Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Featured Replies

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ καλημερα και καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!Να εισαι παντα καλα και να εχεις μια ηρεμη και καλη εγκυμοσινη,με το καλο να ερεθι το μωρακι σας!!Δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι εσυ και ο αντρας σου και ποτε παντευτικατε!!Τι μωρακι εχετε;

• Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ καλημερα και καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!Να εισαι παντα καλα και να εχεις μια ηρεμη και καλη εγκυμοσινη,με το καλο να ερεθι το μωρακι σας!!Δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι εσυ και ο αντρας σου και ποτε παντευτικατε!!Τι μωρακι εχετε;

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

manoyla έγραψε:

ΛΕΝΑ καλημερα και καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!Να εισαι παντα καλα και να εχεις μια ηρεμη και καλη εγκυμοσινη,με το καλο να ερεθι το μωρακι σας!!Δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι εσυ και ο αντρας σου και ποτε παντευτικατε!!Τι μωρακι εχετε; 231847nzkmg3jq0a.gif

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ manoyla.ειμαι 29 χρονων ειχα δυστυχως 2 αποβολες. τωρα ειμαι στιν 19 εβδομαδα δοξα το θεο πανε ολα καλα μεχρι στιγμης.ο αντρας μου ειναι 35 χρονων παντρευτηκαμε στις 03/06/05 στην κωσταντινου και ελενης στη γλυφαδα.μαλλον αγορακι εχω αλλα δεν ειναι σιγουρο αρχες αυγουστου θα κανω την β επιπεδου και εκει θα μαθω σιγουρα τι ειναι. :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

manoyla έγραψε:

ΛΕΝΑ καλημερα και καλως μας ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!Να εισαι παντα καλα και να εχεις μια ηρεμη και καλη εγκυμοσινη,με το καλο να ερεθι το μωρακι σας!!Δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι εσυ και ο αντρας σου και ποτε παντευτικατε!!Τι μωρακι εχετε; 231847nzkmg3jq0a.gif

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ manoyla.ειμαι 29 χρονων ειχα δυστυχως 2 αποβολες. τωρα ειμαι στιν 19 εβδομαδα δοξα το θεο πανε ολα καλα μεχρι στιγμης.ο αντρας μου ειναι 35 χρονων παντρευτηκαμε στις 03/06/05 στην κωσταντινου και ελενης στη γλυφαδα.μαλλον αγορακι εχω αλλα δεν ειναι σιγουρο αρχες αυγουστου θα κανω την β επιπεδου και εκει θα μαθω σιγουρα τι ειναι. :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

manoyla έγραψε:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ?

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 13-12. ΕΣΥ? ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

VENI έγραψε:

ΕΓΩ ΕΧΩ 15/12.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

VENI έγραψε:

ΕΓΩ ΕΧΩ 15/12.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

VENI έγραψε:

ΕΓΩ ΕΧΩ 15/12.

Δημοσίευση

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Με το καλό να έρθουν τα μωρά σας και στις υπόλοιπες που προσπαθούμε να μας επισκεφθούν ΣΥΝΤΟΜΑ τα χαρμόσυνα νέα...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Με το καλό να έρθουν τα μωρά σας και στις υπόλοιπες που προσπαθούμε να μας επισκεφθούν ΣΥΝΤΟΜΑ τα χαρμόσυνα νέα...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!:kiss:

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Έλενα! Με το καλό το μωράκι σου! Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να γεννήσεις μ εέναν πονο!

Δημοσίευση

Καλώς όρισες Έλενα! Με το καλό το μωράκι σου! Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να γεννήσεις μ εέναν πονο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλησπερα Λενακι και καλως μας ηρθες!!

Ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!

998270ns5rqz6vl0.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.