Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εργαλείο υπολογισμού των γόνιμων ημερών

Featured Replies

Δημοσίευση

Πολυ χρήσιμο εργαλείο online για τον υπολογισμό των γόνιμων ημερών.

Το Γυναικείο Ημερολόγιο δημιουργεί 6 χρήσιμες γραφικές παραστάσεις (charts) με βάση τα δεδομένα του έμμηνου κύκλου κάθε γυναίκας.

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... &Itemid=78

Δημοσίευση

καλησπέρα erifilh! φαίνεται να είναι καλό, αλλά μπήκα στο site και προσπάθησα να βάλω τα δεδομένα του κύκλου μου κ δεν τα παίρνει. πρέπει να γίνω μέλος? εσύ το έχεις χρησιμοποιήσει?

Δημοσίευση

Ολα τα εχουμε δοκιμασει χα χα χα χ α χα!!!!Για να δουμε κι αυτο!!!:P Ευχαριστουμε!!

Εγω εχω βρει και ενα αλλο καλο που το κατεβαζεις απο το internet,ειναι στα αγγλικα και μονο για λιγες μερες γιατι μετα πρεπει να το παραγγειλεις και να το πληρωσεις για να το εχεις!!Αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλο.Λεγεται Advanced Woman Calendar ...βαλτο στο Google και θα στο βγαλει!Φιλακιαα!!:)

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια ειναι παρα πολυ καλο!!!!!!!:woohoo:

εβαλα την τελευταια περιοδο μου και οντως τοτε συνελαβα!!!!!!!:laugh:

και με βαση αυτο μαλλον εχω κοριτσακι!!!!!:P

αντε γρηγορα και στα δικα σας:)

Δημοσίευση

καλα ειναι φανταστικο!!!!!εβαλα και την ημερομηνια περιοδου τοτε που ειχα παισει τον γιο μου και βγηκε οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες για αγορακι!!!!!:silly:

Δημοσίευση

κορίτσια πως το κάνατε???? προσπαθώ να γράψω πάνω στις ημερομηνίες που μου ζητάει, αλλά δεν γράφει! help! κ εγώ θέλω...

Δημοσίευση

λοιπον εκει που εχει την ημερομηνια δεν μπορεις να γραψεις ομως κολητα με αυτο εχει ενα κουμπακι ειναι το ημερολογιο εκει βαζεις την ημερομηνια σου.......φιλια:kiss:

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ.:) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λοιπόν.. πηγαίνετε στο :

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... &Itemid=78

δίπλα στο "Τελευταία περίοδος: " υπάρχει ένα εικονίδιο ημερολογίου,

κάντε κλικ κια επιλέξτε ημερομηνία , μετά συμπληρώστε και τα άλλα δυό πεδία και πατήστε "Υπολόγισε".

Τα αποτελέσματα και από άλλες φίλες που το χρησιμοποίησαν και μου είπαν φαίνονται πάρα πολύ ακριβή και αξιόπιστα!

Σίγουρα όμως δεν παύει να είναι ένας μαθημτικός υπολογισμός με το περιθώριο σφάλμάτων και αποκλίσεων που μπορεί να έχει.

Καλούς υπολογισμούς!

Πολύ καλό επίσης και το εργαλείο υπολογισμού του βάρους στην ίδια ιστοσελίδα :

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... &Itemid=79

Δημοσίευση

καλησπερα erifilh πολυ καλο το site;) κ εγω που τα εχω υπολογισει

οντως ετσι μου βγαινουν.:kiss: :kiss:

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΗΛΕΥΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ?ΤΙ ΛΕΤΕ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΤΟ GOOGLE ΜΠΑΙΝΕΙΣ?

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!

Δημοσίευση

παρα πολυ καλο ειναι ,το δοκιμασα και ειχα και τα τεστ ωορρηξιας και μου εβγαλε ακριβως την ημερα..καλοοοοοο!!!!!!!!!ευχαριστουμεεεε φιλιααααα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είναι πραγματικά πάρα πολύ ακριβές στον υπολογισμό και στη δική μου περίπτωση αλλά και σε φίλες έχει βγάλει αξιόπιστα αποτελέσματα από τον υπολογισμό, το χρησιμοποιούμε πάντα!

Δημοσίευση

χαχαχα ειπα στον αντρα μου οτι δειχνει ποτε πρεπει να κανεις σεξ για να βγει αγορι και πεταξε απο τη χαρα του!!! χαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

για να δουμε θα το δοκιμασω σε κανα 2 μηνες να σας πω γιατι ακομα τωρα ειναι η 1η μου περιοδος

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.