Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

τι είναι αυτό;

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίστια..μόλις διαπίστωσα ένα σβολαράκι στα χείλη του αιδοίου το οποιο με φαγουρίζει αρκετά.. έχω αρχίσει να ανησυχώ και θα πάω στο γιατρό αλλά για πείτε τη γνώμη σας..ξέρετε τίποτε;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν είναι σε σημείο που μπορεί να έχει τρίχα..και για υτό ανησυχώ..μου μπαίνει στο μυαλό ότι είναι έρπης...:(

Δημοσίευση

καλη μου γιατι βγαζεισ αυτο το συμπερασμα εχεισ ξαναβγαλει;;;;

δεν μπορω να καταλαβω τι σπυρακι ακριβωσ λεσ οτι ειναι.

Δημοσίευση

Βουλωμενος αδενας ειναι μαλλον!

Ποναει κιολας οταν το πιεζεις?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είναι δίπλα στην κλειτορίδα (πλήρης πειργραφή!!χεχεχεχε) σαν πρησμένο σπυρι... και με φαγουρίζει..όχι δεν έχω ξαναβγάλει..αλλά λέω μήπως επειδί βγάζω συχνά έρπη στα χείλη..και λέω μπας και;;

Δημοσίευση

Εκτιμω οτι θα ωριμασει και θα

μπορεσεις να το σπασεις. Αν το σπασεις,

βαλε λιγο Βεtadin μετα!

Δημοσίευση

SSSSOOOOOSSSSS:πριν μια βδομαδα εβγαλα.

σου συνηστω να μην το σπασεις. μια απλη φλεγμονουλα ειναι. αλλα μην το ξυνεις και μην το σπασεις προς θεου. :unsure::ohmy: :ohmy:

την πατησα εγω μην την πατησεις κι εσυ. εγω πηρα αντιβιωση για την βλακεια επειδη το εσπασα γιατι μολυνθηκε περισσοτερο.

εμενα ο γιατρος μου ειπε 2-3 φορες την ημερα κομπρεσα με χαμομιλακι να πριστει οσο θελει και να "ξερασει" αν ειναι η φλεγμονη μονη της οσο θελει. εμενα ειχε κανει σοβαρο προβλημα. την αντιβιωση την πηρα μονο 2 μερες (με πειραζει κι ολας η χαζομαρα στα νεφρα). ακομα μου ειεπε να βαζω ελαχιστο μπεταντιν (εγωεβαζα την κρεμα).

το ξερω οτι σε τρωει πολυ σε σημειο βλακειας να θελεις να βγαλεις την πετσα σου. αλλα παρατατο. χοροπηδα να το ξεχασεις και κανε τις κομπρεσουλες θα ανακουφιστεις. εμενα ηδη απο την πρωτη μερα με ανακουφισαν.

περαστηκα σου κουκλα μου.

Δημοσίευση

φυσικα παρε κι ενα τηλ το γιατρο σου να σε καθισησυχασει αλλα δεν ειναι τιποτα.

ELENA που εισαι εσυ; τι κανουν τα μωρακια μας; γυρισατε σπιτακι σας;

σε εχασα για λιγο και θεωρησα οτι θα εχετε γυρισει σπιτακι και σε φανταζομαι να τρεχεις πανω κανω και να μην προλαβαινει πιο απο τα δυο βυζ. θα βγαλεις για να θηλασεις. χα χα χα

ελπιζω να ειναι ολα καλα

φιλια πολλα

• 2 months later...
Δημοσίευση

Σε τι γιατρό πάμε σε τέτοιες περιπτώσεις? Γυναικολόγο ή δερματολόγο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ πήγα σε γυναικολόγο και μου είπε ότι είναι μια τρίχα που γύρισε προς τα μέσα. Πήγαινε στο γυναικολόγο κι εκείνος θα σου πει τι να κανεις.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ tirogaridaki.τι βλεπω?καλα δεν εκανες ενα τεστ και σου βγηκε αρνητικο τις προαλλες?αντε με το καλο-σου ευχομαι καλη εγυμοσυνη.ξερετε και εγω βγαζω-απ΄οσο υπολογιζω μια φορα το χρονο-στο ιδιο σημειο στην ευαισθητη περιοχη με εσας αλλα με ποναει αρκετα οταν το πειραζω ή φοραω κατι στενο.το αφηνω ωριμαζει βαζω μπεταντιν και μονο οταν το σκασω ηρεμει και σταματαει ο πονος.αλλα βλακεια δεν εχω ρωτησει καμια φορα την γιατρο μου τι ακριβως ειναι γιατι δεν την εχω πατησει με καμια μολυνση.τι ηλιθια ειμαι.χαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Bebisnik καλημέρα! Ναι όντως είχαν βγει αρνητικά όμως την 9η μέρα καθυστέρησης έδειξε αχνά αχνά. :)Σευχαριστώ κιολας πολύ!:) Κοιτα κι εγώ συνήθως δεν έδινα σημασία και δεν το πείραζα καν, όμως εκείνη τη φορά (πριν κανα δίμηνο άνοιξα το θέμα) μου είχε φανεί διαφορετικό απο τις άλλες φορές..ευτυχώς δεν ήταν.

Δημοσίευση

Tirogaridaki, κάπου σε έχασα.

Είσαι έγκυος τελικά;;;

Όσο για το σπυράκι, το είχα πάθει κι εγώ λίγο μετά που παντρεύτηκα. Ήταν μέσα από τα χείλη, σε σημείο που δεν έχει τρίχες, αλλά τελικά ήταν γυρισμένη τρίχα. Πονούσε αρκετά, όπως όταν τραβάς μια τρίχα, πήγα στο γυναικολόγο και μου έδωσε αντιβίωση. :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θέλω να γίνω μαμά..δεν μπήκες καθόλου το θέμα <<Είναι +;;; Είναι;;;>> Εκεί ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χαχαχαχα...δεν πειράζει:)Κουράγιο...τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.