Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσια, και σημερα 5 μερα καθυστερησης τιποτα:P !! Να θυμησω ενα τεστ αχνα θετικο και ενα αρνητικο. Η θερμοκρασια μου και σημερα 37, μονο που το στηθος μου αν και πρησμενο δεν με ποναει καθολου. Δεν επρεπε να ποναει?? Και εχει κατι εντονες φλεβες..... Δεν ξερω τι να πιστεψω, να χαιρομαι η'.......

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ

Δημοσίευση

KALHMERA FRAOYLITSA!!!!GNOMH MOY EINAI NA PAS NA KANEIS MIA XORIAKH TH DEYTERA KAI EPEIDI EGO STH UESH SOY DE 8A ANTEXA N APERIMENW 8A EPAIRNA APO TO FARMAKEIO ENA TEST POY EINAI META TH 5 HMERA THS EPAFIS.EINAI POLY EVAIS8HTA.KALH EPITYXIA!!!MAKARI!!!KAI PRIN KANEIS TO TEST MH PIEIS NERO ,8A XALASEI TO APOTELESMA.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Eυχαριστω κοριτσια, με ποναει και λιγο η μεση μου και επειδη ειχα 2 παλλιδρομες φοβαμαι.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ++++++++++++++++++++++++++:blink: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xara22 και παλι πολυ αχνα θετικο, τι να πιστεψω? μαλλον θα μου πειτε και εσεις να παω για χοριακη ε? Δεν θα επρεπε ομως μετα 6 μερες καθυστερηση να δειξει κανονικα?

Δημοσίευση

βρε κοπελιτσα μου δειχνει αχνο θετικο κι ακομη αναρωτιεσαι;;;;αν εδειχνε και σε μενα εστω και μια σκια θα πετουσα στα ουρανια!εισαι εγκυουλα γι αυτο να προσεχεις και να εισαι ηρεμη.πηγαινε και για μια χωριακουλα να επιβεβαιωθει και με τη βουλα!υχομαι ολα να πανε τελεια!!!

Δημοσίευση

Φραουλιτσα καλημερα και απο μενα.Μην κανεις ασκοπα τεστ.Πανε κανε μια χωριακη για να μαθεις ποσο εισαι..Εγω την τριτη μερα καθυστερησης εκανα μονο χωριακη εξεταση και εδειξε 280...Ευχομαι να πανε ολα καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.