Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tha ginw manoula!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

kalHmera se oles tis manoules kai mellouses manoules!!!!eimai nea sto foroum opws outws H allws eimai kai nea sto club twn mamadwn!!!prin 3 vdomades mathame oti tha ginoume goneis kai exw na omologHsw pws eimai polu eutuxismenH alla kai agxwmenH parallHla!!!!

Δημοσίευση

Αγνή καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το πρώτο σου παιδάκι!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην αγχώνεσαι!!

Φιλάκια!! :)

Δημοσίευση

agnoula καλημερα κ καλως ηρθες στην πιο ζεστη κ ομορφη παρεουλα, συνχαρητιρια για την εγκυμοσηνη σου ειναι η καλυτερη περιοδος στη ζωη μιας γυναικας κ ευχομαι να την απολαυσεις, εγω θα γινω μανουλα σε λιγες μερες μιας κ ειμαι στο μηνα μου, θα χαρω πολυ να τα λεμε φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Agnoula mou kalimera agapi mou...

Kai kalos mas vrikes,,,

exeis erthei stin pio omorfi paraioulla mas...

SYGXARITIRIA agapi mou gia tin egkumwsini sou...

Sou euxwme mia teleiotati egkumwsini...

Kai na min fwvasai gia tipota...

Eimaste emeis edw gia oti thes opote thes...

Na sustithw...

Eimai i joanna...

Kai exw 2 mwrakia...

Enan giokka kai mia korassa...

O giokkas mou einai o kwnstantinos pou einai 15 minwn...

Kai i korassa mou einai i eleana pou einai 1 minwn...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sou...

Filakia...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

euxaristw polu!!!prospathw na eimai HremH!!!me to kalo ninina na pareis agkalia to neo melos!!!!

Δημοσίευση

καλημερα Αγνή μου συγχαρητήρια για την εγυμοσύνη σου εύχομαι όλα να πάνε καλα και να είναι το μωράκι σου γερο και με το καλο να το κρατήσεις αγκαλίτσα.

Λογικό είναι να έχεις άγχος αλλα προσπάθησε να το αποβάλλεις δεν κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε και στο μωράκι.

Κάνε θετικές σκέψεις και η παναγία θα βοηθήσει και σένα και το μωράκι σου.

φιλια πολλά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

euxaristw polu tzoanna mou!!! na sou zHsoun ta paidakia!!!! filakia polla!!!!:)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου!:kiss:

Καλη διαμονή;)

Δημοσίευση

Καλωσόρισες στο Mammyland-Club! Είμαι η Πηνελόπη, 33 ετών, αλλά δεν έχω ακόμη νινάκι! Σου εύχομαι ολόψυχα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sas euxaristw para polu oles!!! mou dinei dunamH na xerw oti uparxoun atoma pou mporw na moirastw tis anhsuxies mou kai tH xara mou!!! me voHthate para polu!!!! na ste kala oles!!! filakia polla!!!!

Δημοσίευση

Καλως μας ήρθες Αγνή.

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και για τους τόσο όμορφους μήνες που σε περιμένουν!!!

Ευχομαι να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη.Μη φοβάσαι τίποτα!

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ:)

Δημοσίευση

AΓΝΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια !!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μ ενα υγιές μωράκι σύντομα στα χεράκια σου !!!! Ολα καλά θα πάνε!!! Να ευχαριστείς αυτή τη περίοδο γιατί θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Ειμαι η Dimi και προσπαθώ για αυτό που κατάφερες εσύ μόλις !!!!! :P

:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!:cheer: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!:cheer: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:P

Δημοσίευση

Αγνούλα, καλώς ήρθες κι από μένα!! Με το καλό το μωράκι σου!!

Είμαι η Έλενα,27 χρόνων και περιμένω τον μπομπιράκο μου έως τις 6 Αυγούστου! Είναι το πρώτο μου νινάκι!! :) Και είμαι πολύ χαζομαμά από τώρα!!!

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.......:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στο μαμμυ και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!

Ευχομαι να πανε ολα τελεια και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!

Με το καλο!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλωσηρθες στο μαμμυ!!!Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου,ευχομαι με το καλο ενα γερο και δυνατο μπουμπουκακι κοπελα μου!!!Να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα...Να προσεχεις και να απολαυσεις την ωραιοτερη περιοδο της ζωης σου!!!!

Ειμαι η Κατερινα 30 και μολις ξεκινησα την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης ευχομαι και η τελευταια!!

Φιλακιααα

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ 29 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.