Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απο caramell- Μαρίνα.

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι καινουρια και συγχωρεστε με που δεν ξερω καλα ακομα πώς λειτουργει το φορουμ.Ειμαι στον ενατο μηνα και συγκεκριμενα διανυω την 38η εβδομαδα.Εχω πολλες αποριες.Ποιος μπορει να μου πει για το πώς κανεις μπορει να λαβει απο το ικα τη δαπανη β'επιπεδου και γ'επιπεδου(ντοπλερ)?ειχα παει στο ιασω και τους εκανα και τους 2 υπερήχους εκει.Ομως δςν εχω παραπεμπτικο του ικα.Αυτο σημαινει οτι χανω τα χρηματα?Ειναι κα πολλα 120*2=240ευρω.γιατι να τους τα χαρισω?Αφηστε που δε μου περισσευουν κιολας...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μάλλον παρεξήγηση έγινε. Μια κοπέλα μου το έστειλε αυτό σε προσωπικό μήνυμα κι΄ εγώ απλά το μετέφερα.:P

Δημοσίευση

ΑΧ, ΜΩΡΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ! ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΥΣΗ!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες μαρινακι

δυστυχως απ οσο ξερω απο μενα αυτα τα λεφτα τα χανεις γιατι επρεπε να σε παρακολουθει γιατρος του ΙΚΑ, να το θεωρησει απαραιτητο και να σου γραψει παραπεμπτικο να πας σε δημοσιο να κανεις τις εξετασεις

γενικα στο ικα δε κανουν ολα αυτα που κανουμε οταν παμε στον ιδιωτικο γιατρο. απο κει μονο να περιμενεις τα επιδοματα και τιποτα αλλο, εκτος αν κανεις καισαρικη - που το απευχομαι - οποτε νομιζω οτι κατι παιρνεις και για αυτο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.