Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νέα στην παρέα!

Featured Replies

Δημοσίευση

Είμαι η Νικολέτα και μόλις μπήκα στην παρέα σας.Ελπίζω να με θέλετε :P Έχω ένα κοριτσάκι ,την μικρή Βάλια,2 ετών.

Δημοσίευση

νικολετα μου καλως μας ηρθες....στην παρεουλα μας...θα δεις που ειναι πολυ σουπερ....να σου ζησει το κοριτσακι σου....

ειμαι η ειρηνη και 8 εβδομαδων και κατι εγκυουλα....ελπιζω να τα λεμε.....συχνα.....φιλακια πολλα....

Δημοσίευση

καλησπερα νικολετα ειμαι η γεωργια και ειμαι και εγω καινουργια στο φορουμ.καλωσηρθες στο πιο τελειο φορουμ του ιντερνετ ( για μενα ειναι το καλυτερο πραγματικα).οι κοπελες εδω ειναι σαν να ειναι δικοι σου ανθρωποι. φιλακια πολλα!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

γεια σου νικολετα ειμαι η βουλα και εχω γιο ενα τσαρλατανο 19 μηνων.καλως ηρθες σε αυτη την μεγαλη παρεα.και εγω τωρα τελευταια συμμετεχω ενεργα.ελπιζω να τα λεμε.φιλια

Δημοσίευση

Αχ, Νικολέτα, την πάτησες! Δε σε θέλουμε!

Χε χε, καλώς όρισες στη συντροφιά μας!!!!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι και με το καλό το δεύτερο!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

georgiasamar έγραψε:

καλησπερα νικολετα ειμαι η γεωργια και ειμαι και εγω καινουργια στο φορουμ.καλωσηρθες στο πιο τελειο φορουμ του ιντερνετ ( για μενα ειναι το καλυτερο πραγματικα).οι κοπελες εδω ειναι σαν να ειναι δικοι σου ανθρωποι. φιλακια πολλα!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Γεωργία και εγώ βρίσκω το σαιτ πολύ ενδιαφέρον :) Εσύ έχεις παιδάκι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

BEBISNIK έγραψε:

γεια σου νικολετα ειμαι η βουλα και εχω γιο ενα τσαρλατανο 19 μηνων.καλως ηρθες σε αυτη την μεγαλη παρεα.και εγω τωρα τελευταια συμμετεχω ενεργα.ελπιζω να τα λεμε.φιλια

Βούλα να χαίρεσαι τον γιο σου ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αχ, Νικολέτα, την πάτησες! Δε σε θέλουμε!

Χε χε, καλώς όρισες στη συντροφιά μας!!!!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι και με το καλό το δεύτερο!!!!!!! :kiss:

Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα :)

Δημοσίευση

νικολετα μου σε ευχαριστω παρα παρα πολυ....και εσυ τοι επιθυμεις....να χαιρεσαι το κορισακι σου.....:):kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

eirininik έγραψε:

νικολετα μου σε ευχαριστω παρα παρα πολυ....και εσυ τοι επιθυμεις....να χαιρεσαι το κορισακι σου.....:):kiss:

:)

Δημοσίευση

Καλως μας ήρθες Νικολέττα!!!Να σου ζήσει η μπουμπού σου!!!

Εγώ είμαι η κωνσταντίνα κ έχω κ εγώ μια μπουμπού 1μιση μηνός!

Φιλάκια πολλά,σου χαρίζω ένα καρμάκι-το πρώτο σου απ ότι βλέπω για το καλωσόρισμα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kωνσταντίνα να σου ζήσει η μικρούλα σου :) Σε ευχαριστώ για το καρμάκι.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΟ:P :P :P 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ:cheer:

Δημοσίευση

Γιατι να μη σε θελουμε καλε;βρωμανε τα ποδια σου;:laugh:Να τη χαιρεσαι τη κοριτσαρα σου! Ειμαι η Αντωνια ή Τωνια αν προτιμας κι εχω ενα μαμουνακι 8 μηνων.

Δημοσίευση

Να φύγετε να πάτε αλλού:P

Καλώς ηρθες είμαι η Γιούλη και προσπαθώ για ζουζουνι εδώ και καιρό!!!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και σύντομα μια παρεούλα;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ:kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα κι απο μενα. καλως ηρθες στην πιο ομορφη παρεα του διαδικτυου!!!! Ειμαι η Στελλα και εχω ενα γιο ενός έτους, τον Χρηστο μου. να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και ελπιζω να τα λεμε συχνα. φιλια!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλωσόρισες!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και σύντομα -αν το επιθυμείς-να της χαρίσεις και ένα αδερφάκι!:P

Είμαι η Νέλλυ 20 ετών μανούλα της Αννούλας ε μηνών και περιμένω το δεύτερο γοργονάκι μου μέχρι 22 Απριλίου 2010 :woohoo:

Θα χαρώ να τα λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

gia soy nikoleta.me lene maria eimai 24 eton ki exo 2 paidakia.3 eton kai19 minon.ta xaro na ta leme.:cheer:

Δημοσίευση

Νικολέτα μου καλως ήρθες κι από μένα! Να σου ζήσει η Βάλια σου!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Εγώ είμαι η Έλενα, 27 χρόνων, κι έχω ένα γιο 29 ημερών! Θα τον ονομάσουμε Δημητράκη!! Θα χαρώ να τα λέμε!

Δημοσίευση

kalos irthes nikoleta!!!!!na sou zisei to koritsaki sou!!!:)

eimai i maria eimai 26 eton kai eimai 17 evdomadon egkios sto prwto mou paidaki pou einai agoraki!!!!!

tha xaro polu polu na ta leme!!!!:) :) :)

se filw...

maria...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.