Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σας εχει συμβει ποτε??

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσακια καλησπερα,οπως καποιες θα ξερετε τον Ιουλιο παμε για εξωσωματικη...Περιμενω να αδιαθετησω βαση utrogestan την Παρασκευη...αλλιως εως 2-6.Απο χτες ποναω χαμηλα δεξια σχεδον συνεχεια,ομως δεν ειναι ο συνηθισμενος πονος περιοδου,αλλα σαν πονος ωορηξιας...

Σας εχει συμβει ποτε?Δεν με νοιαζει αν θα αδιαθετησω αυτη τη φορα,ουτε ειμαι αγχωμενη...λετε να σημαινει κατι αυτη η ενοχληση?

Φιλακια

Δημοσίευση

Θεωρώ ότι δεν είναι τίποτα ιδιαιτερο. Καμιά φορά παρατηρούμε πονάκια που είχαμε κ άλλες φορές απλώς νομίζουμε ότι μας συμβαίνουν πρώτη φορά. Δεν μπορεί να δείξει αν προκειται για εγκυμοσύνη ή όχι, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς!:) Σου εύχομαι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτότο μήνα!:)

Δημοσίευση

Ego eimai ths apopshs pote den ksereis ....an sinexisoun mila ston giatro sou kalou kakou ...Makari na exeis ti epithimito apotelesma me thn eksosomatikh....Filia polla....

Δημοσίευση

κατερινα μπορει να τα αιθανεσαι αυτα τα πονακια γιατι εχεις παρει καποιες ορμονες.....ομως καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με το γιατρο σου........ολα θα πανε καλα και ευχομαι να μεινεις γρηγορα εγκυουλα!!!!!!!!!!!:woohoo:

φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

δεν ξερω να σου απαντησω αλλα ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου να στε καλα και με το καλο να ρθουν οσες περιμενετε μωρακια κ οι υπολοιπες με το καλο εγκυουλες!!!Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα,οποτε μαλλον κατι τυχαιο ειναι και να μαι παλι στην αναμονη της αχρηστης.....αλλα ειπαμε δεν με νοιαζει και περιμενω με ανυπομονησια τον Ιουλιο που θα κανουμε την εξωσωματικη!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

κατερινα μου , σου ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να αποκτησεις το μωρακι σου!!

και γω ειμαι στην φαση για να ξεκινησω καποια μεθοδο μαλλον τον αλλο μηνα και ανυπομονω να τελειωσει αυτο το μαρτυριο της αναμονης.

θα δειξει!!!το αγχος ειναι αυτο που μας τρωει:ohmy:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.