Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας!

Είμαι η Βάσια και χαίρομαι που μπαίνω και εγώ στην όμορφη παρέα σας.Την ανακάλυψα πριν από λιγες ώρες και έχω ενθουσιαστεί...!

Είμαι και εγώ μια νέα μαμά "εν δράση" και όπως είδα έχω να μάθω πολλά!!!

• Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Καλωσήλθες Βάσια... Μια χαρά τα παιρνάμε εδώ και το κυριότερο, μαθαίνουμε η μία από την άλλη και ανταλάσσουμε γνώμες για τα παιδάκια μας και όχι μονο...

Ένα παιδάκι έχεις; Κορίτσι ή Αγόρι;

Δημοσίευση

Καλωσήλθες Βάσια... Μια χαρά τα παιρνάμε εδώ και το κυριότερο, μαθαίνουμε η μία από την άλλη και ανταλάσσουμε γνώμες για τα παιδάκια μας και όχι μονο...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ):silly: ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ):silly: ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ.Έχω μια κορούλα 7 μηνών και 26 ημερών και όπως καταλαβαίνεις ακόμα μαθαίνω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ.Έχω μια κορούλα 7 μηνών και 26 ημερών και όπως καταλαβαίνεις ακόμα μαθαίνω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Βάσια οι κόρες μας είναι σχεδόν συνομήλικες... όπως θα βλέπεις και στην υπογραφή μου, εμείς κλείνουμε τους 8 μήνες μεθαύριο!!! Γέννησα 28η Οκτωβρίου στο ΜΗΤΕΡΑ.

Ξέρεις, μαζί μας είναι κι η Αντριάνα (αγαπημένη μου φίλη στο forum) που γέννησε κι αυτή στο ΜΗΤΕΡΑ 2-3 μέρες μετά. Να την χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!! :):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Βάσια οι κόρες μας είναι σχεδόν συνομήλικες... όπως θα βλέπεις και στην υπογραφή μου, εμείς κλείνουμε τους 8 μήνες μεθαύριο!!! Γέννησα 28η Οκτωβρίου στο ΜΗΤΕΡΑ.

Ξέρεις, μαζί μας είναι κι η Αντριάνα (αγαπημένη μου φίλη στο forum) που γέννησε κι αυτή στο ΜΗΤΕΡΑ 2-3 μέρες μετά. Να την χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!! :):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχεις και εσύ Sandy μωράκι λίγες μέρες μεγάλυτερο απο την κόρη μου.Είναι αγόρι ή κορίτσι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχεις και εσύ Sandy μωράκι λίγες μέρες μεγάλυτερο απο την κόρη μου.Είναι αγόρι ή κορίτσι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.