Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

κολικοί στον πέμπτο μήνα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια .

λιπών όπως είδατε και από τον τίτλο ...ναι εδώ και 3 μέρες χουμε μάλλον κολικούς .ξυπνά στις 12 με 1 το βράδυ και σπαράζει στο κλάμα αφού κλάψει Κανά δεκάλεπτο κλάνει ξανακαλεί και κοιμάται ....(συγγνώμη για την λέξη )

εκεί που νόμιζα ότι τους είχαμε αποφυγει τσούπ μας βρήκαν μεγάλοι .

εσείς περάσατε τίποτα τέτοιο ?

Δημοσίευση

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΦΑΚΕΣ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΡΩΩ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΖΟΥΝ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα αλλά δεν έχω φάει τίποτα διαφορετικό και συνεχόμενο 3 μέρες τώρα .

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑΠΩ ΒΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

. σου λέω μόλις κλάσει ηρεμεί ,κλαίει σφίγγετε κλάνει και ηρεμεί ...τι να πω και εγώ !!!

Δημοσίευση

Καλημερα Αφροδιτη

Μου το εκανε και εμενα αυτο στον 5ο μηνα περιπου αλλα μονο τα βραδυ.

Εγω υπεθεσα οτι ειναι μαλλον επειδη εκεινη την ημερα ειχα φαει λαχανο....

Κανει κακα του την ημερα ?????

Δημοσίευση

καλημερα Αφροδιτη!

Αν θυμαμαι σωστα,υπαρχουν κολικοι και στο 2ο τριμηνο.Οποτε,καλα κουραγια στο μπεμπακι σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

elpi76 έγραψε:

Καλημερα Αφροδιτη

Μου το εκανε και εμενα αυτο στον 5ο μηνα περιπου αλλα μονο τα βραδυ.

Εγω υπεθεσα οτι ειναι μαλλον επειδη εκεινη την ημερα ειχα φαει λαχανο....

Κανει κακα του την ημερα ?????

και μένα μόνο το βράδυ .κάνει κακά την ημέρα αλλά όχι όπως έκανε ,πχ το πρωί κάθε πάνα και κακά τις 3 τελευταίες μέρες δεν γίνετε αυτό ....

δεν ξέρω ...λέτε να τον πειράζει το κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο μας ?αλλά τις 3 τελευταίες μέρες ?

μόνο καρπούζι έχω βάλει στην διατροφή μου όλα τα αλλά είναι τα ίδια ...

Δημοσίευση

Αν μπορεις κοψε για λιγες μερες το καρπουζι να δεις αν ειναι απο αυτο.

Κανε υπομονη λιγες μερες και θα του περασει.....

Δημοσίευση

kalimera afrodith.emena tis aderfis moy to moro stis arxes den ixe kolikoys kai prin 1 ebdomada toy apiase kolikoys einai11 minon kaka ekamne kanonika.ena lepto kratoyse o ponos.toy edose ligo siropaki gia kolikoys poy einai kai toy perase.

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΕΨΑΞΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ! ΚΟΙΤΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 7 ΜΕ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ. ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SEYXARISTW ELNH MOU POU EPSAKSES .SKEUTOME MHPS EINAI TIPOTA PSIXOLOGIKO TOU MPEMPH TORA STON 5 MHNA ...POLA EXW AKOUSEI GIA TON 5 MHNA OTI SHMBENOUN .ARXIZOUN KAI KATALABENOUN DIAFORA PRAGMATA GIAUTA KAI THN MAMA TOUS KAI MPOREI NA FOBOUNTE ...TI NA PW KAI EGW !!!!KOITAZW OLES TIS PERIPTOSEIS GIATI HLIKRINA DEN PHSTEUW NA EINAI TO KARPOUZI .

TORA TON EBALA GIA UPNO KAI PIGENE NA AFHEI NA KOIMITHI KAI MOLIS TO EKANE PETAGOTAN MEXRI PANW!!!SAN NA TROMAZE ...TI PERNANE KAI AYTA TA KAIMENA!!!....

Δημοσίευση

ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ! ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ? ΗΡΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ. ΚΟΨΕ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Αφροδίτη! Οι κολικοί εκκινούν από 20 ημερών και κορυφώνονται 2-3 μήνα και έπειτα φθίνουν μέχρι τον 6ο μήνα! Και εμένα η ζουζούνα μου κλαίει στον ύπνο της που και που και έπειτα τσαφ η πορδούλα! Είναι το πεπτικό που σχεδόν έχει διαμορφωθεί!

Έχει γίνει απογαλακτισμός;;; Ίσως εφόσον θηλάζεις κάτι νέο στην διατροφή σου και να επηρέασε!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ( 5 ΜΗΝΩΝ Κ 10 ΗΜΕΡΩΝ).ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΕΙ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.