Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Afierwmeno sta megala mas mwra!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:υπέροχο κομμάτι ranini

καλά υπάρχουν ένα σωρό φοβερά κομμάτια

και μερικοί έχουν κολλήσει σε κάτι σουξέ

που τα ακούς σε όποιο γάμο κι αν πας...

μου τη δίνει αυτό!...

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Mary mou auto xorepsa sto gamo mou alla tragoudismeno mono apo

Glukeria!!!

Δημοσίευση

ranini έγραψε:

Mary mou auto xorepsa sto gamo mou alla tragoudismeno mono apo

Glukeria!!!

Ο Χατζηγιάννης εχει κανει μονο την συνθεση Ranini μου. Τέλειο κομμάτι όμως....

Λατρεύω Γλυκερια όμως..

http://www.youtube.com/watch?v=gPWRpWzp ... re=related

Δημοσίευση

Αχ μαιρη μου συγκινουμε παρα πολυ....σκεφτομαι ολα τα χρονια την γνωριμια,οσα περασαμε,το οτι εχει σταθει βραχος διπλα μου,δεν εχει λυγισει ποτε παροτι δεν ημουν και η καλυτερη μαζι του,οσα κι αν εχει περασει με μενα δεν εχει σταματησει να με κοιταει στα ματια λες και ειμαι η Θεα του....αστα μεγαλη συγκινηση...αφου λεω στον γαμο τον θρησκευτικο πως θα παω και γενικα πως θα τον κανω αφου θα κλαιω συνεχεια!!!χα χα χα!!!Μαλλον δεν θα βαφτω!!!Ευχομαι αγαπημενες και δεμενες οικογενειες....να ειστε καλα!!!

Δημοσίευση

Aristina έγραψε:

Αχ μαιρη μου συγκινουμε παρα πολυ....σκεφτομαι ολα τα χρονια την γνωριμια,οσα περασαμε,το οτι εχει σταθει βραχος διπλα μου,δεν εχει λυγισει ποτε παροτι δεν ημουν και η καλυτερη μαζι του,οσα κι αν εχει περασει με μενα δεν εχει σταματησει να με κοιταει στα ματια λες και ειμαι η Θεα του....αστα μεγαλη συγκινηση...αφου λεω στον γαμο τον θρησκευτικο πως θα παω και γενικα πως θα τον κανω αφου θα κλαιω συνεχεια!!!χα χα χα!!!Μαλλον δεν θα βαφτω!!!Ευχομαι αγαπημενες και δεμενες οικογενειες....να ειστε καλα!!!

Αριστινακι μου εισαι πολύ τυχερό κορίτσι, αλλά θα πρέπει να χει βρει και ο αντρας σου κατι αντιστοιχο...

Πάντα έτσι να στε και τόσο ερωτευμένοι ευχομαι με όλη την καρδιά μου...

Και γω συγκινούμαι με τέτοια ρε γμτ!!

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω γλυκουλα μου!!!Τα ιδια ευχομαι και σε σενα και τον αντρουλη σου!!!Υγεια και αγαπη ,παντα μαζι χερακι χερακι στην ζωη!!Ειναι να μην συγκινησε?Η αγαπη και ο ερωτας ειναι μεγαλη ευλογια στην ζωη ενος ανθρωπου....Κι οταν το φανταζεσαι και το ζεις τοσο παραμυθενια και ονειρεμενα ακομα πιο πολυ σε αγγιζει στην σκεψη...

Και το θεμα ειναι ποτε να μην ξεχναμε τι εχουμε,να το δειχνουμε και να το ζωντανευουμε καθε μερα!!!

Τα καλυτερα και τις ευχες μου σε ολους!!!

Δημοσίευση

στο ΣΠΥΡΟ μου που με εκανε να νιωσω συναισθηματα αγνωστα για μενα και μου χαρισε και ενα μωρο που τοσο ηθελα.

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, πως μπορώ να ανεβάσω ένα video που θέλω κι εγώ από το YouTube;

Δημοσίευση

Νίκη μου ακριβώς δίπλα απο το βιντεάκι(στα δεξιά)υπάρχουν δυο κωδικοί.Κάνεις copy τον κωδικό URL και μετά paste στο μήνυμα σου:kiss:

Δημοσίευση

http://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY

ayto einai to tragoydi mas,epeidh den kaname glenti meta ton gamo gia logous oxi oikonomikous arkesthkame kai to valame sto dvd tou gamou kai paizei apo thn erxh kai se olh thn diarkeia.kai evala to sygkekrimeno video clip giati to ergo einai ola ta lefta,opote to vlepw plantazw kiriolektika.

Δημοσίευση

kai ena akoma agaphmeno,se ayth thn tainia eidika sthn skhnh me ton mpampa pou milaei kai xairetaei thn korh tou plantazw,isws giati den eixa pote ton mpampa mou kai me sygkinei h tosh tryferothta kai agaph pros thn korh tou pou deixnei ekeinh th stigmh o Bruce Willis.kai na sas pw epeidh mporei na rwthsete pws oxi o mpampas mou zei aplws epelekse na mhn exei sxesh mazi mou.opote me vlepei omws mia fora ton xrono ta matia tou ta exei synexeia xamhla.pote den me koitaei kai nomizw oti ntrepetai pou den htan konta mou.htan epilogh tou omws.opws kai ston gamo mou enw phga proswpika sthn gynaika tou kai edwsa thn prosklhsh kai tosa xronia mou to epaize kalh mia sto toso pou thn evlepa,ematha meta oti den ton afhne na erthei ston gamo alla telika hrthe epeidh tou eipe h giagia mou oti tha htan ntroph.ti na leme twra....:(

Δημοσίευση

Αυτό χορέψαμε στο γάμο μας. Μου το αφιέρωσε ο μπεμπάκος μου. Η ζωή μου όλη!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Για να δούμε εάν καταφέρω να στείλω κι εγώ το τραγουρι που αφιερώνω στον άνδρα μου (δεν έχω ηχεία..πιστέυω να ακούγεται σωστά..) :):)

http://www.youtube.com/watch?v=HR_zsQHwuts

Νέλλη, γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! :kiss:

Είναι το τραγούδι που χορέψαμε στο γάμο μας :):)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου....

Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε

μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε...

• 1 month later...
Δημοσίευση

Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον άντρα της ζωής μου!!!

που από το πρώτο δευτερόλεπτο με έχει κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου...Σ'ΑΓΑΠΩ πολύ Βαγγέλη μου που αν σε χάσω ποτέ θα χαθώ και γώ μαζί σου...Σ'ΑΓΑΠΩ τόσο πολύ που ένα λεπτό μακριά σου φαίνεται αιώνας...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με νιώθεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με φροντίζεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί είσαι Ε Σ Υ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=w-BlEpC

Δημοσίευση

menoula21 έγραψε:

Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον άντρα της ζωής μου!!!

που από το πρώτο δευτερόλεπτο με έχει κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου...Σ'ΑΓΑΠΩ πολύ Βαγγέλη μου που αν σε χάσω ποτέ θα χαθώ και γώ μαζί σου...Σ'ΑΓΑΠΩ τόσο πολύ που ένα λεπτό μακριά σου φαίνεται αιώνας...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με νιώθεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με φροντίζεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί είσαι Ε Σ Υ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=w-BlEpC1Lm4

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗ ΠΑΝΡΕΥΤΕΙ

Δ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.