Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!θΑ ΜΕ ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΕΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ..??

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΛΗΘΕΙΑ??ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Kωσταντινα καλως ηρθες κ απο εμενα,με το καλο η μπεμπουλα σου μ'εναν πονο,οπως διαβασες σε αλλο ποστ κ μου εστειλες της ευχες σου, σ'ευχαριστω πολυ, περιμενω τον μπεμπακο μου αυριο πρωινες ωρες κ δε σου κρυβω πως εχω ανχοθει λιγακι..:unsure: ευχομαι κ στις δυο μας ολα να πανε πολυ καλα για εμας κ τα νινακια μας...;):kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Κωνσταντινα σε καλωσοριζω κ γω με την σειρα μου κ σου ευχομαι ολα να πανε καλα κ να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου μ εναν πονο....

Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα του μαμυ...φιλια....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ BARBIE ΜΟΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Γλυκιά μου Κωνσταντίνα, να ζήσετε και καλή λευτεριά.:)

Σου εύχομαι να έχεις καλή γέννα και καλώς ήρθες στην παρέα μας...Φιλάκια πολλά, θα τα λέμε!;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ Κ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

καλωσ ηρθεσ στην ομορφη παρεα με το καλο το μπεμπε σου για να μεγαλωσει η οικογενεια σασ και η αγαπη σασ........να στε παντα ευτυχισμενοι:):kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 29 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες και από εμένα. Είμαι η Κατερίνα και έχω έναν γιό 12 μηνών και κάτι... Σου εύχομαι μια τέλεια γέννα και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου !

Θα χαρώ να τα λέμε !

Φιλιά !

Δημοσίευση

σε καλοσωριζω κι εγω με τη σειρα μου. ειμαι η στελλα 32 χρονων, μαμα του Χρηστου που ειναι 10 μηνων. με το καλο να αποκτησεις το μωρακι σου. θα τα λεμε συχνα, φιλια!!!!!

Δημοσίευση

χαιρετω και εγω με τη σειρα μου, ειμαι νεα στην παρεα, 30 ετων και παντρμενη 1 χρονο, προσπαθουμε περιπου 1 χρονο για παιδακι αλλα.... φιλακια!!!

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες mummydi! Σου εύχομαι να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει στον κόσμο η μικρή σου!!

Δημοσίευση

kalispera konstantina.kalos irtes sto mammyland.ti sigkinitiko:) me to kalo na erti kai to moraki.na triplasiasti i xara sas:kiss: me lene maria kai eimai24 eton kai exo 2 pedakia.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.