Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ε, ΝΑΙ!!!! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σε όλες!!!

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χωριακής μου και είμαι 5-6 εβομάδων έγκυος!!! Η πλάκα είναι ότι μου λέει η μικροβιολόγος "τελευταία περίοδος 16/07; Υπάρχει εγκυμοσύνη, ε;" "μάλλον" της λέω! "το ξέρατε;" μου λέει. "Ε, γι' αυτό έκανα την εξέταση για να το επιβεβαιώσω" της λέω εγώ έτοιμη να κλάψω εκείνη την ώρα!!!

Πήρα και τη γιατρό μου και 31/08 θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο!!! Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!!!

Για την ιστορία, κάναμε προσπάθειες περίπου 7 μήνες, αλλά στους 2 πρώτους ήταν πολύ ελάχιστες οι φορές που κάναμε ελεύθερα γιατί ο αντρούλης μου ήθελε χρόνο για να το συνειδητοποιήσει (χιχι!!!)

Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος, αν και όταν πέρασαν 5 μήνες άρχισε να με τρώει η αγωνία. όταν όμως μπήκε ο Ιούλιος (που συνέλαβα προφανώς), είχα και κάτι τρεχάματα με τη δουλειά, σκεφτόμουν και τις διακοπές και τελικά ήρθε!!!

Πιστεύω βέβαια και λίγο ότι βοήθησε η γυναίκα του αδερφού μου που πήγε για προσκύνημα στη Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντω που σου δίνουν ένα μήλο για να σε βοηθήσει να κάνεις παιδί (λένε) κι ενώ εκείνη προσπαθεί ενάμισυ χρόνο έχοντας μία αποκόλληση και μία παλλίνδρομη, πήρε το πρώτο μήλο για μένα και μετά για κείνη!!!! Με συγκίνησε τρελλά!!!!

Τέλος πάντων σας ζάλισα...

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα και ό,τι επιθυμείτε να το δείτε στην αγκαλίτσα σας!!!!!!!

Φιλάκιαααααααααα

  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

SYNXARHTHRIAAAAAAAA PEPITA ME TO KALO NA ERHEI TO MVRAKI SOU!!!!APO EDV KAI PERA DEN DINEIS SE TIPOTA SHMASIA DEN STENAXVRIESAI DEN KANEIS BARIES DOULEIES KAI KSEKOURAZESAI TIS PERISSOTERES VRES FILAKIA!

Δημοσίευση

Γλυκειά μου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Είναι ότι καλύτερο σου συμβαίνει! Φιλιά και να προσέχεις!:)

Δημοσίευση

AX PEPITA MOY ME ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ !!!!

Δημοσίευση

καλησπερα γλυκια μου!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηριααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο ολα να πανε. να ξεκουραζεσαι τωρα!!!

μετρησα κ συμφωνα με την τελευταια περιοδο εισαι ακριβως 4 εβδομαδων κ 5 ημερων!! καθε πεμπτη κλεινεις εβδομαδα και η ΠΗΤ σου ειναι 23/04/2009!!!!!!!!!!!

φιλακια !!!!! με το καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Πεπίτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια όμορφη κύηση σου εύχομαι

και ένα γερό μωράκι.......................

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!! Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!! Και μ'ένα γερό μωράκι..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, είστε πολύ γλυκιές όλες.

Rose25 σου εύχομαι το μήλο να σου φέρει το μωράκι!

Και σε όλες όσες θέλετε!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλες RIRENA, amanda, dimitra23, matakiaefh, marimari, dallia (να σου ζήσει ο μπεμπούλης, γλύκας είναι!)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ?ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!

Δημοσίευση

Να ευχηθώ κι εδω στο επίσημο ποστ!!!!

Κοριτσάκι μου καλό, σου εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς περισσότερο!!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να περάσει ο καιρός και να αγκαλιάσεις το μωρό σου!!!

Προς το παρόν περιμένουμε τις 31/8!!!

Δημοσίευση

Μπραβο!!!Συγχαρητηρια!!!!:woohoo: αντε να διαβαζουν τετοια οσες αγχωνονται ;):) ολες με τη σειρα κοριτσια!:)

Δημοσίευση

pepita, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια και καλως ηλθες στην παρεα! ειμαι η χαρα και ειμαι 8 βδομαδων εγκυουλα!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου. Ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι.... Να πανε ολα τελεια!!!!:) :)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια pepita!!! :laugh:

Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη, να κυλήσουν όλα ομαλά και με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπελίτσα μου. Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Αχ!! Μου αρέσει να διαβάζω ανακοινωσεις εγκυμοσύνης γιατι μου δίνει δύναμη.

Βρε κορίτσια μην με περάσετε για χαζή αλλα αυτο το μήλο που λέτε τι είναι? Ειναι ενα μοναστήρι στην Λυκοβρυση αυτο? Και τι πας μέσα τους λες καλησπερα και τους ζήτας να σου δωσουν το μήλο?

Λεω να παω και εγω αλλά ντρέπομαι τι να τους πω?

Δημοσίευση

ax pepita mou eisai eguos!!!!!!! sygxarhthria!!!!! poly xairomai gia sena!!!!!!!!! na exeis miapoly poly omorfi egkymosunh!!!!!!

apolafse to!!!!kai me to ko enas ygiestato moraki!!!!

ax..me syginhses..alitheia!!!!!

p.s.vre koritsia ti einai auto to milo pou lete????

Δημοσίευση

μπραβο κοπελα μου να εχεις μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

PEPITA ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.