Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αλήθεια που είναι η Αγλαΐα;;

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου δεν ξέρω αν μονο εγώ παρατήρησα την απουσία της Αγλαΐας..που πήγε; Οι συμβουλές της ήταν σωτήριες και χρήσιμες..έγινε κάτι και δεν ξαναμιλάει στο φόρουμ μας;

Δημοσίευση

Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Τι έγινε? Τη χρειαζόμαστε! Μήπως ξέρει κάποια?

Δημοσίευση

Καλημερα και εγω την εψαχνα για κανα 2 πραγματακια που η8ελα να ρωτησω αλλα δεν την βρηκα :( .Τελικα μιλησα με την Lala και με βοηθησε πολυ μπορω να πω :) .

Δημοσίευση

καλημέρα και εγώ είχα την ίδια απορία και είχα κάνει την ίδια ερώτηση σε άλλο ποστ.

Πιστεύω ότι επειδή τα θέματα είναι ίδια, επαναλαμβάνονται οι απορίες περί θηλασμού και έχει ήδη πολυαπαντήσει δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνετε!!!

επίσης πολλές κοπέλες της επιτέθηκαν για τις συμβουλές που έδινε!....επομένως η γυναίκα θα σκέφτηκε γιατί να ασχολείτε?!

Μούσσα της έστειλες πμ και δεν απάντησε?

Δημοσίευση

Argi μου οχι δεν ετειλα πυστευα να την δω μεσα αλλα ατυχησα...Μετα μιλησε σε πμ με την Lala και οπου ηξερε το κοριτσι μου απαντησε :) .

Δημοσίευση

Η Αγλαια βοηθάει αφιλοκερδώς σε πολλα sites και παράλληλα φυσικά εχει την προσωπική της ζωή .

Νομιζω οτι το mammyland δεν "χρειάζεται" την καθημερική υποστήριξη απο την Αγλαια και πλεον πολλες απο μας μπορουν να βοηθήσουν τα υπολοιπα μέλη :)

Για θεματα που δεν μπορουμε να βοηθήσουμε καλο ειναι (το λεω παντα στα κοριτσια) να της στελνετε ενα πμ. Σιγουρα θα βλεπει τα μαιλ της οποτε θα το δει και το πμ :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

LaLa έγραψε:

Η Αγλαια βοηθάει αφιλοκερδώς σε πολλα sites και παράλληλα φυσικά εχει την προσωπική της ζωή .

Νομιζω οτι το mammyland δεν "χρειάζεται" την καθημερική υποστήριξη απο την Αγλαια και πλεον πολλες απο μας μπορουν να βοηθήσουν τα υπολοιπα μέλη :)

Για θεματα που δεν μπορουμε να βοηθήσουμε καλο ειναι (το λεω παντα στα κοριτσια) να της στελνετε ενα πμ. Σιγουρα θα βλεπει τα μαιλ της οποτε θα το δει και το πμ :)

Μωρέ δεν έχεις και άδικο αλλά υποτίθεται ότι όλη η ενότητα ανήκει κατα κάποιον τρόπο σε εκείνη, δηλαδή είναι επιστημονική συνεργάτης του Μαμμυλαντ και Πιστοποιημένη Συμβουλος Θηλασμου..

Όλες λιγο πολυ ξέρουμε και μπορουμε να βοηθήσουμε τα κορίτσια έχοντας μάθει μέσα από βιώματα ή απο βιβλία περι θηλασμού αλλά το να ακους συμβουλες μιας Συμβουλου Θηλασμου είναι αλλιώς..ειδικά για τις νέες μαμάδες τους δίνει μια ασφάλεια..

Αλλά εγώ παρατήρησα ότι δεν είναι πουθενά..και δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι χάθηκε..δεν μπαίνει καν και καν στο μαμμυλαντ..γιατι;;; ΔΕ νομίζω καμια να αμφισβήτησε το ρόλο της και γι αυτό αναρωτιέμαι..

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω σε αυτο με το tirogaridaki.

Yποτιθεται οτι υπαρχουν τρεις ενοτητες που αφορουν τρια εξειδικευμενα ατομα ο καθενας στον τομεα του.

Τους δυο δεν τους εχω δει καθολου να απαντανε στην ενοτητα τους και τους τελευταιους μηνες δεν εχω δει καμια απαντηση απο την Αγλαια,ενω την εχω πετυχει σε αλλο αναλογο φορουμ να απανταει σχεδον καθημερινα σε ερωτησεις.

Κριμα παντως γιατι εμενα με ειχε βοηθησει αφανταστα σε διαφορες αποριες που ειχα αλλα και δυσκολιες που αντιμετωπισα κατα τη διαρκεια του θηλασμου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.