Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα! Σημερα η κορη μου πηρε το "Αναμνηστικο" της απο το νηπιαγωγειο! Ηταν η 1η χρονια που πηγε σχολειο και γυρισε καταενθουσιασμενη ! Μεγαλωσαμε! του χρονου παμε νηπιο!:woohoo:

(προδημοτικη λεγεται στην Κυπρο) σνιφ!:lol:

Δημοσίευση

αχ bell μου κι εμεις καναμε γιορτουλα την περασμενη βδομαδα και πηραμε το πρωτο μας αναμνηστικο!!!την ακουγα που ελεγε το ποιηματακι της κι εκλαιγα σαν μωρο.δεν μπορω να το πιστεψω πως μεγαλωσε τοσο!!!!ειναι απιστευτο!εμεις του χρονου θα παμε προνηπια.σε 2 μηνες κλεινουμε τα 4.εσεις?

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΩΡΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!!!:cheer::P ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!:):P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμενα ειναι 5,5! ηταν φετος προνηπια! Αυριο ειναι η γορτη μας!

Δημοσίευση

Τέλεια... Εις ανώτερα Bell μου!! Με το καλό και στο δημοτικό να πάτε!!! Θα πρέπει να 'ναι κι αυτό ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα του να έχεις παιδάκι!!! Αχ, συγκινήθηκα!!

Δημοσίευση

Ακούμε εσάς και βλέπουμε το μέλλον. Πράγματι αυτά τα παιδιά διαρκώς συγκινήσεις δίνουν...

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κορίτσια και να τα καμαρώσετε μεγάλα με πολύ τύχη και υγίεια...

Φιλάκια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

giolanta ευχαριστω πολυ!

και εσυ οτι ποθεις!:)

να χαιρεσαι το αγορακι σου!

Δημοσίευση

Αχου βρε Μπελίτσα...Το πρώτο αναμνηστικούλι σας;:woohoo:

Να της το φυλάξεις να το έχει και μεγαλώνοντας :lol:

Πολλά φιλιά στην ζουζούνα!:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλε θα το κανουμε κορνιζα! (Δεν κανω πλακα)

Δημοσίευση

ΚΟΡΝΙΖΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ, ΔΑΚΡΥΖΩ! ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΙΤΗΚΟ! ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΝΙΖΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ, ΔΑΚΡΥΖΩ! ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ, ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΙΤΗΚΟ! ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????

Θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε!

χαχαχαχαχααχα

Καντινου μου μηπως βιαζεσαι λιγακι?

...Λεω τωρα εγω!:silly: :unsure:

Δημοσίευση

ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ!:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χμμμμ!!!!!!! νυφη με προικα!:woohoo:

ενδιαφερον ακουγεται!

Αγορομανες ακουτε??????

την Καντινου απο κοντα!!!!!!

:P

Δημοσίευση

Λέτε να αρχίσω να προετοιμάζω ψυχολογικά τον Στέλιο απο τώρα;;;:silly:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες τις μαμαδες και να χαιρεστε τα παιδιακια σας ,ο δικος μου γιοκας ειναι 4 12 και φετος τελειωσαμε το προνηπιο,ε απο την αρχη της χρονιας αντι ναι κλαιει εκεινος ...εκλαιγα εγω..στον αγιασμο,τα Χριστουγεννα με το ποιημα,την 28 παλι με το ποιημα,στην γιορτη της μητερας οταν μου εφερε καρτουλα..και φυσικα στο τελος της σχολικης χρονιας..σε καταλαβαινω φιλη μου,ειναιτο πιο υπεροχο συναισθημα που εγω προσωπικα εχω βιωσει!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες τις μαμαδες και να χαιρεστε τα παιδιακια σας ,ο δικος μου γιοκας ειναι 4 12 και φετος τελειωσαμε το προνηπιο,ε απο την αρχη της χρονιας αντι ναι κλαιει εκεινος ...εκλαιγα εγω..στον αγιασμο,τα Χριστουγεννα με το ποιημα,την 28 παλι με το ποιημα,στην γιορτη της μητερας οταν μου εφερε καρτουλα..και φυσικα στο τελος της σχολικης χρονιας..σε καταλαβαινω φιλη μου,ειναι το πιο υπεροχο συναισθημα που εγω προσωπικα εχω βιωσει!!

Δημοσίευση

στο σπιτι μου εχω μια ντουλαπιτσα απο το ΙΚΕΑ στο χωλ οπου σε κουτιτσες και κουτακια μαζευω ολα τα αναμνηστικα των παιδιων μου απο τα νηπια ,τωρα απο το δημοτικο...δεν μου παει καρδια να πεταξω τιποτα,ακομη και τα πρωτα τετραδια ορθογραφιας εχω κρατησει ...η ντουλαπιτσα βεβαια γεμισε και ερχεται και 3ο μικρακι και να δω που θα τα βαζω στο τελος:P :P :P

και η συγκινηση ....συγκινηση...καθε φορα τα ιδια και κλαμα η κυρια:blush: μα τι κακο κι αυτο,μηπως δεν κανει να ειμαστε τοσο ευσυγκινητες?με αυτη μου την συμπεριφορα βλεπω ωρες ωρες οτι τα παιδια μου τα εχω κανει ευαισθητα σε σοβαρο βαθμο:unsure: τα συναισθηματα ομως ειναι υπεροχο πραγμα και οποιος δεν εχει νιωσει ετσι ,χανει.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.