Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sosara

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsia bohtheia ta fota sas.loipon perimeno periodos apo thn kyriakh alla tipota metrhsa thn kyriakh thn thermokrasia moy kai htan 37,1 den noiotho tipota apo pono kai ta loipa mono noitho polla ygra ti symbainei peite moy???????????????

Δημοσίευση

κανε τεστ η χοριακη...ετσι θεωρητικα καμια μας δεν μπορει να ξερει να σου απαντησει..ευχομαι να εισαι εγκυουλα

Δημοσίευση

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΞΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΤΕΣΤ,ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ.

Δημοσίευση

Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να νιώθεις κάτι!! Κι εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα τεστάκι εφόσον έχεις καθυστέρηση ή κάνε μια χοριακούλα που δείχνει πάντα αξιόπιστο αποτέλεσμα!! Καλή επιτυχία κι εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!!

Δημοσίευση

Γειά σου κι από μένα!

Ο κύκλος σου είναι τόσο σταθερός που δεν δικαιολογεί δυο μέρες?

Περιμένε λίγο ακόμη και πας για μια χοριακή και ξέρεις ότι έχεις σωστά αποτελέσματα.

Τώρα για τα συμπτώματα, δεν είναι ανάγκη να νιώθεις οπωσδήποτε κάτι. Είναι και λίγο νωρίς μωρέ... Μην ανησυχείς που δεν νιώθεις και πολλά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Δημοσίευση

kalispera,

ean o kuklos sou einai sta8eros tote kane mia b xoriakh stoixizei oso to aplo test alla einai polu pio egurh!! kalh epituxia euxomai ta kalutera!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα θα συμφωνησω και γω με τα κοριτσια. Αρχικα μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα. Αν δεν κρατιεσαι κανε μια χοριακή καλύτερα γιατι το τεστ δεν ειναι πάντα σωστο οπότε αν ειναι αρνητικο μπορει να στενοχωρηθείς βέβαια καντην αν ο κυκλος σου ειναι σταθερος αλλιως καλύτερα ειναι να αφήσεις μερικες μερες για να εισαι σίγουρη. Το καλοκαίρι μερικες φορες παιζει ο κυκλος και απο τη ζέστη αλλα και απο τη θάλασσα. εγω δηλαδή που έχω σταθερό κύκλο όταν εκανα μπανια το καλοκαίρι στη θάλασσα είπα παντα είτε καθυστερηση ή ερχόταν νωρίτερα. Εύχομαι να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου, εάν θέλεις μωράκι στο εύχομαι ολόψυχα! Πάντως, εάν δε μπορείς να περιμένεις ακόμη 2-3 μέρες, κάνε μία χοριακούλα! Έχει 100% σίγουρο αποτέλεσμα! Τα τεστάκια κάνουνε και λάθη! Το βασικότερο... μην αγχώνεσαι! Φιλιά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.