:) Δεν είναι φοβερό συναίσθημα να συνειδητοποιείς ότι είσαι έγκυος;;; :) Ευχομαι όλα να πάνε όμορφα στην εγκυμοσύνη σου!!!:) Με το καλο να κρατήσεις σε 9 μηνες αγκαλιά το σποράκι!!!:)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Μαρακι!!! :laugh: Αποκλειεται να κανει λαθος μπορεις να πανηγυρησεις!!! :laugh: :laugh:

Μη φοβασαι τιποτα!επειδη ετυχε μια φορα μια ατυχια δε συμαινει οτι θα ξαναγινει... ;)

Δημοσίευση

koritsaki mu sugxaritiria!!!!

kai vevaia eisai!!!!!afou edeixe eisai!!!!

me to kalo ena igies moraki!!!!!

Δημοσίευση

:woohoo: ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ :kiss::kiss::kiss: !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ κορίτσια μέσα από τη ψυχή μου..Στο μεταξύ αυτές τις μέρες δεν έχω σταματήσει να τρώω!! Αν συνεχίσω έτσι δεν ξέρω τι θα απογίνω!!

Πείτε μου όσες έχετε εμπειρία τι πρέπει να προσέχω?

Δημοσίευση

mprabo k sigxaritiria...

ax deiksei thetiko apokleietai an kanei lathos,,,

mi agxonesai ola tha pane kala... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Λάθος δε κάνει το τεστάκι!!!

Άπλα πρόσεξε να μη πολυκουράζεσαι, να μη σηκώνεις βάρη, να μη στενοχωριέσαι και όλα μα όλα θα πάνε τέλεια!

Σου εύχομαι μια τέλεια και απολαυστική εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααααααααα

με το καλο να κρατησεις το αστερακι μου

να εχεισ μια τελεια κ ηρεμη εγκυμοσυνη :D

Δημοσίευση

Μπράβο σου κοριτσάκι μου!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!! Θετικές σκέψεις και σου εύχομαι ολόψυχα να γεννήσεις ένα κουκλί!!!! Σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ 9 ΥΓΙΗΣ ΜΗΝΕΣ :kiss:

Δημοσίευση

Μαράκι συγχαρητήρια!!!εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Κοίτα να χαρείς αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης, να μην αγχώνεσαι, να μην κουράζεσαι, να μη σκύβεις και να μη σηκώνεις βάρη! Κατά τα άλλα φυσιολογικά να είσαι. Όσο μπορείς πιο ήρεμη.

Με το καλό!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΚΙ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!

Τα βάροι να προσέχεις πιο πολύ, να μην στεναχωριέσαι, μην κουράζεσαι και βουρ στο γιατρό σου για συμβουλές και πληροφορίες!!!!! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!

Περιμένουμε νέα σου!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΓΕΝΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ. :)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα!!!!Καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει στην ζωουλα σας το νινακι!!

Δημοσίευση

Μαρακι συγχαρητηρια!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια

τελεια εγκυμοσυνη :):cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.