Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια κι απο μενα,ειμαι η Κατερινα ηλικια δεν λεω και πριν 4 μηνες περιπου γεννησα ενα κοριτσακι.

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Κατερίνα στην μεγάλη παρέα μας.

Εγώ είμαι η νένη 23 ετών και ακόμη δεν έχω μωράκι.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

γεια σου κατερίνα μου,να σου ζησει η μπεμπουλα σου

εγω γεννησα πριν 9 μηνες, 2 ομορφα διδυμα κοριτσακια.

Δημοσίευση

γεια σου κατερινα ,ειμαι η μαρια και γενναω μεχρι τις 5 σεπτεμβριου το πρωτο μου παιδακι.καλωσηρθες,να σου ζησει η μπεμπα σου και να την δεις οπως επιθυμεις:cheer:

Δημοσίευση

Κατερινάκι καλωσόρισες κι από μένα! Εγώ είμαι η Έλενα και στις 31 Ιουλίου γέννησα το αγοράκι μου που μου έκλεψε την καρδιά!! Θα χαρώ να τα λέμε!!

Δημοσίευση

καλως ορισες κοπελα μου ειμαι η ευη που αποφασισα και εχω να μην λεω την ηλικια γιατι σε 7 μερες εχω γενεθλια και πλησιασω ολο και πιο κοντα στα αντα:angry: και εχω μια μπουμπου 15 μηνων....B)

να σου ζησει το μπουμπουκι σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Γειά και σε εσένα Κατερινάκι. Είμαι η Επιστήμη, είμαι 33χρονών κλεισμένα εδώ και 1 μήνα και 8 μέρες και μέχρι 7/09 περιμένω το κοριτσάκι μου. Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου.

Γιατί σας σοκάρουν οι ηλικίες;

Δημοσίευση

Καλησπερα ειμαι η Μυριαμ 35 χρονων και νεο μελος!!!! ευχομαι να με υποδεχτειτε στην παρεας σας!!!!!!!!!!!!!!:)

Δημοσίευση

Κατερινα μου καλως ηρθες στην παρεουλα μας κι εσυ καλη μου Μυριαμ(πολυ ωραιο ονομα!!!)Φυσικα και σας υποδεχομαστε!Χαρα μας!!! :) Κατερινα να σου ζησει το κοριτσακι σου!Παντα γερο κι ευτυχισμενο!

Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και ακομα δεν εχω παιδακι.Θα τα λεμε!!

Να ειστε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!Φιλακια!

Δημοσίευση

Γειά σου Μύριαμ. Είμαι η Επιστήμη και μπήκα σήμερα και εγώ στην παρέα.Δεν έχω παράπονο με καλοδέχτηκαν όλα τα κορίτσια. Οπότε και για εσένα ισχύει το ίδιο. Καλωσόρισες λοιπόν και φιλάκια!

Δημοσίευση

geia sou Myriam!!!Eimai 32 kai poli freskia sthn parea?Poso minwn eisai?Ego perimeno ton aprilio an ola pane kala...

Δημοσίευση

Καλησπερα Κωνσταντινα μου!!!!! και εγω μανουλα δεν εχω γινει ακομα!!τωρα προσπαθουμε !Βεβαια ειχα μεινει εγκυος πριν 5 μηνες αλλα.... απο λαθος γιατρου.....(υσχυριζοταν χωρις εξετασει) πως η καθυστερηση που ειχα ηταν απο αλλο.. αιτιο!!!! :( Βεβαια τωρα το κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε!!!!!

Δημοσίευση

Den eimai i konstantina,alla den peirazei!!!Edo oles endiaferomaste gia oles!!!Min to vazeis kato...ola kala tha sou erthoun kai grigora kiolas!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!εγω τωρα προσπαθω ειμαι 4 μερες καθυστερηση και ειμαι μεσα στον αγχος!!!

Δημοσίευση

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!σας ευχαριστω που με δεχτηκατε!!!!!!!!!!!:)

Δημοσίευση

Λυπαμαι Μυριαμ μου!Αλλα οπως ειπες πολυ καλα το κεφαλι ψηλα και ολα θα πανε καλα!!!Εχει ο Θεος!Οσο για καποιους γιατρους τι να πω!!!!Αστα!Προσοχη!Με το καλο να γεμισει η κοιλιτσα σου και παλι θαυματακι!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρια μου και σε σενα!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου κοπελα μου!

Δημοσίευση

να εισαι καλα aristina moy!!! να εχει ο θεος!!!και να μην το βαζουμε κατω και σημαντικο!!!!!!! οχι αγχος!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Κατερινάκι,είμαι η Κωνσταντίνα κ έχω μια κορούλα 1 μήνα!Να μας ζήσουν,θα χαρώ πολύ να τα λέμε!

Φιλάκια

Δημοσίευση

να εισαι καλα Aristina ...όλες να τα χαίρονται..και όσες δεν έχουν εύχομαι να αποκτήσουν σύντομα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.