Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΧΑΡΙΖΩ-ΖΗΤΑΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Χαριζω :

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

5 φανταστικα φορεματα 9-12 μηνών χειμωνιατικα που η μαργαριτα τα εχει βαλει απο μια φορα το καθενα με ασορτι καλτσον

1 ροζ μπουφαν με κουκουλα χειμωνιατικο , χμμμ απο 6 μηνων νομιζω

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ρουχα εγκυμοσυνης χειμωνιατικα L νουμερο, 3-4 παντελονια υφασματινα, 1 τζην με μπασκα και 1 τζην σαλοπετα επισης μπλουζες εγκυμοσυνης λεπτες μακρυμανικες για μελλουσες μανουλες υψους 1,67 και περιπου στα 70 κιλα

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα :)

τα ρουχα βρηκαν παραληπτη! ευχαριστω

• Απαντήσεις 682
  • Εμφανίσεις 60.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακι μου σε ευχαριστω....και τα περιμενω...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η' ΘΗΛΑΖΕΙ ΕΧΩ:

- 1 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Calcioral ΜΕ 20 ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ.

- 1 ΚΟΥΤΑΚΙ Filicine 5mg ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

- 3 ΚΟΥΤΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ 30 ΔΙΣΚΙΑ Trofocard

ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΑΛΑ ΝΑΝ SENSITIVE.ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ,ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ!!!!!!

Δημοσίευση

EPANAFERW TO THEMA ME THN KALATHOYNA XWRIS BASH OMWS KAI ROYXALAKIA K KATI ALLA CILOPRAGMATAKIA OPOIA THELEI AS STEILEI MYNHMA KAI ENA KAROTSI KALOKAIRINO KAI ENA RILAX

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ???

ΑΝ ΝΑΙ :blush::blush::blush: ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα, κι εμενα θα με ενδιεφερε το ριλαξ και η καλαθουνα...περιμενω βεβαια κοριτσακι..ευχαριστω!

Δημοσίευση

α, και τι αλλα ψιλοπραγματακια? :)

Δημοσίευση

Η καλαθουνα είναι πορτοκαλί κιτρινο κ το ριλαξ κόκκινο τα ψιλοπραγματα είναι παμπερς για νεογέννητο κρεμες επιθεματα κτλ

Δημοσίευση

θα μπορουσες να μου τα δωσεις λοιπον?????ειναι σε καλη κατασταση?αν μπορεις.. :blush:

Δημοσίευση

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση πως θες να στα δώσω;

Δημοσίευση

μενω Αθηνα, εσυ που μενεις?αν εισαι Αθηνα μπορεις σημερα να ερθω να τα παρω?

Δημοσίευση

μενω Αθηνα, εσυ που μενεις?αν εισαι Αθηνα μπορεις σημερα να ερθω να τα παρω?

Δημοσίευση

maria1982 έγραψε:

EPANAFERW TO THEMA ME THN KALATHOYNA XWRIS BASH OMWS KAI ROYXALAKIA K KATI ALLA CILOPRAGMATAKIA OPOIA THELEI AS STEILEI MYNHMA KAI ENA KAROTSI KALOKAIRINO KAI ENA RILAX

καλημερα!

σου εστειλα Pm :)

Δημοσίευση

Να ευχαριστησω τη σουπιτσα μολις ελαβα τα εστ ωοορηξιας .

Δημοσίευση

maria1982, τα εδωσες τα πραγματακια?περιμενω απαντηση σου,σου εχω στειλει κ πμ..ευχαριστω!

Δημοσίευση

maria1982, τα εδωσες τα πραγματακια?περιμενω απαντηση σου,σου εχω στειλει κ πμ..ευχαριστω!

Δημοσίευση

Μαρια,

γλυκια μανουλα,

Σ'ευχαριστω! :cheer:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!πολυ χρησιμο κ εξυπηρετικο το σελισακι μας αυτο!

θα ηθελα αν εχει καποια κοπελα ριλαξ για χαρισμα,αν δε το χρειαζεται πια!!!ευχαριστω εκ των προτερων..! :)

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα τον νοεμβρη γινομαι μανουλα θα κανω κοριτσακι αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου ειναι χαλια θα ηθελα αν εχει καμια μανουλα αποστειρωτη μπιμπερο , καλαθουνα σκετη η με βαση και οτι αλλο εχετε και δεν το θελετε , ακομα δεν εχω παρει τιποτα οποια μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

λοιπον ,χαριζω μια στρατουλα jumbo bebe ροζ, μια ενδοεπικοινωνια ροζ (δεν ξερω μαρκα)-σαν αρκουδακι ειναι- και 2 σουτιεν θηλασμου, το ενα ειναι της mothercare 85D, ροζ και το αλλο La redoute , γκρι και νουμερο 80D..τη στρατα και την ενδοεπικοινωνια μου τα χαρισαν αλλα δεν θα τα χρησιμοποιησω και τα σουτιεν δεν τα εχω φορεσει, δεν μου κανουν!!!

Δημοσίευση

irestam έγραψε:

λοιπον ,χαριζω μια στρατουλα jumbo bebe ροζ, μια ενδοεπικοινωνια ροζ (δεν ξερω μαρκα)-σαν αρκουδακι ειναι- και 2 σουτιεν θηλασμου, το ενα ειναι της mothercare 85D, ροζ και το αλλο La redoute , γκρι και νουμερο 80D..τη στρατα και την ενδοεπικοινωνια μου τα χαρισαν αλλα δεν θα τα χρησιμοποιησω και τα σουτιεν δεν τα εχω φορεσει, δεν μου κανουν!!!

περιμενω αγορι κ κριμσ που δε θα τα χρησιμοποιησω!!

σε ευχαριστω πολυ παντως ;)

Δημοσίευση

μια ενδοεπικοινωνια

sou esteila pm

euxaristw!!

Δημοσίευση

irestam και eleni22 σας εστειλα μηνυματα

Δημοσίευση

κοριτσια ξερω πως ειναι ασχετο το θεμα εδω αλλα μετακομιζουμε και δινουμε ενα ψυγειο διπορτο ασπρο 4 ετων περιπου και εναν καναπε διθεσιο μπορντω ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τα δυο

ειμαι απο θεσσαλονικη και πρεπει να φυγουν μεχρι 2 ιουλιου αλλιως θα τα πεταξουμε και ειναι κριμα

οποια ενδιαφερεται η ξερει καποιον που τα εχει πραγματικα αναγκη ας μου στειλει πμ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.